Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 3.

• 28 995
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Хахахах кой за какво си мисли 😂😂😂

И аз така реагирах, когато разбрах, че играе реалната си възраст. А Симката е към 24-5 😁

# 331
Мислите ли, че ще има случка с Вики и бокьора на морето?

аз мисля,че може да претърпят катастрофа с мотора и тогава ще има големи неприятности Победата/Виктория/

# 332
На Симо никак не му стана приятно като разбра каква е истинската цел на подправения документ за Вики. Дано не стане някоя голяма беля на морето защото е съвестен и много ще му тежи, че е участвал за да се случи. И дано успее по-бързо да спечели доверие и намери каквото му е нужно защото в този бар е напълно очаквано да го забъркат в големи проблеми.

# 333
Симо кога ще спре да се държи като подлога.... ок харесва я, ок измамен е, сега уж влезна в бара от много ум да събира информация и накрая ще го вербуват. Но докога ще й играе по свирката и после ще гледа като изритано куче...
Калин полицай и живее с двама престъпника...

А под случка на морето се има предвид нещо за сценария, което да ползват за разкритие или нещо подобно, секс отдавна са правили и правят. Според мен е ок да показват реално нещата както са, а не а тя е на 16 и е с някакъв чичка дилър, ама поне не е гадно. Е, реално е гадно, актрисата е на 16 и героинята е на 16.

# 334
Аз още не мога да свикна, че е станала и на 16. Доскоро я гледах като дете в "Ние, нашите и вашите" и ми е още по-гадно в каква роля са я вкарали.
Симо си я харесва много Вики, а и тя не е като да е напълно безразлична към него. Края ми е ясен, ще чакаме да извървят пътя, но за съжаление обикновено трябва да се случи нещо много значимо за да се промени ситуацията.

# 335
Най-после някой да види злото в погледа на Калин! Аз това го повтарям от първите серии.
Калин обикновено е добродушен и доверчив, но е нормално да му стане много кофти, когато усеща заплаха идваща от най-близките му хора. Тази промяна в изражението я виждаме точно тогава по отношение на съмнения в Ива и Борис. За мен е нормално да е така. Щеше да е ненормално да надушва нещо при тях и изобщо да не му пука. Не смятам, че може да има истински зла обратна страна, но скоро ще видим дали е така.
Напълно съгласна с това мнение! Това в погледа му е съмнението... смесено с разочарование , изненада и яд
Какво общо има със злобата...

# 336
Абсолютно нищо лошо не виждам в Калин.
Даже мисля, че той няма да напусне жена си като разбере, а ще и прости.

# 337
Със сигурност ще се случи нещо на морето, крайно време е Вики да се усети къде е попаднала.

Симката не ме дразни с наивността си, поведението му е съвсем типично за затворено момче, хлътнало по готина мацка.

# 338
Христина Джурова /Лина/ по Нова сега.

# 339
Прекрасно момиче, искрено й желая успех!

# 340
В една от рекламите за следващия епизод, излъчена по Нова, Борис отива да направи пълни самопризнания за вечерта с Лина.

# 341
  • Другата България
В една от рекламите за следващия епизод, излъчена по Нова, Борис отива да направи пълни самопризнания за вечерта с Лина.
Пред кого?

# 342
Пред полицая от районното, който разследва случая с Лина.

# 343
  • Другата България
Пред полицая от районното, който разследва случая с Лина.
Благодаря. Hug
А дали си призна за наркосделката?

# 344
Ще видим, но се съмнявам.

То беше за две секудни -
Борис казва, че идва със самопризнания за Лина. Полицаят го пита на кого са и той отговаря мои.

Предполагам ще признае само за случката в бара.Ако каже за наркосделката, ще трябва да обясни и какъв му е Денис и защо го изнудва.
Под ноктите на Лина ДНК-то ще излезе неизвестно /на Боксьора/, няма да съвпадне с това на Борис и той е невинен. Просто са се видяли в бара, понатискали са се, той е упоен, тя убита.
Борис има вина, че си заличи следите и замърси местопрестъплението, но предполагам като колега това ще го заметат.

Общи условия

Активация на акаунт