Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 2)

• 43 890
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много съжалявам, толкова е тъжно Sad Sad Sad

# 106
Благодаря ви, мили дами! Вече искам просто да се приключва, да минава и да забравя (не че е възможно). На всички ви много спокойствие и мир до май месец  с много сладки бебчето, както се казва - не остана Simple Smile

# 107
Къпинка, много съжалявам, найстина много тъжно ...

# 108
Благодаря ви, мили дами! Вече искам просто да се приключва, да минава и да забравя (не че е възможно). На всички ви много спокойствие и мир до май месец  с много сладки бебчето, както се казва - не остана Simple Smile

Къпинка много съжалявам и аз, направо сърцето ми се сви. Желая ви бързо възстановяване, много скоро да видите двете чертички отново и на финала да се появи едно сладко и здраво бебче. Вярвам, че след всички трудности изгрява слънце.

# 109
Привет момичета!
Как сте? Днес бях на преглед, пораснало е бебчето всичко се развива нормално 10+5 г.с
Предписаха ми ПреМама дуо някоя мама да ги ползва?

# 110
Привет момичета!
Как сте? Днес бях на преглед, пораснало е бебчето всичко се развива нормално 10+5 г.с
Предписаха ми ПреМама дуо някоя мама да ги ползва?
Аз ги пия.Док ми предписа Пре мама дуо+биозин мама

# 111
Аз пия мета форма на В12 и отделно витД, понеже не усвоявам 'обикновената' и ми е противопоказно.

# 112
Sad Значи аз съм с отрицателен тест, ама мъжа ми светна с положителен Sad

Което значи, че сега сме се затворили в 2 стаи, аз му нося храна и неща, и той 14, а аз 10 дена съм под карантина. Морфологията я преместих за 6ти (13+0), дано не се разболея и аз, че съвсем ще изпусна срока, да не говорим, че както последно се гледахме/чувахме в 9+3, ще изплискам легена тотално Sad

# 113
Божке, докато се светна какъв е теста... какво ли не ми мина през главата.
Пази се много и дано той бързо се оправя. Не знам как му носиш храната, ама най-добре в еднократни съдове и после директно в затворен чувал и на боклука.

Аз също пия всичко по-отделно. Мутацията за неусвояването не ми е изследвана, но така или иначе комбинираните витамини са доста безполезни, особено в тези времена.
Правя и контрола на фолат, Б12 и Д всеки месец и коригирам дозите според нуждата.
Да не говорим, че доказаха вече значението на добрите нива на Д за по-леко изкарване на Ковид-19.

# 114
  • София
Егати късметът... Нека се оправя бързо и дано не се заразиш!

# 115
Grinning Ковид. Ако му пусна за бременност много ще му дойде в 1 седмица Grinning

Иначе си има купичка, чинийка, чашка и прибори, както и гъбка и веро на мивката в банята.

# 116
Grinning Ковид. Ако му пусна за бременност много ще му дойде в 1 седмица Grinning

Иначе си има купичка, чинийка, чашка и прибори, както и гъбка и веро на мивката в банята.

А добре. Важното е ти да не ги пипаш.

# 117
  • София
Пази се и дано половинът го изкара безсимптомно, за да нямаш допълнителни тревоги.

# 118
Здравейте и от мен ! Записвам се с положителен тест малко късно в темата Simple Smile Имаме дъщеричка на 5 год, термина ми е на 18 май 2021 🥰 Бях забравила емоцията и постоянно пърхам от щастие 😃 Аз съм на 29 години ,от София:)

# 119
Здравейте!

Днес бях на БХС. Всичко е наред, с изключение на риска от прееклампсия, който излезе висок. Досега проблеми не съм имала и цял живот съм с ниско кръвно. Налага се да пия Аспирин.
Като цяло каза, че всичко е наред, но сега се замислям, че каза, че плацентата е предна ниска, което до колкото знам не е ок. Той не каза нищо за това, а и аз на момента не се сетих да питам. Ще го обсъдим с моя си аг. Четох, че можело да се вдигне, но и да не пак може всичко да си е нормално. 🤔
Смениха ми и термина. Аз си знаех, че овулацията ми е била по-късно. Затова вече съм за 7 май 🌞

Общи условия

Активация на акаунт