Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 582
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Поръчах си good box, но изтрих имейла. Кога ги изпращаха към 20 ноември ли беше?

# 196
Поръчах си good box, но изтрих имейла. Кога ги изпращаха към 20 ноември ли беше?

25 -ти

# 197
  • Варна
Може и още да няма мандарини по магазините 🍊но пък при нас има BelleBox Christmas Edition 🙀🎄Сподели ни какво най-много искаш да откриеш вътре, която я отвориш 💭

🎅🏻 Съвсем скоро ще можеш да я поръчаш на Дядо Коледа... или на гаджето си 😀

# 198
  • Стара Загора

# 199
Аз днес си поръчах Nailbox и се надявам с това да се огранича, евентуално Марви мога да пробвам.

# 200
  • Стара Загора
На 19.11 пускат в продажба коледното издание на Кибрит.

# 201
  • Пловдив
Ако някой има интерес към гланца

и ексфолианта от кутия ноември да ми пише.
Не ползвам такъв тип продукти и стоят чисто нови, склонна съм и за размяна.

# 202
И аз поръчах Goodbox. ,за първи път поръчвам кутия. Исках кибрит, но много бързо свърши. В гуудбокс е важно, че има за ядене 😂

# 203
  • Варна
SNEAK PEEK ❄️ В BelleBox Christmas Edition ще откриеш палитрата 💃🏻 DAY 2 NITE 💃🏻 от любимите @thebalm идваща с 5 бляскави нюанса, 2 матови и черен праймър. Ще откриеш и още един продукт на марката сред 5-те изненади.

⚡️Скоро ще можеш да я поръчаш на нашия уебсайт.

🎄 Christmas Edition не е част от месечния абонамент и се заявява отделно от него.

# 204
  • На изток от Рая
Кога може да се поръча коледната на Беллебокс?

# 205
Според мен ще е Brave New Hair...

# 206
  • София
Кибрита по външен вид и заради анкетата скоро води към brave New Hair. но те нямат аромат на бисквитки. На мен ми наподобяват и на още един бранд - PlantOn. Да вифим.

# 207
  • Пловдив
Тоз PlantOn има неща, които бих пробвала Simple Smile

# 208
  • Стара Загора
Имам предчувствие, че ще има нов продукт за тяло като душ гел и ще бъде представен в новата им съвместна кутия и от там аромата на бисквитки.

# 209
  • София
Тоз PlantOn има неща, които бих пробвала Simple Smile
Пробвала съм скраб за тяло и маслото за тяло. Харесват ми. Но да видим какво ще предложат Кибрит. Повече клоня към brave New Hair като възможен бранд. Ако са те дано наистина и а нещо различно от продукти за коса. Иска ми се скраб за тяло, масло за тяло душ гелче.

Общи условия

Активация на акаунт