От преди един месец от както се нанесе съседа под нас тази странна миризма се появи.
Не знам какво прави този човек, но миризмата е отвратителна, прането ми се умирисва и все едно не съм прала... Абсолютно всеки ден е, но в различен час. Оприличавам миризмата на сто убити смрадливки (миризливки) или там както им се вика. Предполагам всички знаете една колко отвратително мирише, я си представете сто вкупом какво ще е...Имам приятелка и съседка на същият етаж, но в друг по страничен апартамент и съм я питала, когато усетя миризмата дали и тя я усеща, но тя казва, че не я усеща. Нямам лукса да ползвам климатик и по жегите държа прозорците отворени, но от тази смрад ги затварям и пуквам от жега:cry:
Рядко се засичаме със съседа, но в редките случай винаги го питам по нещо от типа на: 'Усеща ли някаква неприятна миризма'' отговора му е не. Дали не е загорил някоя манджа казва, че не готви.
Много интересен аромат се носи какъв прах за пране ползва отговора му е обикновен прах.. Знам, че са супер малоумни въпросите, но как да му кажа директно "От вас смърди, та не се трае''...
Вярвам, че ако миризмата се носеше не от въпросният съсед със сигурност щеше да я усети и съответно още на първият ми въпрос да си каже.
Според вас каква може да е причината за миризмата и как да се справя?