НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 171
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Не мога да се оправя с киселините,нищо не помага.Тъпото е ,че  са само вечер,когато най-много ми се спи и се разсънявам до 1-2 лежа и спа после до 10.30-11.00. Вече съм 36+2 и с напредването и очакването на бебка ставам все по изнервена и все по изморена, нямам сили 1 пералня дрехи да сгън,почва да ми става усилно,да ми се вие свят и да не ме стига въздуха. 200м разходка с 3 почивки и горе споменатите. Вчера по пътя към АГ за поредните тонове пак така,имах чувството, че ще умра и се шашнах. Тъпото е,че бях сама, мъжа на работа,каката на училище, едвам стигнах до една пейка да седна и на пийна малко вода.МРЪН
    Честити бебчета на всички мами, на тези които още не са родили леко и безаварийно раждане

# 496
Hells, ако нищо не помага опитай да следиш какво си хапвала през деня и евентуално да го изключиш от менюто си. Аз така например махнах доматите и всичко, което има домат в него - сосове, ястия, салати. Ако все пак ми станеше нещо само газираното ми помагаше. Скоро ще ти слезе корема и няма да имаш. Може да опиташ с газирана вода аз преди 2 седмици само такава пиех и ми помагаше много.

# 497
Аз вече съм в 9ти,киселини имам почти всяка вечер напоследък.Ужасно е.Нито ябълки,нито мляко помага.Намерих решението-сода .Снощи беше до мен,пих три-четири пъти и заспах.Няколко вечерта неуспях да спя,гореше ми гърлото.

# 498
Hells, ако нищо не помага опитай да следиш какво си хапвала през деня и евентуално да го изключиш от менюто си. Аз така например махнах доматите и всичко, което има домат в него - сосове, ястия, салати. Ако все пак ми станеше нещо само газираното ми помагаше. Скоро ще ти слезе корема и няма да имаш. Може да опиташ с газирана вода аз преди 2 седмици само такава пиех и ми помагаше много.
    Той е почнал да слиза,но дотам.Преди имаше задух като легна заедно с киселините, сега задуха го няма. Всички ми казват,че се  е смъкнал, но аз не мога да преценя,може би защото по цял ден го гледам и си е мой Simple Smile  и свикнах с него. И ябълки ям и прясно мляко пия и пак не помага,содата вече и най крайната мярка от няма и къде да пия

# 499
Момичета, някоя има ли кондиломи ли са папиломи ли са не знам какво са, отвън на срамните устни се намират към края им.
Има ли някой консултирал се с лекар и какво са му казали, че вече ми писна всеки да ме препраща нанякъде и да ми казва не знам.

# 500
Да се отчета:
Днес в 10 часа се роди бебе Ивана 3340 и 50 см
Планово секцио в 38 и 3 дни.
Всичко си заслужава

# 501
  • Тук... някъде
Emsi, честита да е Ивана! Да е здравичка ❤

# 502
Ехее, бебе Ивана, честита да си! Жива, здрава, щастлива, безгрижна, весела, игрива, обичана... Всичко! Бързо възстановяване на мама!
Е, тази седмица влизам в деветия и явно дойде времето и аз да мрънкам. За да е максимално гадно за четене ще напиша всичко в едно изречение.
Искам най-официално да заявя, че ми омръзна от вечно недоволни, мърморещи, критикуващи, в повечето случаи нищо неразбиращи, супер егоистични, тесногръди и ограничени в едно или повече отношение хора, които най-вероятно нищо не са направили в живота или ако тръгнат да правят ще се представят не по-добре от тези дето  вършат работата, обаче кой знае защо същите имат самочувствието, че знаят и могат къде-къде повече и на тази основа полагат усилия да се изтъкнат като се опитват да докажат колко повече разбират и колко по-добре биха вършили работата на останалите, вместо да гледат своята собствена, просто защото е по-лесно да критикуваш и "оптимизираш" нещо, което вече е създадено от друг, отколкото да застанеш пред белия лист и после да защитаваш това, което ти лично си направил, а най-много от всичко ми омръзна тези и подобни на тях хора да натрапват на обществото негативните си, хейтърски, недообмислени тъпотии по всички възможни социални и антисоциални медии без капка срам и самоцензура и отгоре на всичко поне 70% от тях да го правят не само от чиста глупост и комплексарщина, а и с откровено меркантилни и користни цели. МРЪН!!!
  vessy.k, това от тази минута автоматично става любимото ми изречение! Ама така хубаво и изчерпателно си го нсписала! Абе, все едно си описала това, което аз мисля! Браво!

# 503
Да е жива и здрава Ивана и бързо възстановяване на мама Емси Blush

# 504
Честита и здрава да е Ивана 🤗
Бързо възстановяване на мама 💐❤

# 505
  • Варна
Честита радост на мамите ни Krasyma и Emsi! Да са здрави,щастливи и много обичани бебчетата,а на вас момичета пожелавам бързо възстановяване и да се гушкате много с мъниците 🤱❤
Борнче много хубави новини.Вярвам,че до края на седмицата ще сте си вече вкъщи.
Да се оплача и аз момичета за тези киселини,вече и на мен нищо не ми помага за тях.Стане ли това време и се почва,а вечер направо е ужас,гледам да стоя повдигната,че иначе лошо...
Тази седмица влизам в 9-месец и вече нямам търпение да мине това време до срещата с мъника. Корема ми все още си е високо и никаква тенденция да слиза. В петък съм при АГ и ще обсъдим как ще раждам.
Весиии това изречение ме уби 😁 Иначе си много права,но за съжаление прекалено много станаха индивидите,отговарящи на това описание.

# 506
  • Варна
Emsi1002, честита Ивана и бързо и леко възстановяване! Heart

Веси, супер изречение Grinning Аз се дразня много, защото когато ние гледаме/играем с чуждите деца приемаме изцяло модела на техните родители. Може да не го одобряваме, но го спазваме, защото това са техните деца и те така са решили да си ги гледат. Това обаче явно не се оценява, защото нашето още не се е родило и те вече почнаха да си налагат техния стандарт. Ами няма пък. Simple Smile

# 507
Джулчо, аз имам. Мисля, че бях писала, че на мен също няма кой да ми отговори на тези въпроси. Акушерката, с която се свързах от болницата, където ще раждам, ми каза, че нямало проблем, щом била отгоре. Цитонамазката ми е добре, следящият ми вика не знам, отиди на кожен. Но на мен ми омръзна вече по кожни да ходя, така съм я оставила. След раждането мисля да я махна с лазер или там, както се махат.

# 508
Джулчо, аз имам. Мисля, че бях писала, че на мен също няма кой да ми отговори на тези въпроси. Акушерката, с която се свързах от болницата, където ще раждам, ми каза, че нямало проблем, щом била отгоре. Цитонамазката ми е добре, следящият ми вика не знам, отиди на кожен. Но на мен ми омръзна вече по кожни да ходя, така съм я оставила. След раждането мисля да я махна с лазер или там, както се махат.

Ще отида утре до Шейново на преглед, вече два пъти ме гледат там по спешност и никой нищо не ми каза за тях, тази която ме следи също си пита ушите добре че днес питах пак та да ми каже да питам там.
Иначе по някое време ми беше дала да се мажа с няква скъпа тъпотия ама никакъв резултат.
Друга докторка ми каза че може и да е проблем.
Ще видя утре какво ще ми кажат... уж са външни ама знам ли.. Микробиологията уж ми е чиста и цитонамазка.

# 509
  • Варна
Ох да се похваля! Най-накрая с мм измислихме име! Tada Беше голям обрат за мен, тъй като преди месеци бяхме харесали едно име, но така и не го потвърдихме официално - само споделихме, че и на двамата ни харесва много. Аз останах с впечатлението, че това ще е, докато преди 2 седмици ММ ме стъписа с въпроса "Ами ние кога ще решим какво ще е името?"  Grin И тъй, пак почнаха едни преговори едно чудо, излязоха нови имена на дневен ред... И днес в крайна сметка го избрахме и е съвсем различно от първоначалното! Малко ми е трудно да свикна, но и новото ми харесва много. 
- feeling relieved Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт