Майски щъркелови доставки 2021 (Тема 2)

• 44 090
  • 783
  •   1
Отговори
# 420
На мен ми е или много студено, или много топло. Някой път термометъра вкъщи показва 25 градуса, ааз се треса от студ. Друг път на същата температура ми е жега.
И аз не се къпя с много топла вода. Затоплям хубаво банята и стаята и така влизам под душа.

# 421
  • София
Нищо и няма на топлата вода, просто не трябва да е гореща, защото би могло да предизвика контракции и вани също не се препоръчват.

# 422
Аз за сега нямам промени в това отношение, но по принцип съм от по-зиморничевите.

Момичета, на БХС направиха някакви предположения за пола на бебчо, но казаха, че е твърде рано за точна преценка. Четейки тук във форума, оставам с впечатление, че повечето сте почти убедени в това какво са ви казали на БХС 🙄 До колко сте склонни да вярвате, че са познали пола?
Аз още имам съмнения и мисля да се доверя на ФМ в 20 г.с.

# 423
  • София
Аз и някои други момичета сме били на неинвазевен тест, където полът е сигурен на 100%. Simple Smile

# 424
  • София
Не ми се мисли и навън като стане студено, как ще я карам. Дано ми се нормализират вътрешните температури, че съвсем се чувствам като бабичка.

Мариета, аз правих неинвазивен тест и от там разбрах за пола, който би трябвало да е почти на 100% верен.

# 425
  • София
И аз разбрах пола от неинвазивния тест, но в интерес на истината, на всички прегледи и ФМ до момента след 10 г.с. също са изказвали правилно предположение по този въпрос.

И на мен ми е студено. Парката на the north face, под която миналата зима ходех по къс ръкав, сега не ме топли достатъчно дори с вълнен пуловер. На всичкото отгоре е вталена и усещам, че скоро няма да мога и да я закопчавам. Чудя се откъде да си купя наистина дебело яке за бременни. А ако може и да не прилича на палатка, ще е идеално.

# 426
Аз за сега нямам промени в това отношение, но по принцип съм от по-зиморничевите.

Момичета, на БХС направиха някакви предположения за пола на бебчо, но казаха, че е твърде рано за точна преценка. Четейки тук във форума, оставам с впечатление, че повечето сте почти убедени в това какво са ви казали на БХС 🙄 До колко сте склонни да вярвате, че са познали пола?

На мен на ФМ в 12+1 ми каза докторката - 100% съм сигурна, че е момиче. После моят доктор на два прегледа ми каза, че е 100% сигурен за момиче. И днес на неинвазивният тест излезе, че е момиче, като аз го пуснат чак в 16-та седмица.
От 3 бременности, имам 3 познати още на първата ФМ.

# 427
Аз също съм с неинвазивен тест и вече знам на 100%. Обаче, в интерес на истината, на фетална морфология (13+0), лекарката беше доста категорична - позна, че е момиченце.

# 428
  • София
Калев дори не предположи. Славкова каза вие си знаете, че е момче вече, щом сте правили тест. 😀

# 429
Много зависи дали детето ще реши да се покаже Simple Smile Синът ми си показа атрибута в 13г.с и нямаше как да се сбърка. Сега има предположения за момиче, но тях ги бъркат и по-скоро ще изчакам с конкретизация на пола 😁

Обичам да ми е студено. Не мога да кажа, че съм се променила. По-скоро отново обичам да ми в хладно, даже и в банята предпочитам сега по-хладна вода.

# 430
Здравейте! И аз се записвам в темата. Досега само четох.. Аз съм в 15гс с момче потвърдено от неинвазивен тест и първа ФМ в МЦ Фемина. Надявах се за момиче но важното е едно здраво бебче Simple Smile)  За раждане и проследяване още се чудя между Токуда и Надежда. Бях при д-р Христова в Надежда но имам чувството че претупва леко нещата а и не си отговаря на имейлите..Но иначе всичко засега върви напълно нормално. Нищо не усещам още, въобще не ми личи дори, но предполагам че е рано.

# 431
При мен пък две лекарки ми казаха, че най-вероятно е момиче, но не на 100% като при теб. Единият преглед беше в 12, другият в 13 седмица, а пренаталният тест показа момче. В 20-та седмица би трябвало да се покаже господинът.

На мен на ФМ в 12+1 ми каза докторката - 100% съм сигурна, че е момиче. После моят доктор на два прегледа ми каза, че е 100% сигурен за момиче. И днес на неинвазивният тест излезе, че е момиче, като аз го пуснат чак в 16-та седмица.
От 3 бременности, имам 3 познати още на първата ФМ.

# 432
Още на първата ФМ лекарката предположи момче и седмица по-късно неинвазивният тест потвърди предположението й.

# 433

Момичета това bCG притеснително ли е, по ниско ми е, сега ще говоря и с проследяващия доктор Confused

# 434
  • София
Връщам се от Фемина, за сега Слава Богу всичко е наред. 😌 Каза, че щом е видяла, че сърцето е добре, че бебето се храни и кръвоотокът от мен към бебето е добър, въобще не се гледала повече тази вена, тя била просто като ( забравих думата сега) не точно показател или признак, ама нещо като носната костица да кажем- може да покаже наличие на проблем, но не може да го потвърди на 100%. Та за сега всичко изглежда нормално, чак устните огледа и фалангите на пръстите. Много им е добра техниката там. 180 гр, отговаря на 16 г.с+6, аз съм 17 г.с +2. И да ви разсмея малко, изобщо не можа да му снима главата( каза, че си я е завряло в плацентата) и вижте с каква снимка се прибрах само.

Общи условия

Активация на акаунт