НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 193
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Хм,.това за памперсите е добра забележка, ама няма ли ако ги помолим да оставят повечко, да ни дадат? Не си го представям да обикалям по коридорите в, търсене на памперс изобщо.

# 436
Рози, и аз се надявам да ни оставят повечко памперси и кърпички за през нощта, но знам ли ги... Страхувам се да не ни откажат. Затова ще взема едни 10 бройки за всеки случай.

# 437
Честито на всички родили мами, да са живи и здрави бебчовците!
Аз не съм се включвала скоро, но то нищо интересно при мен. Утре съм на преглед при израждащия, да видим ще решаваме ли дата за секциото, какво ще каже.
Снощи излизахме с ММ на вечеря, че знае ли човек кога пак ще ни се отдаде възможност, уж не ядох много, корема си го усещах все едно камъни има вътре. Шегувах се с ММ, че искам да идва вече ловеца и да извади бабата и червената шапчица, че не се търпеше. 😁😁

# 438
Хахаха това с червената шапчица ми хареса 😆
Аз съм си приготвила памперси, които щели да стоят при мен,което е по-добрият вариант естествено. Толкова ми е нереално, че ще раждам,не знам защо. И някой беше споделил за коментарите и непрестанните въпроси от познати и непознати:
1.,,ама ти бременна ли си!" (не, изглеждам си така, все едно съм в 9ти месец!)
2.,,не си ли родила?/кога ще раждаш? " (любимият ми, все едно на вас ще кажа деня, ако съм секцио)
3.,, Кога е терминът? " - (защо, ще дойдеш пред болницата ли?)
4.,, Какво те чака! " ( 🙊)
5.,,То не останало, бе! " (да, за вас е така)
6.,,Трябва да вървиш, колкото можеш повече!" ( добре, ще ти показвам крачкомера си всеки ден!)
7.,,остър е - момче е/ууу хич не е остър е - момиче е" 🤷‍♀️

Допълнете, със сигурност има такива, за които не се сещам сега, а ме вбесяват. 😤😄

# 439
  • София
Хахаха това с червената шапчица ми хареса 😆
Аз съм си приготвила памперси, които щели да стоят при мен,което е по-добрият вариант естествено. Толкова ми е нереално, че ще раждам,не знам защо. И някой беше споделил за коментарите и непрестанните въпроси от познати и непознати:
1.,,ама ти бременна ли си!" (не, изглеждам си така, все едно съм в 9ти месец!)
2.,,не си ли родила?/кога ще раждаш? " (любимият ми, все едно на вас ще кажа деня, ако съм секцио)
3.,, Кога е терминът? " - (защо, ще дойдеш пред болницата ли?)
4.,, Какво те чака! " ( 🙊)
5.,,То не останало, бе! " (да, за вас е така)
6.,,Трябва да вървиш, колкото можеш повече!" ( добре, ще ти показвам крачкомера си всеки ден!)
7.,,остър е - момче е/ууу хич не е остър е - момиче е" 🤷‍♀️

Допълнете, със сигурност има такива, за които не се сещам сега, а ме вбесяват. 😤😄

1. Спи сега, че послеее (все едно можеш да се запасиш със сън предварително)
2. Ама защо секцио, защо такава и онакава упойка (с интонация за нещо грешно, дето сам си се набутал)?
3. Коментарите за пола от всякакъв вид - о пак ли момче/момиче, момиче по-лесно се гледа и тн

Mimsito от около седмица имам болезнени контракции. Сега съм 35та. Не ме плашат още, защото не са регулярни. Чат пат и с различна продължителност. Надявам се да избутам поне до 37ма седмица.

# 440
Айде да си помрънкам и аз. По-миналата нощ спасих положението, но тази не успях и си повърнах. Лошото е, че не ми е минало и пак ми се гади и ми е зле. И да, адски са досадни всички тия нравоучения, обаче аз както бях много активна, спортуваща, побъркваща се вкъщи и тн сега си викам "Моме, никога вече няма да те гледа мама като принцеса и да снове около тебе и да можеш да си почиваш и глезиш, защото след две седмици ти ще си вече нечия мама, я си лежи и си гледай сериалите". И мисля наистина да се отдам малко повече на мързел. Имам още неща за бебето да купувам и ремонтът още тече и у дома и у майка ми обаче просто вече ми е все тая всичко. Искам да си лежа.
И да ви разсемя малко. Вчера зет ми и сестра ми у дома нещо помагаха и си тръгват вече и зетя казва на мъжа ми "Нещо нужда от помощ имаш ли още?"
"Не, то и ние излизаме, за какво?"
"Ами за *****, нещо да я изнесем, изтъркаляме?!"
"А, споко, аз имам крик"

Нали се сещате на мястото на **** е моето име Grinning

# 441
  • Тук... някъде
Дух 😂😂😂 забавляват се за твоя сметка 😂
Тази вечер ми беше кошмарна и на мен - ужасни киселини(почти до повръщане),бебка превъзбудена с ритници и опъване,хълцане, горещо ми беше, комари ме хапаха 😩 Добре, че от няколко дни се кротнах вкъщи и ще си полежа днес,въпреки че от работата ми все още ме държат постоянно на телефона...

# 442
Духче, 🤣

Малко преди да вляза в болницата и аз имах страшни киселини. Вярно, само за ден, два, обаче едната вечер повръщах, както никога досега. Страшно беше. Май ще излезе вярно това за косата на бебето - че ако има много, киселините не мърдат. 😆
Моята госпожица е с много коса, като майка си и баща си, когато са се родили. Спокойно мога да й направя опашки 😆

Вече се побърквам без нея. Много ми е празно в душата. За сметка на това, тя наистина бърза да си дойде. Вече се храни с биберон и продължава да наддава. Много силно хлапенце е. ❤️

# 443
Днес по обяд съм на първия си преглед в Надежда, та ако някоя я гложди определен въпрос, мога да го задам днес.

Лично мен леко ме притеснява решението, което взех от относно помпата, дали е правилно. Няма да взимам предварително преди с бебето да сме вкъщи и да видя дали ще имам нужда, ако да, то колко точно, за да преценя дали да е ръчна или електрическа.
Дано не бъркам. Все пак разчитах, че таткото може да носи неща, докато съм в болницата, но с тази пандемия съвсем се зачудвам.

Нямам търпение бебето да се роди, не само за да го гушкам, но и да се върна към по-нормалния живот. Приятелка, която роди тази пролет, като я питам как е, казва, че само се гледат с бебето, излизат на разходки и уикенда излиза самостоятелно с пеиятелки. Ами звучи ми разкош Grinning
Мога да кажа, че периодът на бременността ми е един от най-неприятните в живота. Не ме разбирайте погрешно, не се оплаквам - абсолютно съм щастлива, че ще имаме дете и че на него всичко му е наред. Но това не ми пречи този период да го чувствам ужасно кофти.
Сега съм 37 г.с. Лично за мен 8-ия месец изкарах най-лесно досега. То ако повечето време бременността била такава, както към края ѝ... щях да спра да навивам мъжа да износи следващото ни дете Grinning

Моят среден пулс вече е 95, до 100 се чувствам в кондиция. Вчера мааалко се раздвижих физически. Голям страх ми е, защото доскоро болките в гърба невероятно се влошаваха, ако правя каквото и да е упражнение - следващите дни дори в покой в легнало положение адски постоянни болки получавах.
Даже мисля сега да насоча усилия към това да успявам със сравнителна лекота да си обувам чорапите. Какви цели, какво нещо Grinning Grinning
За бебето съм готова, затова за него не пиша. Готова, готова... колкото може да съм готова да посрещна първото си дете. Важното е да съм спокойна, гледам да не си създавам излишни поводи за притеснение, повечето неща са ни в главата само.

Относно закритата група, ще се радвам да ме включите.
Терминът ми е 28 ноември (нищо, че на първа страница е сгрешено - 27 ноември). Така или иначе лекарите казват, че следва да родя по-рано, може би на 24 ноември.

# 444
  • Тук... някъде
Anninya, поправих датата

# 445
Аз нещо не намирам новата фейсбук групичка 😯🙄

# 446
Ако е удобно, аз също бих искала да се присъединя в новата фейсбука група Simple Smile

# 447
А защо е нужно да се прави  фейс група? Не се заяждам,а питам от любопитство.

# 448
Днес, на Димитровден, в 37 г.с. се появиха нашите малки слънчица Дария и Димитър!
И тримата сме добре и надявам се скоро да бъдем изписани! Операцията мина бързо и леко, нямах време да се притеснявам. Кураж на мамите, които са в очакване! В рамките на две минути, видях две малки душички пред мен. Изживяването е уникално!

# 449
Днес, на Димитровден, в 37 г.с. се появиха нашите малки слънчица Дария и Димитър!
И тримата сме добре и надявам се скоро да бъдем изписани! Операцията мина бързо и леко, нямах време да се притеснявам. Кураж на мамите, които са в очакване! В рамките на две минути, видях две малки душички пред мен. Изживяването е уникално!
Колко хубава новина! Честити да сте всички, бъдете здрави и много щастливи! 💙💜🐥🐥

Общи условия

Активация на акаунт