Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 627
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Днес ми подадоха блотер с него. Нищо запомнящо се. Точно от типа My way. Обаче днес един Guerlain как ми влезе в ума - ужас. От унисекс колекцията им - сивия.
Редактирам се - ето го:
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Encens-Mythique-53242.html
Не мога да спра да искам да го усещам.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 21:27 от FatalSnare

# 361
Уж бях парфюмно апатична, пък се сдобих с https://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/Empressa-27037.html Пристигна в петък. Момичето, от което го купих, ми сложило и червило подарък. Много мило. Yellow Heart

# 362
  • София
Скрит текст:
Може и леко с тънка игла да се бодне пулверизатора. При дълго неползване, стоене в топло помещение на парфюма, по пръскалото се отлагат ароматни масла, които са гъсти и запушват пулверизатора при засъхване. Като смола стават.
Ами пробвах, но ефектът е временен, ще пробвам да го оставя малко да поседи във вряла вода, да видим какво ще се получи. Иначе моите люти бомби пръскат перфектно.

Lewiss, махни металната част на пулверизатора, и бръкни с игла или кърфица в тръбичката, която се вижда тогава. Внимателно натисни, но не прекалено леко, ще усетиш как, иглата леко ще поддаде и ще усетиш как хлътва навътре. После слагаш металната част, пръсни един-два пъти. Така съм си оправяла няколко парфюма, включително такъв изпуснат на земята, където пулверизатора беше спрял да се връща нагоре, след като се натисне. Дано го обясних, що годе разбираемо.
Благодаря ти, обясни го прекрасно и ефектът беше страхотен, вече си пръска както винаги е правил. Явно съм търсил проблемът не там където в действителност е. Просто опаковката на самия парфюм не е ОК, а и аз го вадя грешно всеки път - накланям го наобратно и го вадя, а то реално трябва да се свали капачката и да се извади от кутията, държейки го за пулверизатора.

Браво, много се радвам. И при мен действа безотказно Grinning

# 363
  • Чукарландия
А този красавец на Byredo, нов, новеничък?!? 😍

Много добре ми звучи по пирамида, но една цена са му сложили... Бива ли така? Депресирах се... 🤣

# 364
  • при морето
Благодаря, Денси! HugKissing Heart Пожелавам ти това да е един от подаръците ти за Коледа. Heart Eyes Сигурна съм, че ще го имаш.
janin4eto_87, в Ателие 84, на Съборна 11.
И каква му е цената,magicjo,привлече ми вниманието тази Сета:ill:
Аз тази седмица си чакам Comme des Garcons Scent Intense и се вълнувам като дете в сладкарница.

# 365
  • София
Winter, 255 лв. Grinning

# 366

Честита придобивка и от мен, много да те радва! Наистина е невероятен Purple Heart

# 367
  • Sofia, Bulgaria
Чакам,много любими! ❤

# 368
  • София
Magicjo, Честита Сета - хипнотизиращ парфюм, голяма красота. Носи го с вдъхновение и върви като Мис Свят. За Сета ме омагьоса Клодилия Heart, тя да не се покрива Simple Smile, защото е направила мн бели с подтикване към парфюми.
Такива "бели" с радост си признавам, Раличка. Heart Exl Hug
Честит на всички щастливки, които са го приютили, много комфортен и омайващ парфюм е Seta. Flowers Hibiscus Аз го пробвах в топло време, когато ми беше малко тих, но много го харесах също, може би трябва да направя още една проба сега, когато е истински студено, да видим дали няма да ме изненада с малко по-силно присъствие. Иначе е идеален точно за идните дни, в които би добавил топлина и мек разкош. Simple Smile

От известно време ми се иска да пробвам Mendittorosa - някой с лични впечатления и любимци от марката? Simple Smile

# 369
  • Пловдив
Здравейте.Скоро пробвах Nina Ricci Luna EDT и ми хареса.Само се чудя как ли е трайността ?Ползвали ли сте нещо на марката което да Ви е любимо ,кои съставки изпъкват и дали са трайни.Ще ходя следобед да пробвам и NR Love in Paris.

# 370
Напоследък се опитвам да разнообразявам (уж да пръскам от всички парфюми, че нещо посягам към едни и същи) и да подбирам парфюмите по някакъв си мой критерий според стила на дрехите, аксесоарите, излъчването. Та понеже днес съм в есенни цветове – бежово, охра, маслено зелено, гледам, гледам. Нещо дървесно, но и жълтичко, велурено, оп хванах Cloe Nomade. ЕЕеее, на днешната слънчева есен тази пуста мирабела направо ме задуши. Сладка, та сладка и само нея усещам, ни мъх, ни грам шипър. Сладка сочна жълта слива. Е, в контекста на цветовете го докарах, но определено Nomade ми е летен. А правилно се насочих първо към Черната орхидея сутринта. Laughing

# 371
Здравейте.Скоро пробвах Nina Ricci Luna EDT и ми хареса.Само се чудя как ли е трайността ?Ползвали ли сте нещо на марката което да Ви е любимо ,кои съставки изпъкват и дали са трайни.Ще ходя следобед да пробвам и NR Love in Paris.

Здравей,ползвала съм : https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Ricci-Ricci-6382.html
-на моята кожа беше много траен и шлейфов Simple Smile

# 372
  • София
SINEOCKA_D, през лятото ползвах този: 
https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Fleur-de-Fleurs-6177.html
Аз си го усещах около 3-4 часа.

# 373
  • Франция
От известно време ми се иска да пробвам Mendittorosa - някой с лични впечатления и любимци от марката? Simple Smile
Познавам добре линията "Талисмани", ако те интересува някой от тях. Имала съм травел версия на всичките без Athanor, който беше лансиран съвсем наскоро и честно казано, не ме привлича.

# 374
  • София
От Талисманите съм отбелязала следните за проба: Le Mat (който е един от най-коментираните сякаш), Nettuno и Sirio. Simple Smile Извън Талисманите най-интересни ми се струват Rituale (обожавам пчелен восък в парфюм) и Omega (тук ме притеснява доколко се усеща кимионът, към който имам нулева поносимост). Във "волната програма" съм сложила South, Lacura и Alfa, в случай че се задълбая да изследвам в дълбочина марката. За който и да споделиш мнение, ще съм много благодарна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт