Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 29 033
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Най-после някой да види злото в погледа на Калин! Аз това го повтарям от първите серии.
Калин обикновено е добродушен и доверчив, но е нормално да му стане много кофти, когато усеща заплаха идваща от най-близките му хора. Тази промяна в изражението я виждаме точно тогава по отношение на съмнения в Ива и Борис. За мен е нормално да е така. Щеше да е ненормално да надушва нещо при тях и изобщо да не му пука. Не смятам, че може да има истински зла обратна страна, но скоро ще видим дали е така.

# 316
  • София

Е, пък чуден е! ❤😍 позволявам си да я постна, защото пише от къде е. Прекрасен е той, прекрасна е и Красена! 💕

# 317
Черно-белите снимки на Красена на уникални! 😍

И аз не виждам злоба в погледа на Калин. За разлика от Ива, която видяхме още в първите епизоди как реагира на повишението на Борис.
Докато Калин показва точно подозрение, разочарование от това, че губи доверие в най-близките си хора.

# 318

Е, пък чуден е! ❤😍 позволявам си да я постна, защото пише от къде е. Прекрасен е той, прекрасна е и Красена! 💕

Разстояние и дистанция не е ли едно и също?Един прЕАтел пита Wink
Красена не е ли момата от клипа Гълъбо?

# 319
  • Велико Търново
Аз със сигурност не мигах, гледах серията ей сега, обаче такава реплика не чух. Laughing
А и на моменти направо не мога да разбера какво говорят.
На 15:03 ето тук, много ясно си се чува.

А Калин 💯 ще познае колата на партньора си,поне би било логично.
Е то пък щото е най-логичното нещо на света Борис да отиде на такова място точно с неговата си кола.

Борис, милият, много се овъртоли. И аз искам той първи да разбере за Ива. Само дето не знам от кого. Трябва или Вики, или Дими да се разприказват. Не че Вики знае кой знае колко, пък и много повече харесва "новия" си брат. А на Боксьора трябва да му се случи нещо още по-силно разтърсващо от убийството на Лина, че да застане срещу Денис.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 20:03 от DamaPika

# 320
Винаги има начин. Даваха ги Борис и Калин да следят по нощите кого ли не, а сега как никой не се сеща да проследи обекта си на съмнение. И Ива и Борис за един ден ще ги хванат с кого се срещат. Никакви тракери, подслушващи устройства, камери... Работят нито с методи от миналото, нито с такива от настоящето и резултатите са такива посредствени. Ще чакаме на случайностите.

# 321
  • Велико Търново
И още нещо - относно предположението, че Борис и Драго са от различни бащи и че Драго е по-големият. Обаче защо, когато го "вербува" като "новия Гаврилов", му каза "Искам да си големият брат, който винаги съм мечтал" - някъде след 25-тата минута.

# 322
Кой е казал, че Драго е по-големия? Борис е големия брат, Драго явно е плод на "грешната" любов на Снежа.

# 323
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз така мисля.Майката е обща,бащите са различни.
Велин не знае,че Драго не му е син.С такава категоричност и желание иска Вики и Драго да са близки брат и сестра,което ме навежда на мисълта,че наистина не подозира.
И на свекървата ще й излязат кирливите ризи,но сега това не е приоритет.

Събота и неделя дават ли епизоди?

# 324
  • Пловдив
Не, само през седмицата.

# 325
  • София
Само да вметна - Драго може да е по-големият и да си е искал и той да има батко 😉

# 326
  • Пловдив
Мислите ли, че ще има случка с Вики и бокьора на морето?

# 327
Според мен - не. Щом тази Дария наистина е на 16г., ме съмнява да снимат секс сцени с нея, дори и без да има подробности.

# 328
Как на 16, бре?! Мале, какви ... деца растат!

# 329
  • Пловдив
Имах предвид екшън Wink
Батковците и те да идат до морето и т.н...

Общи условия

Активация на акаунт