НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 193
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Ако приемате и по-малко активни мами, пишете ме и мен към новата фейсбук група. В настоящата хич не си намирам мястото. Редовно се обсъждат абсурдни теми.
В момента съм в 37ма г.с. С никакви индикации за раждане. В страх съм от преносване Simple Smile Успех на всички!

# 451
Честити Дария и Димитър. Да са здрави, а на мама бързо възстановяване.

И аз имам добри новини. Моето бонбонче е извадено от кувьоза и е стабилна. Всичко си прави сама - хапва си, пийва си, диша си. Нямам думи да опиша колко съм щастлива, въпреки че не е до мен. Имаме 180 грама за качване до крайната цел. Ще се пръсна от вълнение 🙏

Някоя от вас да е в Майчин дом, София и да е на 12ти етаж? Ако има, моля да ми пише на лично.

# 452
  • Варна
Krasyma, честити Дария и Димитър! Heart

Re-Born, супер новина, хайде скоро да си я гушкаш и да стане пухкава! Hug

# 453
  • София
Краси, честито! Колко се радвам Heart
Бързо възстановяване!

Борн, а за вас как се радвам, леле! 180грама ей ги на,.скоро ще ги натрупа!

# 454
Честити ни бебенца Simple Smile живи и здрави да бъдат и те и майка им !

# 455
Днес, на Димитровден, в 37 г.с. се появиха нашите малки слънчица Дария и Димитър!
И тримата сме добре и надявам се скоро да бъдем изписани! Операцията мина бързо и леко, нямах време да се притеснявам. Кураж на мамите, които са в очакване! В рамките на две минути, видях две малки душички пред мен. Изживяването е уникално!

Krasyma, честити Дария и Димитър! Бъдете здрави и много щастливи! 🎊
Бързо възстановяване на теб! 🌷

# 456
  • Тук... някъде
Krasyma, честити да са Дария и Димитър! Бързо възстановяване на теб!

Re-Born, все така бонбончето да е стабилна и бързо да наваксва с кг

# 457
Krasyma, всичко най-добро желая на цялото ви семейство. Живи и здрави да са бебоците.

Борнче, нямам думи колко се вълнувам за твоята борбена принцеса.

На всички пожелавам, независимо какви трудности ще срещнем, то най-важното е накрая да имаме живи и здрави дечица.

# 458
Ехх , какви хубави новини 😁
Честити Дария и Димитър , да са здрави и щастливи 💙❤🎂
На мама бързо възстановяване 💐

# 459
От сутринта си мислех, че 1-2 дни нямаме бебета и ето че са се появили Simple Smile
Честити Дария и Димитър, живи и здрави и много да слушкат и   радват мама и тате !!!
За отчет, днес бях при АГ,  дето ще ме изражда. Бебока е в изходна позиция, а мама му с 3 см. разкритие Stuck Out Tongue Winking Eye , което ме зарадва, че търпението ми е на свършване. И казвам, значи до ден-два ще родя вече, а тя"не се знае, може и да 39 г.с.да си така", направо ми уби мерака за родилна зала Joy Но въпреки това, съмнявам се, че наистина ще изкарм още няколко дни с 3 см., защото първото дете го родих 12 дни преди термин и то за 3 часа пълно разкритие Blush , а пък сега с 3 см.да си карам още 1-2 седмици Flushed

# 460
Абе, нещо спря да ми тежи ниско долу, пак си ми е гадно, ама през нощта, като ставам. От вчера  ми е едно леко, чудя се да не би да имам разкритие вече? 🤷‍♀️🥺

# 461
Уху хубави новини 🤗🤗 честити ни бебчета. Днес и моя племенник става на 5г. хубав ден са избрали.

И аз се връщам от АГ малко разочарована, няма признаци да излиза тоя момък 😟. Лекарката вика "хайде стига го стиска, че ще стане голям за теб". Как да обясня, че и аз искам да излиза вече. От утре влизам 39г.с. нямам разкритие, шийката не е изтъняла, абе направо все едно съм в 6 месец. Главата не е заела позиция .. не иска да излиза момчето. Има ли преносили мами тук? Лекарката ми каза, че ако не се променят тези неща няма как да родя естествено, даже и на системи да съм, то ако не е застанало в таза и не падне шийката няма как да е естествено..  Дали?
Иначе за сега чакаме, ако не се роди до понеделник, пак ще ходя на преглед. Някой знае ли колко дни след термин може да се чака? 🤔🙄

ПС. Днес попитах в АГ Варна, нямат намерение да спират тази практика, ако имаш нужда от нещо да се предава на портиера и от там по етажите. Казаха, че само посещенията ще останат забранени (имаше жени по нощници на паркинга, които си вземат разни чанти, явно не е толкова строго пък).

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 16:37 от Cve7i

# 462
Цвети, мисля че макс 7 дни след термина е допустимо. Ама да не звуча като Тея дето само празни приказки говорят без да знаят... Просто от опита на хора около мене, които са преносили.
Аз лично бих избрала секцио пред преносване, дори да исках да родя нормално. Тя лекарката ще ти каже кое е най-доброто за теб.

# 463
Да тя ми го каза вече, но все пак имам и едно наум, че може да го казва за нейно удобство. Все пак едно секцио е в пъти по-бързо. 😟 Иначе каза, че може мах 5 дни след термин. Сега попитах моя приятелка, нейната снаха и 2те ги родила след термин едното 8 дни, а другото 6 все естествено.

# 464
Честити ни нова двойка близнаци ❤️💙
Цвети, при преносване има опастност от зеленясване на водите, което меко казано не е добре за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт