Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 581
  • 746
  •   1
Отговори
# 210

My full box мой избор. Чакам и кутията на Марви и да приключа годината с бюти кутиите. Между другото в последната кутия на Марви имаше две мостри на Ce Ra Ve, едната едва стигна да си намажа половината лице.

# 211
На какъв припцип / в кои дни / в кои часове се добавят нови продукти за направи си сам кутията?

# 212
Коледната кутия на Кибрит ще е с Brave new hair, както предполагаха повечето. Аз май ще я пропусна, че не се вълнувам особено от техните продукти.

# 213
  • Пловдив

Дали всички продукти ще са за коса? Чудя се дали да поръчвам Neutral Face

# 214
  • София
Звучи като да е само за коса, дано споделят повечко детайли на 19-ти.

# 215
  • София
За жалост ще е само за коса май. Аз съм им фен, но искаше ми се по разнообразни продукти. Ще видим в четвъртък. Ако ме впечатлят ще я взема, ако не... Набелязала съм си няколко неща извън абонаментните кутии. Та сама ще си направя подарък Wink даже няколко.

# 216
Petyaaaa, не мога да отговоря на въпроса ти. И аз за първи път да уцеля десятката с по- висок клас и слава марки и продукти.

# 217
  • София
Няма определени дни/часове. Като се изкупи някой продукт, слагат нов или когато си решат. Simple Smile

# 218
  • На изток от Рая
Сега ми излезе реклама за Book Box - книжарница за нови и прочетени книги.
Имат коледно издание - книга по избор, чаша, подложка, коледна писалка, ароматна свещ и коледна декорация.

Може на някого да му допадне съдържанието. Simple Smile

# 219
BelleBox ще пускат коледната кутия в 18:30 днес. На мен ми хареса палитрата на The balm и мисля да я поръчам.

# 220
  • На изток от Рая
Съдържанието на Беллебокс е разкрито.
Разнообразно е, но не са моите продукти, пропускам.
Бях им писала, за да разбера кога ще е налична, видяха съобщението, но така и не получих отговор.

Коледната на Кибрит утре ще е налична, нали?

# 221
И аз ще я пропусна и моите продукти не са. Само палитрата ме грабна, но само за нея не си струва.
Кибрата я пускат утре в 13:00ч.

# 222
И аз съм пас.
Май единственото коледно нещо, което забърсах е Advent кутията на MFB 😁
Да видим все пак и Кибрит де... Макар, че лятото си поръчах Brave кутията и още имам да ползвам. Впечатлена съм от един продукт.

# 223
  • София
И аз пропускам BelleBox. Вече може да се поръча.

Чакам да видя Кибрит утре

# 224
  • Варна
И аз ще я пропусна и моите продукти не са. Само палитрата ме грабна, но само за нея не си струва.
Кибрата я пускат утре в 13:00ч.
Палитрата в Нотино е 30лв и според мен си заслужава да се закупи само тя,а не от Беле.

Общи условия

Активация на акаунт