Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 29 003
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
А каква им е разликата?
Това съм го пропуснала.

# 301
Всъщност исках да кажа, че синовете не знаят. Родителите да.

# 302
А каква им е разликата?
Това съм го пропуснала.

Ставаше дума за това, че не си приличат по външен вид - Драго е тъмнокос, а Борис русоляв.

# 303
Ставаше дума за това, че не си приличат по външен вид - Драго е тъмнокос, а Борис русоляв.
Това издиша като аргумент, че не са братя. Майка на тризначки съм, покрай тях съм се запознала с адски много близнаци и тризнаци. Лично познавам момиче и момче, близнаци. Момчето е високо, русо, със сини очи. Момичето е дребно, една боя по рождение, с черни очи. Отделно имам съседи близнаци. Момчета. Едното копие на майка си, другото на баща си, макар разликата да не е толкова фрапантна като при първия пример, който дадох.
А и това е филм. Във филмите братята рядко си приличат Simple Smile Да не казвам никога Simple Smile Обикновено се търси присъствие на личността, а не визия.

# 304
  • Пловдив
Велин знае за любовника, но не и че Драго не му е син...така мисля.

# 305
  • Другата България
Велин знае за любовника, но не и че Драго не му е син...така мисля.
И аз.
Това издиша като аргумент, че не са братя. Майка на тризначки съм, покрай тях съм се запознала с адски много близнаци и тризнаци. Лично познавам момиче и момче, близнаци. Момчето е високо, русо, със сини очи. Момичето е дребно, една боя по рождение, с черни очи. Отделно имам съседи близнаци. Момчета. Едното копие на майка си, другото на баща си, макар разликата да не е толкова фрапантна като при първия пример, който дадох.
А и това е филм. Във филмите братята рядко си приличат Simple Smile Да не казвам никога Simple Smile Обикновено се търси присъствие на личността, а не визия.
Ехаааа! Да са ти живи и здрави, обожавам близнаци! Супер!

# 306
  • София
Ако майката беше със сини очи, Велин не е 😜

# 307
Змимка, така е. Аз имах съученик, който беше двуяйчен близнак - нищо общо нямаха двамата с брат си - ръст, телосложение, очи, коса, черти на лицето и т.н. няма да предположиш, че са братя, камо ли близнаци.

Но това е филм и знаем, че тук се търси и драма и интрига.
Според мен, за да се обърне специално внимание на това, че не си приличат, значи е свързано със сюжета, не виждам защо иначе ще го споменават.

# 308
Аз съм изумена как се оставя служебен компютър така, че всеки да има достъп до него.  Това се заключва в каса. Ключ за касата има само титуляра. А още повече има къртица в отдела, има напрежение с колеги...как пък не ще си остави така компютъра. И ето затова Борис не се довери на Калин. Щом е способен да му бърка в компютъра и да точи информация , трябва да очакваме и други неща. Калин не ми харесва. Има нещо в погледа. Чакам реакция като разбере, че маман е Ива. Може би това ще е  разменнната монета да помогне на Борис. Все пак едва ли ще иска майката на сина му да бъде публично популярна като маман.
А Симо закъсва яко с тези фалшификации. Дано го измъкне баща му.

# 309
Аз съм изумена как се оставя служебен компютър така, че всеки да има достъп до него.  Това се заключва в каса. Ключ за касата има само титуляра. А още повече има къртица в отдела, има напрежение с колеги...как пък не ще си остави така компютъра. И ето затова Борис не се довери на Калин. Щом е способен да му бърка в компютъра и да точи информация , трябва да очакваме и други неща. Калин не ми харесва. Има нещо в погледа. Чакам реакция като разбере, че маман е Ива. Може би това ще е  разменнната монета да помогне на Борис. Все пак едва ли ще иска майката на сина му да бъде публично популярна като маман.
А Симо закъсва яко с тези фалшификации. Дано го измъкне баща му.

Най-после някой да види злото в погледа на Калин! Аз това го повтарям от първите серии.
Симката ще се измъкне. Умно момче е или ще извлече полза за разследването си.

# 310
Този служебен компютър явно го ползват само като пишеща машина да си напишат доклада за операцията и толкова. Не би трябвало да се държи нищо важно там щом го оставят по този начин. Спомням си едно време съм давал денонощни дежурства с автомат пред документохранилище със сейфове със секретни документи. Сега времената са различни и начините за защита на документите в компютри и сървъри е друг. Не виждам обаче такова нещо при Борис. Явни, скрити или изтрити файлове в некриптиран диск на незащитен компютър оставен извън сейф в неохранявано помещение ги броя, че все едно си имат надпис "разгледай ме, ако искаш". Не беше нужен и хакер. Всеки ползващ Гугъл щеше да се справи, ако е чак толкова бос и няма минимална обща култура.
Явно идеята е била Калин да напредне най-накрая малко с разследването защото уж все се усъмнява, но дотам и не стига до нищо конкретно.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 15:53 от Анонимен

# 311
Не съм чула дали файловете са били изтрити, защитени и т.н., но мен не ме подразни тази сцена, защото Борето е висш полицай, но Калин отиде при колега хакер. Ако специалистите от ГДБОП не могат да хакнат един лаптоп, какво правим? 😁

А и колкото по-бързо Калин научи какви ги забатачи Борето, толкова по-добре, защото той сам не може да се оправи.

те си имат отдел кибер сигурност,и специални служители за хакване на компютри

# 312
Тук случая беше друг. Калин се съмняваше, но нямаше никакви съществени доказателства и само искаше да провери компютъра на Борис. Не искаше да ползва експертите от отдела защото, ако не се открие нищо значимо това няма да остане тайна и ще стане конфликт с Борис, а ако се открие нещо няма как да го запази в тайна, ако се налага. Можеше да ползва и Симо, но пак не е искал да рискува защото не знае какво ще се появи. Радва ме, че Калин съвсем открито ще постави въпроса на Борис с материалите, а няма да го чака да се оплете още и да го хване на местопрестъпление. Ако беше кариерист точно това щеше  да направи за да заеме шефското място, което очакваше, а го дадоха на Борис.

# 313
Така е. Имат си Киберсигурност, но първото на което ги учат в тази система е, че не трябва да имат доверие на никой. В тази връзка да си оставяш ей така достъпно компа си е лудост. Още повече, че имаха къртица в отдела и е ясно, че парите, компроматите  могат да подхлъзнат всеки.  И следва да са предпазливи. Всъщност постъпката на Калин е доказателство, че не трябва да се доверяват на никой. Не знаеш кой с какви подбуди ще рови и ползва тази информация.

# 314
  • Другата България
Много ми се иска Борис да разбере за Ива и с това да затвори на Калин устата, докато някак се измъкне от кашата.
Да го видим Калин като трябва да спасява задника на жена си пак ли ще е толкова ербап.

Общи условия

Активация на акаунт