Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 525
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Тъй като Zahira се очертава да бъде основният ми парфюм за зимата, исках нещо, с което да разнообразявам и с което да бъдат едва ли не антипод. Нещо лежерно и фриволно. На сляпо взех Rihanna Rogue Love. Напълно отговори на очакванията ми. Непретенциозен, носи ми усещане за лекота.

# 691
  • Бургас
Аз никога не крия с какъв парфюм съм и съм свикнала да ме питат и да ми казват колко готино ухая.Днес в лабораторията ми направиха комплимент като питаха с кой парфюм съм, че е така приказен.Естествено бях с любовта на живота си Мон ЕДП.Питаха дори колко струва, много мило ми стана.Дамата каза, че е и напомня много на нещо старо, качествено и спомена парфюм Стефани.Как няма да е качествено като е Герлен!

# 692
И аз винаги казвам с какъв парфюм съм , смешно ми е това “криене”. В крайна сметка всеки носи ароматът различно.
Преди година бях с един аромат на Swiss arabian и буквално  15-20 приятелки си го взеха след мен.

# 693
  • Чукарландия
Macadamia, Oud Save.... е божествен, няма да съжаляваш 😍. И аз от ревюто на Densi му се хвърлих и даже надмина очакванията ми. Честит!

+1. ❤️
Oud Save The Queen наистина е умопомрачителен! В хубавия смисъл. Кралска му работа! 🌹

# 694
Днес и моят е Мон ЕДП. Получавала съм и от мъж въпрос с какво съм се напръскала като съм с него. Обикновено хората около мен не ми правят комплименти за парфюмите, много рядко ми се случва и затова, когато ме питат ми е приятно. Никога не крия, но пък то и няма нужда. Каквото и да кажа, никога не знаят име, марка и т.н.
От мострите получени на Монтал (10 бр.) 5 отидоха в размяна- Sunset Flowers , Sweet Vanilla, Jasmin, Roses Musk, Montale Wood & Spices.
Оставих си Rose Elixir , който е под въпрос все пак.
Хареса ми Wild Pears, Soleil De Capri и Intense Tiare , но са много монотонни, без развитие някак. Крушата ми е много позната, прилича ли на някой друг парфюм, според вас?
Тиарето е като Моринга от серията на Боди Шоп.
Имаше и едно мъжко Montale Starry Nights - много е хубаво, но тихо и прибрано седи. Мъж ми ги излъчва много и това чак ми е странно как му седи.
Като цяло мнението ми за Монтал се поразчупи, някои ухаят изненадващо приятно, нехимично и не душат. Ако има още подобни мострички пак бих взела за проба.

# 695
Искам да попитам в Oud Save The Queen много ли се усеща ууда?

Candy_girl, за кой Swiss arabian става въпрос? Аз имам Казабланка и много си го харесвам, но искам да пробвам и други.

# 696
# 697
Момичета, може ли да сравните versace bright crystal и versace bright crystal absolu? Харесвам  bright crystal, но ме притеснява absolu да не е прекалено натрапчив.

# 698
  • Sofia

Хареса ми Wild Pears, Soleil De Capri и Intense Tiare , но са много монотонни, без развитие някак. Крушата ми е много позната, прилича ли на някой друг парфюм, според вас?

Прилича на Chanel Chance eau tendre.

# 699
  • София
Момичета, може ли да сравните versace bright crystal и versace bright crystal absolu? Харесвам  bright crystal, но ме притеснява absolu да не е прекалено натрапчив.
Преди години съм ползвала Bright crystal. Пролетта си взех Absolu, който е по-излъчващ и траен според мен. Приличат си, да.,

# 700
  • София
Днес разнасям Narciso Rodriguez Narciso Rouge ЕДТ. Много нежен, но не заспал, ами си има и носи енергия. Аз която не харесвам силно изразената роза, мисля че тук се е съчетала много закачливо с пудра и мускус, но не наподобява на баба гардероба, ами звучи модерно и елегантно. Днес в това време, ми е любов направо. Мисля, че не става обаче за сляпа покупка. На моята кожа развитието на тази роза ме изненада приятно. Трайност приемлива.

# 701
В Absolu версията много ме мъчи грейпфрут! Не знам дали има по пирамида, обаче всеки път ми ставаше лошо и го подарих. Това е един от малкото парфюми, които съм сложила в графа "мразя".

По темата с Crystal noir съм изпръскала сигурно 4-5 100мл, обаче вече ми става лошо от него. А го обожавах, направо ме опияняваше. За съжаление в един момент стана толкова масов и толкова много имитации вървяха по улиците, че си бях прибрала един остатък в дъното на шкафа. В един момент реших да се напръскам и един колега като ми каза "А, ти си с онзи прости**ски парфюм!" и ми стана много криво. Та и този остатък подарих. (Аз не мисля, че е такъв, да не засегна някого.)

Благодарение на мила съфорумка имам отливка от TT Andromeda, нямах възможност много да я разнося тези дни, но първите ми впечатления са много приятни и свежи. Но трайността, за която всички говорите никаква я няма.
Тези дни като я поразнося повече, пак ще споделя по-подробно впечатление.

# 702
  • Чукарландия

Да, усеща се, но тук е много мек, много добре съчетан, не стърже , не стърчи, вплетен е много умело. ❤️
Арабска красота!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 17:06 от BBeLLa

# 703
Прилича на Chanel Chance eau tendre.
Много харесвам Крушите, но съм ги забутала някъде, а и те са си за лято. Обаче станах и се напръсках с Chanel Chance eau tendre и не ми прилича много на Крушите. Има нещо в тази посока, но... по-скоро като усещане, не като аромати, които си приличат.

# 704

Да, усеща се, но тук е много мек, много добре съчетан, не стърже , не стърчи, вплетен е много умело. ❤
Арабска красота!
Точно така е!:sparkling_heart:

Не мога да си представя, че на някой не му е трайна Андромедата. Тя, както и другите от линия Луна ТТ са чудовища.

Общи условия

Активация на акаунт