Прахосмукачка робот - 20

• 64 239
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета! Следя темата, аз си поръчах Xiaomi vacuum mop C1, поръчах я от Дедал във вторник, още не е дошла, в сайта им пише срок за доставка 1-2 дни и мисля в понеделник ако не дойде, вече да звъня да питам. Как е фирмата като обслужване, някой знае ли? Предлагаха 20 процента отстъпка на консумативите ако роботът е купен от тях, а гаранцията ми е важна, затова не я взех от емаг, където е с 40 лв по-евтина. Искаше ми се да е от Технополис, но там я имат само в онлайн магазина и то с 60 лв по-скъпа, отколкото е в Дедал. Децата ми живеят в Пловдив, ако има проблем, ще пращам тях да се разправят, но все пак, ще се радвам да чуя, че Дедал са коректни и точни търговци. Относно модела, темата много ми помогна да реша, почти бях купила една Ровента, но в крайна сметка се отказах от нея.

# 466
  • Варна
Здравейте, започнах да чета темата за да да се ориентирам какъв робот да си взема, може би бих предпочела такъв с лесно гаранционно обслужване, LG ли е варианта, поне така разбрах от 1 страница. Междувременно взех от приятелка нейното роботче да пробвам, то е Lenovo e1, пускам го, но спира и започва да пиука най - неочаквано без причина, а понякога и като се блъсне, примерно настилката ни е ламинат и плочки, наистина кафяви в едното помещение, но не и черни. ТЯ каза, че в тях не прави така или поне  само 1 път на чистене, а вкъщи това беше на всеки няколко минути. Каква може да е причината според вас? Искала да си взема робот от Техномарквр, Технополис, Emag до към 600 лв, не ми се поръчва от други чужди сайтове. Ни се обърках ит толкова четене. В emag видях 3 модела роботи на LG, с нетипична квадратна форма, дали е добър вариант това?

# 467
  • Русе
ЛГ спряха да правят роботи, което не означава, че не ги обслужват гаранционно.
Такива са си, квадратни. Нямало е оплаквания от това.
Нямала съм Леново и не знам какъв може да му е проблема.

# 468
  • София
Само да отбележа, че емаг са румънски сайт и особено ако стоката  не е тяхна, а са само посредник - не ги търси за гаранция.

# 469
  • Варна
Така е, прави сте, може би аз не се изразих правилно, бих искала да е бг сайт просто, не ми се поръчва от чужбина и да мога да ползвам сервиза, ако се наложи. До около 700 лв, имам 2 килима, не са високи, но бих искала да почиства и тях, т. е да може да се качи върху тях. Разбрах, че има комбинирани с моп, не държа, но може. Има толкова много модели, обърках се просто.

# 470
  • София
По-назад съм дала една група във ФБ, потърсете и там съвет.
Ако искате моп, това се отразява на цената. Ако не държите - по-добре без, ще спестите някой лев.

# 471
  • Sofia
Само да отбележа, че емаг са румънски сайт и особено ако стоката  не е тяхна, а са само посредник - не ги търси за гаранция.
Емаг имат магазин в София, в Мол Сердика Център, в който можеш да върнеш (рекламираш) закупена от сайта им стока. Друг е въпросът, че магазинът им е затворен, засега до 31.01.2021 г. Съгласно закона за защита на потребителите рекламация можеш да направиш и на адреса на централния им офис, така, че да не се правят на "ощипани госпожици". Simple Smile

# 472
Аз преди време си търсих евтин хладилник за квартира и така попаднах на този сайт https://magprom.net/ На скоро си купих и прахосмукачка Rowenta Aqua Force от там на изгодна цена и съм много доволна. Няма никакви проблеми с уреда и почиства добре. Има и много други модели прахосмукачки.

# 473
Аз преди време се жалвах тук, че румбата ми при зареждане дава грешка 5. От сервиза бяха категорични , че проблемът е в батерията. Е, оказа се дока. Обзаведох се с друг, втора употреба за 50 лв. Понеже ви четох, че се чудите за сервизи, мога да попитам ММ къде го праща робота, защото са много сериозни иначе и коректни.

# 474
Здравейте! Изчетох доста за роботчетата и вече съвсем се обърках. Искам да си взема робот, който да чисти и мие систематично. Спрях се от многото четене на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C, но за съжаление точно този модел не го намирам в Емаг(или това не му е точното име). Бюджета ми е 500 лв.

# 475
  • Русе
Ето го в Дедал. Даже е на оферта.
https://dedal-robot.com/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-1C-Prahosmukachka-Robot

# 476
Здравейте! Изчетох доста за роботчетата и вече съвсем се обърках. Искам да си взема робот, който да чисти и мие систематично. Спрях се от многото четене на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C, но за съжаление точно този модел не го намирам в Емаг(или това не му е точното име). Бюджета ми е 500 лв.

Ето го в Емаг, даже е на промоция - 400 лв.
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-mi-robot-vacuum- … ?ref=fav_pd-title

При това се предлага от самия Емаг, което за мен е от голямо значение за гаранцията или евентуално връщане на стоката.
Преди време имах проблем с друга прахосмукачка, купена от Емаг - попълних формата на сайта, дойде куриер и я отнесе за сервиз, после ми я върна поправена - със сменена част. Напълно безплатно.
Но пак повтарям – гледайте дали стоката се предлага от Емаг или от друг търговец.

# 477
Здравейте, аз също направих поръчка от mobisector препоръчан от тук бг сайт. Сега очаквам пратката с нетърпение 🤭🤫Ще правя изненада на родителите ми. Ще си имаме Пепеляшка. Та щом сте споделили сайта тук, предполагам е коректен

# 478

Ето го в Емаг, даже е на промоция - 400 лв.
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-mi-robot-vacuum- … ?ref=fav_pd-title

При това се предлага от самия Емаг, което за мен е от голямо значение за гаранцията или евентуално връщане на стоката.
Преди време имах проблем с друга прахосмукачка, купена от Емаг - попълних формата на сайта, дойде куриер и я отнесе за сервиз, после ми я върна поправена - със сменена част. Напълно безплатно.
Но пак повтарям – гледайте дали стоката се предлага от Емаг или от друг търговец.
Не бях сигурна, че е същия модел. Мерси!

# 479
  • Русе
Здравейте, аз също направих поръчка от mobisector препоръчан от тук бг сайт. Сега очаквам пратката с нетърпение 🤭🤫Ще правя изненада на родителите ми. Ще си имаме Пепеляшка. Та щом сте споделили сайта тук, предполагам е коректен

Имаше проблем при една съфорумка с този сайт. Ще го махна от първият пост, но в новата тема.
Стискам палци при Вас всичко да е точно Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт