Абонаментни кутии в България - Тема 13

• 67 600
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
My Full Box - специалното издание
Скрит текст:
Скрит текст:
Продукта изненада , несесера ли е? И той е само  тези с абонамент, нали?
Мисля, че е за всички. Мострата на Estee Lauder ми се вижда да е подаръка.

# 556
  • Варна
Най-после нещо на BRAVE NEW HAIR, което ще пробвам с удоволствие❤

# 557
-после нещо на BRAVE NEW HAIR, което ще пробвам с удоволствие❤

На мен ми харесва много! Имам кутията от около 3 седмици и мога да кажа, че косата си я чувствам доста плътна и мека, а ароматът е прекрасен! Аз имам тънка и склонна към омазняване коса. От Brave New Hair ме посъветваха да редувам измиване с шампоан- серум- крем веднъж и веднъж шампоан- балсам. Не бих казала, че се омазнява повече с тези продукти. Виждам само позитиви и определено бих ги препоръчала.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 19:45 от OliaMirchovska

# 558
Поръчах я и котаранката ми си имаше чудни подаръци за Коледа:) Много игра с 2-те играчки и си хапна доволно. Освен показаното на снимката, си имахме и подарък блестящ нашийник. Бяха се постарали и със коледна картичка.
колко струва? хубави марки храна

# 559
Момичета, не сте много активни напоследък😀. С нетърпение очаквам коментарите ви за разкритите продукти от Кибрит и Good box, както и за загатнатия от Кибрит продукт с невен.

# 560
  • Варна
Jenny Shavarska, моята струваше 26лв., но  кутията ми е с по-богат асортимент играчки от останалите. Само лечебните паучове на Роял Канин са 5лв. за 2 броя. Пиши им на лично най-добре и си кажи предпочитанията и вкусовете на твоя писан/а, а има и снимки на готови кутии. Доставката е 5лв. до офис на Еконт.

# 561
  • София
Доволни ли сте от Белебокс? Ще стигна до куриер чак в петък, първи абонамент ми е и съм много любопитна.

# 562
Доволни ли сте от Белебокс? Ще стигна до куриер чак в петък, първи абонамент ми е и съм много любопитна.
Има качени снимки в скрит текст на предишната страница. Аз съм със смесени чувства, серума е с ужасен състав

# 563
Здравейте, момичета.
Следях Ви определено време. Stuck Out Tongue Winking Eye
И вече съм с поръчка на януарската кутия на Кибрит. За първи път ми е и се вълнувам. Joy Ако ми хареса, ще продължа.

# 564

Две мини MFB обединени в една кутия.

# 565
Скрит текст:
Поръчах я и котаранката ми си имаше чудни подаръци за Коледа:) Много игра с 2-те играчки и си хапна доволно. Освен показаното на снимката, си имахме и подарък блестящ нашийник. Бяха се постарали и със коледна картичка.
колко струва? хубави марки храна
Разнообразихме темата Smile
Моята беше за 16.50 лв., като имаше още 2 варианта за 17.50 лв. Тази на Bistra Kostadinova е много "по-богата".
Новата им кутия е страхотна - с много играчки и лакомства за пухкавите любимци:)
https://www.facebook.com/103987048263784/photos/a.10425969156985 … /110690940926728/

# 566
Маската на Brave new hair от Belle box само за мазна/омазняваща се коса ли се води?:/

# 567
Дойде и моята MyFullBox, има разлика в два продукта от предната показана кутия.

Скрит текст:

# 568
Да, различни са продуктите на Revolution.
Серумът и околоочния крем не съм ги пробвала, но крема на Аведа е страхотен, не съм очаквала пълноразмерна опаковка - доста е скъп, но си заслужава, прави косата много жива и бляскава.

# 569
Здравейте,
на goodbox понякога е хубава кутията,но малко вповече ми идват био солетите и вафлите,соковете.
Има нова абонаментна кутия на giftbox.bg имат разнообразни продукти,български и продукти,които не съм виждала в други кутии.Препоръчвам горещо:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт