ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 323
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

Да ви кажа нищо не разбирам...

Тия дни чакам МЦ. Усещах че подута, и имах +1кг, който реших че ще го мисля до седмица.

Вчера обаче не знам какво ми стана вечерта.. аз въобще не съм по сладкото и още по-малко шоколад. Ако ще го раздавам провинително е с кашкавали и хубави тестени.
Вчера обаче изядох от раз един шок. сладолед, 2 бонбона Линт, и една голяма шоколадова фавла... Вафла не бях яла от години... Както и да е.
Тази сутрин си помислих..чакай да видиш какво ще стане. Събудих се с ужасни менс. болки и за да завърши прекрасната сутрин реших да се кача и на кантара... И изненада -1кг 😯

Лимонче, за дънките, купих ги от местен чужбински магазин. Погледнах евентуално за доставка до БГ, но не правят. Съжалявам, защото сигурно от години не бях попадала на толкова точни за мен дънки, но се надявам и по другите брандове да ги пуснат.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 10:23 от Eli..........

# 61
Малко извън темата, но какви са тези дънки със сърцевиден шев?

# 62
Малко извън темата, но какви са тези дънки със сърцевиден шев?

Водят ги пуш-ъп, но стоят много симпатично:

( Ще изтрия снимката малко по-късно)

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 13:20 от Eli..........

# 63
Супер са, но ако има и с по-висока талия, ще са супер.

# 64
Ели, ако това на снимката си ти, не знам изобщо какво правиш в темата. Супер си! Дънките също.

# 65
  • София, България
Аз сама потърсих в интернет що е това яйчен фаст, тъй като нямаше кой да сподели. Не съм го пробвала и реших да го направя за 3 дни и с него ще започна на първи ноември. Ще ми дойде тамън за поизчистване на водата.

_limonche_, поздравления за постигнатите резултати! Чувството трябва да е превъзходно, когато знаеш, че не си се предал, и следваш целта си и можеш да видиш плодовете на положените усилия.

# 66
Неви, на мен висока талия не ми стои добре, но по-често се намират с висока талия.
Мисля всички пуш-ъп модели имат тази концепция. Има ги в Caledonia с висока талия, но там на мен са ми къси.

Лимонче, благодаря много. Дупето си е мое, да 😉. Сега съм в правилните килограми и се харесвам, но не винаги е било така, освен това поддържането ми е малко драма.

Ще чакам да се похвалиш и ти с дупе, когато поприключиш Wink

# 67
Ели, дупето ти е супер, дано не го развалиш, когато отслабнеш. Дънките са точно мой тип и имам няколко такива.

Тиси, споделяла съм няколко пъти за яйчения фаст, та да не се повтарям и досаждам, не писах пак за него. Водих се по фаста на No sugar във Фейсбук е публикуван много подробно. Имаше ефект при мен, но след това не съм повтаряла 5 дни само на яйца. Правила съм по един или два дни ОМАД с яйца, за повече не мога да се насиля.

# 68
Аа снимки на дупета в дънки, супер идея Grinning Ще снимам и аз, ако успея. Ако може и сантиметри да се посочат...

# 69
Като сваля всичко излишно ще наблегна повече на спорт за да се оформя и след това ще кача снимки. Жалко, че нямам снимки в цял ръст от преди отслабването за да направя паралел. Преди няколко дни попаднах да една, на която се вижда само част от мен. Направо се шокирах! Била съм мечка!
Днес още 100 гр надолу. Висококалориен ден ми е и утре не очаквам минус.

# 70
  • София
_limonche_ , ти си истинско вдъхновение за хора като мен, които имат бая килограми за сваляне и вървят бавно и славно надолу!

# 71
Лимонче, преди ден-два беше писала, че си 64/175. Това са мноого добри мерки, със сигурност изглеждаш много добре.

# 72
Според ММ даже клоня към слаба, но аз се харесвам около 60 кг и даже малко под 60. Ръцете ми имат доста подкожна мазнина и тя пада последна. Ако не бяха те сигурно щях да съм спряла вече, но много ме дразнят и докато не ги изгоря няма да се откажа.

# 73
Ако сега кажеш и как ги гориш тези мазнинки от ръцете, ще те призная. Последните години ми се появиха такива, не са много, но си имам отдолу, като вдигна ръката, пххх неприятни. Може би е отпуснатост някаква, но все пак мисля, че при изчистено от мазнини тяло, няма да ги има. Май това ще ми е висш пилотаж, защото ще изисква яки тренировки, а това не ми е присъщо Blush

# 74
Май няма начин да се изгорят мазнини от точно определена зона. Трябва цялостно да се изчисти тялото от мазнини и накрая ще изчезнат, надявам се. През това време гирички, лицеви опори, мазане с разни мазила, но това е за да не се отпуска кожата.
Ако някой каже тайна за стопяване на ръце и аз ще съм благодарна. Това ми е проблемната зона. Винаги първо там качвам и последно свалям.

Общи условия

Активация на акаунт