Прахосмукачка робот - 20

• 64 231
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Здравейте! Изчетох доста за роботчетата и вече съвсем се обърках. Искам да си взема робот, който да чисти и мие систематично. Спрях се от многото четене на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C, но за съжаление точно този модел не го намирам в Емаг(или това не му е точното име). Бюджета ми е 500 лв.

Ето го в Емаг, даже е на промоция - 400 лв.
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-mi-robot-vacuum- … ?ref=fav_pd-title

При това се предлага от самия Емаг, което за мен е от голямо значение за гаранцията или евентуално връщане на стоката.
Преди време имах проблем с друга прахосмукачка, купена от Емаг - попълних формата на сайта, дойде куриер и я отнесе за сервиз, после ми я върна поправена - със сменена част. Напълно безплатно.
Но пак повтарям – гледайте дали стоката се предлага от Емаг или от друг търговец.
Аз също загледах тази, но дали би имала проблеми с тъмни кафяв меланж теракот с тъмна фуга. Това ми е притеснението.

# 481
Малко се притесних, но ще изчакам дано всичко да е ок. Ако съфорумката която е имала проблем чете моля да пише какви са били проблемите

# 482
  • София
Никакъв проблем няма с тъмен ламинат и два тъмни килима
Имам същия и в момента мие и чисти
В момента го има в Алито от Полша за около 200$ от там го взех аз....после поръчах и за майката на снаха ми
Много сме доволни

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 20:13 от vnd

# 483
  • Варна
Малко се притесних, но ще изчакам дано всичко да е ок. Ако съфорумката която е имала проблем чете моля да пише какви са били проблемите
Аз имах проблем, поръчах робот xiaomi, уж наличен, но 2 седмици не можаха да ми кажат кога ще дойде и отказах поръчката. Върнаха ми парите с малко забавяне.
Според мен преди поръчка им се обадете и питайте за наличност, с доставка не се знае колко ще чакате.

# 484
Весела Коледа 😊 Много съм доволна моята пепеляшка пристигна на време 🎁. Подарък предаден. Единствения минус на мобисектор е че не получих потвърждение за пусната поръчка и след  няколко дни аз ги търсих,ноо това няма вече значения. Сега ще я зареждане и ще се опознаваме взаимно 🤭🤣. При първо зареждане колко часа я държите на док, вие ли я слагате или я включвате и тя сама си го намира?

# 485
  • Русе
Честита Коледа!
Пепеляшка трябва да стои постоянно на док-а. И да, първият път Вие трябва да я сложите там и включите. После приложения, настройки и газ Simple Smile

# 486
Аз като купих моята, най-напред я пуснах да изразходи батерията, колкото имаше заряд. Отделен въпрос е, че на десетата минута сигнализира за пълен контейнер. След това чак я заредих за първи път.

# 487
Записвам се при вас, много полезна тема. Мъжа ми е поръчат от емаг Шиоми S6 Pure, чакаме я да пристигне първите работни дни след коледа. Много се вълнувам. Ще дам после отзиви.

# 488
Пуснах я, но немога да се справя с приложението и немога да я намеря 😪 Успях само да се регистрирам и от там тц. Какво да направя за да я свържа към wifi, като натисна бутончетата и тя тръгва да обикаля 😂 ужас чувствам се тъпа

# 489
  • Русе
Във ФБ групата има обяснения по въпроса. Потърси там Hands Plus1

# 490
  • Пловдив
Скъпи всички,
Вчера с огромно очакване и удоволствие приветствах с добре дошла, моята Румба i7.

Имайки предвид, че имам 3 килима и не бях пускала прахосмукачка ден и половина се справи много добре.
Със сигурност  ще я карам да се чувства полезна всеки ден Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 20:53 от miraluba

# 491
Честито и със здраве, Miraluba!

# 492
След като вчера не мирясах докато се справя с това приложение, днес реших да пусна вакуум и моп. Нещо много тече това контейнерче докато го сложа до Роберта пепеляшка. Препъна се в коридора на пътеката докато преминава от едната стая в другата и после на ламината издава странно стържене когато дава заден ход.

# 493
Четох,четох и се омотах, искам да купя робот до 500-600 лева макс,ще се пуска 1-2 пъти на седмица,основно косми от котета  да почиства.Ако става за килими ще е добре,но надали за тази цена.Та кой от тук да закупя-https://www.technopolis.bg/bg/search/?query=Прахосмукачка+робот&query_autocomplete=&search_main_category=ALL

# 494
Четох,четох и се омотах, искам да купя робот до 500-600 лева макс,ще се пуска 1-2 пъти на седмица,основно косми от котета  да почиства.Ако става за килими ще е добре,но надали за тази цена.Та кой от тук да закупя-https://www.technopolis.bg/bg/search/?query=Прахосмукачка+робот&query_autocomplete=&search_main_category=ALL

Момичетата се надявам да те консултират. Аз само искам да ти кажа, че със сигурност ще я пускаш всеки ден. Моята да има как и два пъти да чисти. Всеки боклук ме дразни, но с Пепеляшка е лесно. Simple Smile
Аз съм с Румба и съм много доволна.

miraluba, честито!

Общи условия

Активация на акаунт