Парфюмни размисли и страсти - 251

• 53 535
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Кирке за мен е много отровен аромат. Скоро берях душа, пътувайки в една кола с приятелка, която го използва. Много ми прилича на някои от Монталетата, които наричам мухозол.

# 556
  • София
Като заговорихте за праскови (и пачули) не мога да не споделя за My Burberry Black. Тази есен не съм го ползвала, но ще си поправя грешката предстоящата седмица.
За Black perfecto мога да кажа череши и кожа. Много любим също. Азалия, ако си в София, мога да те запозная с него.
Харесах женския Amouage interlude Flushed Голяма изненада за мен. Представям си някаква магична гора с феи. Още по-странното е, че ме и възбужда този парфюм. Ако някоя от Вас може да се раздели с 2 мл, моля да ми пише. Искам да го разнося малко преди да се реша да го купя.
Снощи си пробвах и Clinique Aromatics in white. Поръчах го, без да го познавам. За момент в началото ми заприлича на Бялото ми пачули на Том Форд, но всъщност после се разви  по-нежно и меко.
Получих и още няколко, но ще ми трябват дни да ги опозная. Благодарение на съфорумка тези дни ще опознавам прекрасния Encens Mythique Guerlain Flowers Hibiscus

# 557
  • Пловдив
Кирке и за мен е too hard. Хубав аромат, но е атомна бомба, навлиза във чужди и всякакви пространства и може да те убие само с едно пръскане.
За сметка на това Андромеда много ми харесва. И тя е ядрена бомба, но като че ли е по-премерена и не толкова натрапваща се. Напоследък я нося много често, особено в хладното време е приказка.
Искам да пробвам и Cassiopea.

# 558
Момичета, официално си признавам, че май изпаднах от стройните редици на диетуващите...Първо изврънках ММ да ми подари Rebelle на Риана, после заредих едно шишенце рефил на Ейнджъл. И все уж това не се брои, онова не се брои. Да не говорим, че изпитвам спешна и неотложна нужда от нов парфюм🙄...Носи ми се нещо по-свежо, може би Eau des Merveilles, ще видим

# 559
Андромеда е най- любимият ми парфюм тази година. Веднага след него е Vele.
Мисля да си купя Lince, но сега си имам малко и ако/като го похарча.

# 560
Тези дни много ми се върти в главата комбинация праскова+пачули+ванилия. Имате ли някакви предложения за парфюм с тези три съставки?
Много се дразня, че във фрагрантика не ми показва първо миксирани парфюми с тези съставки, ами ги дава една по една или по две вътре, а аз искам всичките накуп😄

Бих предложила https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/My-Burberry-Black-32566.html като бюджетен вариант, но няма ванилия. Въпреки, че не търпи почти никакво развитие, парфюмът е много красив /за мен/, безкрайно траен и шлейфов, тъмен и плътен. Особено подходящ е за предстоящия зимен сезон Blush

# 561
  • София
Момичета, този парфюм подходящ ли е за младо момиче? Лесен ли е за харесване? Загледах го заради динята, но не познавам нищо на марката.

Абсолютно, ДА! Лек, нежен, ефирен плодов аромат, който няма да се натрапва и да дразни. Смятам го за много по-момичешки, отколкото Императрицата, която е доста по-дръзка и нахална, като е възможно да не се хареса.

Понеже, както нескромно си признах, много се обичам, към основният парфюмен самоподарък за РД, добавих още два - Valentino Donna Noir Absolu и Guerlain Black Perfecto! 🖤🦇🍒🕷🥀🦂🖤

..
Аризона, моля, кажи откъде си взе точно тази Дона на Валентино? Чакам я по българските онлайн магазини от месеци и се страхувам да не е спряна от производство.

# 562

Angel's share - харесва ми доста, но си имам Oajan, но тук вместо мед имаме пралин и коняк, който доподслаждат и опияняват ароматът, доста ми хареса, но е под стандартите на Килиан, откъм бузи неща, които съм тествал. Трайността му е ок, харесва ми доста.

Обожавам Amber Narguile  и бих потърсила за проба Angel's share. Харесва ми какво име са избрали, не видях обяснение във фрагрантика, но покрай една много хубава книжна поредица бях разбрала, че това всъщност е онази част от уискито, която се изпарява във въздуха, при отлежаването на уиските в дъбовите бъчви.

# 563
  • в Кошера
Кирке за мен е много отровен аромат. Скоро берях душа, пътувайки в една кола с приятелка, която го използва. Много ми прилича на някои от Монталетата, които наричам мухозол.

Точно на мухозол ме "обидиха" преди няколко дни, когато разносвах Dupont Pure Bloom. FlushedRolling Eyes
Възприятия - бол, ясно е, но точно това сравнение с точно този парфюм... Sign No Entry

# 564
Понеже, както нескромно си признах, много се обичам, към основният парфюмен самоподарък за РД, добавих още два - Valentino Donna Noir Absolu и Guerlain Black Perfecto! 🖤🦇🍒🕷🥀🦂🖤
Скрит текст:
Проблемът сега обаче е, че съм влюбена и в трите, и ми е много трудно да реша всеки път, кой точно да нося.
Няма какво да разтягам локуми, всички са запознати с уханията... пък и съм толкова опиянена, че освен ах и ох, друго не мога да сътворя.
Само искам да вметна, че Donna Noir е много, много близък роднина на TF Vanille Fatale, особено в драйдауна.
Аризона, подкокороса ме ти мен с Guerlain Black Perfecto вчера и днес съм с него.
Върху мен е сладка, сочна, ароматна и зряла вишна. От онези, които са кръстоска с череша (мисля Вишнап се казваше сорта)q размачкана върху велур с лакрицов прах, ванилия и капка ром. Роза не усещам и по-добре, само една сладка пикантност. Heart
Ненормален е в това мрачно време. Heart Eyes
А какъв шлейф влачи, не е истина просто! Heart

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:45 от Sysly

# 565
Аз моя не мога да го нося заради лакрица и ще го подаря на сестра ми. Тя е фен на линията.

# 566
Момичета, помагайте Blush
Ще купувам насляпо един от тези -
 Dior hipnotic poison или Versace cristal noir. От прочетени коментари мисля, че и двата ще ми харесат. Искам да е траен, забележим и да се харесва на мъжката част Blush
Кой според вас?

# 567
  • Пловдив
Нито един от двата, ако не ги познаваш.

# 568
Не ги познавам и в момента няма как да ги пробвам но от коментарите си помислих, че ще ми харесат.

# 569
  • Sofia
Не ги познавам и в момента няма как да ги пробвам но от коментарите си помислих, че ще ми харесат.
Черният кристал за мен се оказа непоносим. Подарих го на сестра ми, тя го обожава. Труден парфюм е според мен

Общи условия

Активация на акаунт