Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръчителните лечения за кашлица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръчителните лечения за кашлица?
-
Какви са препоръчителните дозировки на прогестерон по време на бременност?
-
Какви са разликите между оралния и вагиналния прием на прогестерон по време на бременност?
Нека да я пълним само с хубави новини!
...снощи правихме секс с моя(не бяхме правили сигурно от 3 седмици)...нямахме забрана, нито съм кървяла, нито ме е боляло, бяхме внимателни. Но ей сега ме наболява леко ниско около яйчниците сякаш, и чувствам тежест. На някоя случвало ли й се и дали трябва да се притеснявам, все пак мина доста време от снощи.
Не моа да кажа, че съм се успокойла, но поне минах критичната седмица. Началото на Ноември съм на ФМ. Смени ми инжекциите, че явно правя реакция към Фраксипарина (а не го приемам за 1 път), но само леко да се почесам и се подува кожата и става тъмно червена. Намали ми и Утрогестана.
предният път бях с предна, не е толкова страшно, да, по-късно се усеща, но след като почнах да я усещам, не съм спирала.