Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 551
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Благодаря за инфото, така поне ще устискам да не поръчам.

# 661
А защо няма да има редовна кутия, доста странно... Thinking
И сега като изпляскат една цена 50 лв... Ден-година храни Grinning

# 662
  • Варна
💖 BelleBox MYSTERY EDITION 💖 5 продукта на обща стойност над 150 лв.
🤤 Открий някои от любимите продукти на Belles от минали месеци, както и продукти и марки, които никога досега не са били представяни в BelleBox.
Както може би си чула, BelleBox ‘Февруари’ е изчерпана 😍 Ако се абонираш сега, ще получиш кутия чак през Март. Aко не ти се чака - DON'T WORRY! BelleBox Mystery Edition те очаква на сайта ни. Тя:
🌟 не е обвързана с абонамент
🎁 прилича на месечната ни кутия по дизайн, но се различава от нея по съдържание
😱 включва едни от най-любимите продукти на Belles от изминалите месеци, сред които грим, грижа за кожата, косата и лицето 👀 Включва и продукти и марки, които никога досега не са били представяни в BelleBox
🙌🏻 може да е твоя само за 24.99лв
🚚 потегля към офисите на Спиди през втория понеделник от месеца
📲 може да бъде поръчана лесно и бързо през нашия сайт

# 663
  • Wonderland
След специалната Avant кутии не съм взимала и много се чудя дали си струва, предвид, че още някои не съм ги започвала дори...

# 664
Да знаете, че февруарска кутия на Кибрит няма да има - специалната ще е на нейно място. А защо не ги обявяват тези неща официално, не знам...
Ами тези които са се абонирали и то с предплата? Някак не ми се връзва, специалната едва ли ще я пуснат на 35лв.

# 665
  • Варна
А от къде получихте информацията,че няма да има февруарска? Аз никъде не прочетох такова нещо...

# 666
  • София
Да, пак казвам, не е обявено официално, аз им писах.

Относно абонамента - аз също съм с такъв, казаха, че тази кутия ще ми е като част от абонамента и няма нужда да я поръчвам отделно. Дано 😀

# 667
Мдаа, аз се надявах на интересна кутия през февруари, предвид празника, а то... само специалната,която май няма да ми допадне особено. Нищо ще ми спестят малко пари така

# 668
Днес получих гуудбокса. интересни неща има. Гледам обаче, че кутията за февруари ще бъде с 1 лв по-скъпа вече, но има опция доставка до адрес, която е на цената като тази до офис на Еконт.

# 669
  • София
То и преди имаше и беше на същата цена.

# 670
  • София
Днес получих гуудбокса. интересни неща има. Гледам обаче, че кутията за февруари ще бъде с 1 лв по-скъпа вече, но има опция доставка до адрес, която е на цената като тази до офис на Еконт.
Може ли снимка?😊

# 671
На предната страница е качена снимка на съдържанието на Good box.

# 672
  • София
Ужким прегледах. 🤦‍♀️Мерси!

# 673
  • София
Някой по-горе питаше за лични впечатления от Avant..
 След ползването на нощната маска и нощния крем с хиалуронова киселина за лице/очи не мога да кажа, че съм очарована. Не са лоши продукти, но са силно надценени. Никога не бих купила техен продукт на редовна цена. Филорга например, при мен дава в пъти по-добри и видими резултати.

# 674
  • Варна
Има един канал в ютуб на една жена, която отваря по четири кутии на месец и тя споделя за Avant, че не са нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт