Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 638
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Да, затова се отказах и аз. Ако другите продукти ми харесваха щях да я взема. Ще си остана с адвента на MFB и декемврийския Кибрит. Дано поне те са хубави.

# 226
И аз ще прорусна Белле-то. Само палитрата ми хареса и за 45 лв не ми е ок.

# 227
  • На изток от Рая
Пинк енд Дазъл са пуснали адвент календар (с 15 дни, на цена 69 лв.)

Аз ще я пропусна, нещо не ми допадат кутиите им.
Чакам коледната на Кибрит и приключвам с кутиите, че се заринах. Grinning

# 228
Здравейте, никога не съм поръчвала до сега кутия. И искам да ви попитам коледната кутия на Кибрит след 13:00 часа къде ще се появи в сайта? В раздела Месечна кутия или в Подаръчни кутии

# 229
  • София
Подаръчни би трябвало Simple Smile

# 230
  • София
Кибрит пак се изложиха със сайта. Успях да поръчам, че и да дублирам, ще се разправям там, когато поприключи лудницата. Исках да платя с карта и това не можах, защото ми даваше плащане само на куриерската услуга.

# 231
  • София
И аз едвам поръчах, голям зор беше. Ще каже човек, че нямам шампоани вкъщи, ама нейсе 😁

# 232
Леле, тя с доставката 50 лв излиза тази кутия... По-добре някой професионален продукт за коса да си купи човек за тези пари...

# 233
  • Стара Загора
Аз делих с приятелка доставката и продуктите мисля, че са страхотни. 20мин се борих със сайта и поръчах, все още са налични.

# 234
  • София
Сега няма проблем.
И аз поръчах в 13 със зор, ама нали изпуснах декемврийската и бързах сега да се вредя. Simple Smile

Но нито един от продуктите не виждам на сайта на производителя. Излиза, че всички са разработени за Кибрит ли?!

# 235
Сега няма проблем.
И аз поръчах в 13 със зор, ама нали изпуснах декемврийската и бързах сега да се вредя. Simple Smile

Но нито един от продуктите не виждам на сайта на производителя. Излиза, че всички са разработени за Кибрит ли?!

Да. В някой от постовете бяха казали, че серията е специално разработена за Кибрит.
Интересни изглеждат продуктите, четката също... 50 лв ми идват множко. 🤐

# 236
  • София

Да, продуктите не са пускани в продажба все още. Съвсем нова серия е. Аз съм фен на бранда. Техни продукти работят много по добре на косата ми от доста
така наречени професионални продукти.  Какво значи професионални серии, кой определя кои серии какви са? За мен има работещи и неработещи продукти. Все още не съм поръчала кутията, понеже искам да видя съдържанието на всички продукти, тъйкато не мога всичко да ползва за косата си.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 18:13 от nuschinka

# 237

Да, продуктите не са пускани в продажба все още. Съвсем нова серия е. Аз съм фен на бранда. Техни продукти работят много по добре на косата ми от доста
така наречени професионални продукти.  Какво значи професионални серии, кой определя кои серии какви са? За мен има работещи и неработещи продукти. Все още не съм поръчала кутията, понеже искам да видя съдържанието на всички продукти, тъйкато не мога всичко да ползва за косата си.

Виждам, че са добавили състава най-долу на страницата на кутията:

Състав на продуктите
1. THE PRIMING SHAMPOO 0%: Сулфати, Добавена сол, Парафин, Силикони;
Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays Starch, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Parfum, Lactic Acid, Polyquaternium-10, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Cassia Hydroxypropyltrimonium Chloride
2. THE STAR DUST HAIR SERUM 0%: Силикони,  Парафин;
Aqua, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropylammonium Gluconate, Polyquaternium-7,Polyacrylate Crosspolymer-6, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, Mica, CI 77491,Coumarin
3. THE COOKIE CREAM SEALER 0%: Силикони, Парафин;
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride,Isopropyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citric Acid, CI 20285, CI 14720, CI 15985
4. ТHE MIRACLE ENHANCER. 0%: Силикони, Парафин;
Aqua, Behenamidopropyl Dimethylamine, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Lactic Acid, Behentrimonium Chloride,Isopropyl Alcohol, Keratin Amino Acids, Parfum, Lactic Acid, Glycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays Starch, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, CI 20285, CI 14720, CI 15985

# 238
Поръчах си от намаленията в Златната Рибка 3 страхотни шампоана, два от които са на Лакме и се влюбих в тях ❤️ От тях скоро си взех и четка на Ikoo.
Отделно имам и маската на Кибрит от миналия месец, така че ще пропусна коледната им кутия. Излишни са ми нещата.

# 239
Не знам дали е от значение за вас, но така изброените продукти на Brave Hair може да не съдържат сулфати, силикони, но всеки съдържа Diazolidinyl Urea - съставка отделяща формалдехид = канцерогенен!

Общи условия

Активация на акаунт