ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 922
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София, България
Ау, благодаря, девойки за поздравленията!

Eden, за Танчето трябва да си мислиш, че тя сподели рецептата, затова и бързо се включи с линк, а аз се чудих за какви кроасани иде реч  Grinning

Но благодаря все пак, иска ми се да си празнувам във вас празника с тази вкусна трапеза Simple Smile))))

# 556
Тиси, сигурна съм, че ти ги спомена първо и тя след това постна рецептата, та с теб първо ги свързвам Relaxed Важното е, че е друга идея за разнообразно хранене. Все на нещо с настъргана моцарела, яйца и бадемово брашно налитам.

В понеделник мисля да правя яйчен фаст, може би и вторник. А днес направо изядох света (почти режимно, само малко плодове хапнах, а и прекалих с виното). Ще ми идва по празниците и такъв апетит ме гони, че...  Scream

# 557
  • София, България
Да не е за облачния "хляб"? За него със сигурност ви казах - тогава Танчето сподели тези две рецепти. Както и да е. Днес заради рождения ден си ям всякакви неща и хич ми не е. Но утре съм си по-културна, де!

# 558
Не зная кога, кой и от къде е виждал рецептата. Помня, че я пусках в края на тема за ВМНВХ преди повече от година (бях с друг ник и пак имаше таня, след това успях да си върна стария/сегашния) и заедно с други рецепти на Дени. Беше по повод, че "освен яйца няма какво да се закусва", дали Vrabcho не се оплакваше...
Няма значение, де.
Обичам да чета рецепти с малко съставки.
Вили има също интересни (Еден е изпробвала вече). Има един "кекс" с фъстъчен тахан, яйца и фурми е страшно подходящ  за угоен гъши/патешки дроб. Ще я търся за празника.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 22:56 от tania6

# 559
Тиси, вярно имаше нещо и за облачен хляб. Ако ти попадне рецептата, метни я тук.

Танче, аз на Вили много й ги харесвам и пробвам това онова. В другата тема май бях писала, че редовно правя две неща: кето пицата и кето хляба. Така съм им свикнала с вкуса, че вече друго не ми е вкусно. Ще ги постна тук + последни снимки, които съм правила.

Със забележката, че в блата на пицата аз слагам три, а не едно яйце.
https://www.vilistime.com/bg/2017/03/12/mnogo-byrza-vkusna-keto- … izza-bez-brashno/
Скрит текст:

Кето хляб, при него добавям и малко сурови слънчогледови семки: https://www.vilistime.com/bg/2018/12/19/keto-hlqb-leneno-bademov … brashno-chubrica/
Скрит текст:

# 560
Една интересна, евентуално неотваряна скоро тема - как се справихте с увисналата кожа при отслабване?Причината да питам е, че днес едни познати почнаха да ми казват, че хора, които са сваляли по 20-30 излишни кг (като мен) в много случаи начинът бил оперативно отстраняване.Все още не съм стигнала до там и не знам дали изобщо ще имам този проблем, но това доста ме уплаши Cry

# 561
Добро утро,
Не е режимно, но пък е виртуална, така че почерпете се за мое здраве Heart

Анабел, ако сваляш с нормални темпове кожата ще има време да се прибере. Колкото по-млад е човек, толкова по-еластична е кожата му. Все пак може да се получи увисване и най-видимо е на ръцете, но упражненията ще помогнат за този козметичен дефект.

# 562
ЧРД на Беки и на Тиси 🎈🎈🎈
девойки, бъдете здрави, слаби и усмихнати, и смело сбъдвайте мечтите си 🌺🍀🍸

и много хубава Ели видях Simple Smile
прекрасна си,, браво ма теб Hug

нямам диетични идеи за днес
утре е коледното ни парти, което означава пиене от обяд и много ядене
от сега ме боли главата ⛄🙄🤕

# 563
Честит рожден ден Беки, здраве и късмет ти желая.
Тортата прилича на моите режимни сметанови, става за мен.
Еден, не е ли по-добре в снимковата тема (и с рецептите, когато не е нещо очевидно) ? За да не се изгубят, де. И аз постоянно търся любими рецепти, почнах да си ги пращам на Messenger !!!
Има и Мая ("професия мама") с интересни (може би за някои), но тя май използва доста изкуствени подсладители.
Докато Вили и Дени не. Да не забравяме и Веси  (No sugar) , Joy, Инес Субашка.
Лично аз , избягвам изкуствените подсладители. Предпочитам много рядко, но с истинска захар. Заместители няма, но има приятни и режимни други неща.
Приятно изкарване, Херц.

# 564
Здравейте,

Пиша да се отчета. Днес ми е 4ти ден на ВЧ и сутринта кантара показа -2,5 кг. Надявам се да продължи да пада, не държа да е с големи темпове, но да има минуси Grinning

# 565
Закуска: богато кафе

Не знам дали моя стомах ще се съгласи с течна закуска. Има сметана, канела, куркума, джинджифил и кокосово масло. Трябваше и малко краве масло, но ми дожаля (както винаги) да го слагам в нещо и го хапнах преди кафето.
Това след три дни "моно" със закуска варени яйца и обяд гъста супа с кайма.
Без вечеря. Днес за обяд ще бъде омлет със сирене.

# 566
Изглежда много добре иначе! Допила ми се е някаква такава калорична топла напитка, но първото ми правило е да не си пия калориите Grinning
Как е кантара след моно диетата?

# 567
Е, те са само 1-2 килограми,  които идват и си отиват. Просто гледам да не са повече , че тогава ще е трудно.
Лека подготовка за евентуално въглехидратно зареждане по празниците. Обикновенно една празнична седмица не ми се отразява, ако от време на време и фаствам.
За първи път задържам цяла година желани килограми и то с две продължителни карантини. Да не се омажа на края.
Аз не броя калории и никога не съм броила, никога. Гледам само въглехидратите и техните източници.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 14:52 от tania6

# 568
Може ли рецепта за супата с кайма?

# 569
Може ли рецепта за супата с кайма?
Ето тук е подобна
https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B9%D0%BC%D0%B0
но аз не слагам топено сирене и кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт