Как/къде създавате нови познанства?

• 10 373
  • 251
  •   1
Отговори
# 225
„Удобно проускаш, че ПРЕДИ МЕНЕ СЕ КОМЕНТИРАШЕ” не е като „ТИ КОМЕНТИРАШЕ”. Кристина го написа това за децата в подкрепа на мнение на Танграта. Тия двамата много обичат да наиват канчето на хора, които страдат от някакви липси.

Изобщо не се смятам за отговорна за нечие чуждо мнение - нито на Кристина, нито на Танграта. Като имаш да им казваш каквото и да е, можеш да влезеш в диалог с тях.

Под мои постове се пениш как съм обсъждала бракове, когато ми изнасяло. Какво толкова мислиш, че има да ми изнася в темата за чуждите бракове?... Цитирала си ме, обясняваш как хората стоели в бракове, в които не срещат разбиране и не са им по вкуса, и накрая - ама тя Кристина писала за хората без деца.

А ако Танграта няма брак и деца, както мисля, че е писал, кашата как някой ще го подкрепи го този начин вече е пълна.

# 226
Никой не те държи отговорна за чуждите мнения, а за това, че избирателно забелязваш кой и кога се е отклонил от темата. Какавото имам да казам на Кристина, съм и го казала, а Танграта е от хората, които няма смисъл да отразява човек.

# 227
Щото някой спомена по-нагоре Фейсбук... то па Фейсбук едно общуване.... остави се. Разбира се зависи си от това какви хора имаш в контактите де, но обичайната масовка общуване е в стил Дзак - лайк - скрол надолу. С този тип "радости" доста посвикнахме и вече все по-рядко се срещат хора, които могат да изгледат видео над 2 минути или да прочетат пост над 2 изречения. Имам некв'ви подозрения, че това са същите онези, които не обичат да четат книжки без пряка реч. Фейсбук ни еб@ мамата без извинение.

# 228
Имам некв'ви подозрения, че това са същите онези, които не обичат да четат книжки без пряка реч. Фейсбук ни еб@ мамата без извинение.
Заради тия потребители влогърите изместиха блогърите.

# 229
Никой не те държи отговорна за чуждите мнения, а за това, че избирателно забелязваш кой и кога се е отклонил от темата. Какавото имам да казам на Кристина, съм и го казала, а Танграта е от хората, които няма смисъл да отразява човек.

О, не. Изобщо не ми пречи, че темата се е отклонила. Просто съм обяснила защо в темата се обсъждат познанствата, вместо качеството на общуване -  заради заглавието.
Нямам проблем с това, че се е отклонила.

# 230
Щото някой спомена по-нагоре Фейсбук... то па Фейсбук едно общуване.... остави се. Разбира се зависи си от това какви хора имаш в контактите де, но обичайната масовка общуване е в стил Дзак - лайк - скрол надолу. С този тип "радости" доста посвикнахме и вече все по-рядко се срещат хора, които могат да изгледат видео над 2 минути или да прочетат пост над 2 изречения. Имам некв'ви подозрения, че това са същите онези, които не обичат да четат книжки без пряка реч. Фейсбук ни еб@ мамата без извинение.
На тези, които се задоволяват с "дзак" (това малоумие впрочем го чух за пръв път на 32 години в бг-мама, след като родих, никой в света около мен не го употребява) и едноминутни видеа - може. За останалите има групи по интереси, затворени групи, лични разговори, дълги постове и достатъчно задълбочени дискусии, макар и тук-таме излизащи извън границите на добрия тон. Не е идеалният медиум, но върши работа. Нищо не е "е*ал", ами просто показа публично част от хората колко струват.

# 231
  • София
Кристина го написа това за децата в подкрепа на мнение на Танграта. Тия двамата много обичат да набиват канчето на хора, които страдат от липси - приятели, гаджета, деца.
Абсолютно невярно.
Най-много обичам да набивам канчето на хора, които не са честни със себе си и с другите и съзнателно лъжат и се самозалъгват. Обичам да давам нови гледни точки, така че да е достатъчно очевидна истината.
Деца пък изобщо не съм коментирал във форума.
Не харесвам соц. максимите, че "виновни са другите", "обстоятелствата са такива", "кой ще ми помогне".
Човек най-много може да си помогне сам.

Както се каза, темата е " Как/къде създавате нови познанства?"
Така че изявления "ама дали не ползваме хобитата за да бягство от разговори със себе си" са спам и не са по темата. Аз много обичам "разговорите със себе си" щото точно тогава човек е честен спрямо себе си (виж по-горе). Но за това ще трябва да се отвори друга тема.

# 232
Кристина го написа това за децата в подкрепа на мнение на Танграта. Тия двамата много обичат да набиват канчето на хора, които страдат от липси - приятели, гаджета, деца.
Абсолютно невярно.
Най-много обичам да набивам канчето на хора, които не са честни със себе си и с другите и съзнателно лъжат и се самозалъгват. Обичам да давам нови гледни точки, така че да е достатъчно очевидна истината.
Деца пък изобщо не съм коментирал във форума.
Не харесвам соц. максимите, че "виновни са другите", "обстоятелствата са такива", "кой ще ми помогне".
Човек най-много може да си помогне сам.

Както се каза, темата е " Как/къде създавате нови познанства?"
Така че изявления "ама дали не ползваме хобитата за да бягство от разговори със себе си" са спам и не са по темата. Аз много обичам "разговорите със себе си" щото точно тогава човек е честен спрямо себе си (виж по-горе). Но за това ще трябва да се отвори друга тема.
Много се надценяваш, пич, а и ти лични какъв гъдел те тресе, когато риташ човек, който го боли. Файда от твоето набиване на канчето не се забелязва, градивната критика не я умееш!

# 233
Това дали някой е честен или не със Себе си, знае само Той. Оценката Ви за това какво по принцип е добре, правилно е субективна. Вашата.  Тя е валидна, правилна, истина единствено за Вас.

# 234
Аз, не че адвокатствам на Тангра, ама той няма ни жена, ни деца, ни приятели, ни любовница/ това последното си е за истинско съжаление/. Самият той е казвал, че живота му е провал, защото прекарал н на брой години на гъза на географията- Канада. Аз това го разбирам, защото то няма ли плажове и жени по бански, не ми го фали, брат.
Та вместо да го тровите момчето, дайте да му намерим жена. Интересите му по негови думи са : яде и е@е.
Той самият е млад / сигурно е поне мой набор/, красив/ то и аз се имам за красива, ако не питам форума/, умен / форума няма да го питам, защото знам, че мисли, че съм куха лейка/.
Търсим същата, и без деца. Това последното и аз го притежавам, но винаги е утежняващо вината обстоятелство, при кандидат ухажорите. То факта, че съм женена по се преглъща /сега разбирам, че баща ти е против нашата връзка, ама чак пък и мъжа ти да е против, ми идва в повече/.

# 235
Хората използват различни начини, за да си почешат чувството за собствена значимост. Или комплексите за малоценност ?!  На гърба на някой друг... че са с нещо повече от него - успели в живота в една или друга област , разбирачи ехей.   "Непросветените" ряпа да ядат.  Добре че има такива с готовите общовалидни рецепти, които да кажат как е правилно да се направи. Без да се замислят за основното - светът не им е тъждествен. И това, което за един е възможно, за друг е трудно постижимо, а за трети - невъзможно. И заслугите нямат общо. Всеки си има съдба. Любовта на живота, щастливата връзка, например не е въпрос на реших и направих, а на стечение на обстоятелствата, синхрон с друг човек. На това какво билетче от житейската лотария си изтеглил в тази сфера.

# 236
  • Пловдив
Ма на 40 няма много хем умни, хем хубави, хем свестни и БЕЗ деца. На 40 доста голяма част от жените, има-няма мъж, си имат деца.

# 237
  • София
Офф, айде стига глупости. Нито живота ми е провал (имам някоя пропиляна година), нито пък търся жена. А ептен пък не искам да ми намирате Simple Smile
Но, това ми напомня, заради това, че съм фен да гледам честно на нещата, гледам и честно да пиша. И така, от пам ти века. Та каквото си казвам, това е. Не съм фен на фалшивите надувки.
То и за това трудно се разбирам с повечето хора, де. Повечето от съвременния свят е лъжа, лицемерие, ласкателства, лизане на задници и взаимно почесване.
Може и да се надценявам и да се надувам, но ми е твърде долно това, като начин на живот.
И да, определено има хора, които не ме харесват.

# 238
Кристина, ти адвокатстваш на всеки, който малтретира околните, злорадстваш на чуждото нещастие и не пропускаш да сриташ падналия.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 17:44 от +-123

# 239
Тангра, то много ясно, че не искаш да ти търсим жена. То само като ни четеш ние какви сме, то ти се отщява жена да видиш, до края на дните си. Аз това го разбирам, но момичета омъжвайте се, не трябва да остане ненаказан мъж.

Общи условия

Активация на акаунт