ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 883
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • На острова
За много години! Здраве и благодат 💫

Аз на НГ и вчера прекалих с баницата, която направих, шоколадови бонбони, топъл шоколад и един гръцки десерт от свекър ми - кадаиф с крем (може би си има име), който беше безумно сладък, направо ми се залоши.

Иначе изкрах постите и мисля за днес и утре нещо като яйчен фаст, и продължавам стриктно НВХ-ВМ. Сложила съм едно пиле да се вари в слоу-кукъра, та може и моно да направя.

На 31-ви тичах, правих йога другите дни, вчера излязохме семейно на разходка (да ни върви на разходки). Иначе ние сме още в локдаун, училищата няма да отварят следващите две седмици и се надявам работата от вкъщи и домашното обучение на две деца да не ми провалят плановете за хранителния/спортен режим 🤪

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:51 от ~Миа~

# 601

По темата:
Програма - избрана.
1ви ден от 4-седмичния summer shred на Клоуи - отчетен. Сега отиваме на разходка.
Формата ми е тотал щета.
Мотивацията - намерена.

# 602
Едит, че забравих да питам: Dez, как изглежда менюто във фалшивото ти моно?

В зеленчуковите дни ще имам и яйца (3-4-5), няма да се оставя без протеин, иначе няма да се възстановявам след тренировка. В рибните малко зеленчук за гарнитура, защото е гадно и незасищащо, а не искам да се дъня. Целта е успешна 12ка, защото ще са 2, а може и до 3 да стигна.
И ще заменя картофите с ориз басмати. Таня6 спомена, че има калий в него, и заради това отводнява също. Аз съм забелязала за ориза, че при мен "изчиства" визуално, и ми действа добре.
Няма да прекъсвам тренировките, а тичам наистина много.  Избрала съм си и състезанията за годината. Силовите ще са стандартните за мен 4х седмично- 2х горна, 2х долна част в домашни условия.
Фитнесите са затворени.

# 603
Да ни е честита новата година, пожелавам на всички да сте здрави и успешни с режимите.
Аз по Коледа се отпуснах с яденето,иначе тренировка не съм пропуснала. От днес съм си на моя режим.

# 604
Здравейте,

На мен ми е нещо много трудно да се мотивирам. Или ако се справя добре няколко дни покрай приятеля ми се излагам и задържам. Качила съм 4-5 килограма от както се запознах с него половината са мускули понеже започнах да вдигам доста тежко във фитнеса, но сега всичко е затворено и хич не ми се иска да продължавам така, че шак ще стана 110кг. Как се мотивирате?

# 605
Пак тренирам, пак бягам, както мога. Правя само това, което ми харесва, много избирателно. Така не ми трябва мотивация, защото не ти трябва мотивация да правиш това, което харесваш. Както не ти трябва мотивация да прочетеш любимата си книга, но ти трябва за да прочетеш досадно домашно. Правиш всичко максимално приятно Simple Smile
П.П. На мен много ми липсва залата, така ми се иска да си пусна един хубав хеви метал и да си вдигам тежестите Grinning

# 606
Здравейте,

Аз от вчера вечерта съм с най-зверската мускулта треска, която тялото ми познава.
Никога не ме е боляло толкова.
На първи сутрина реших да отида да потичам,  и заваля. За да не се връщам, започнах да бягам по стълбите, докато останах без сила за едно стъпало.   Накрая се качих с асансьор до нас, просто всичко ми треперише.

Но така или иначе съм на +2кг и си мислех, че не съм прекалявала чак толкова.. уви няма "чак" и няма "толкова"... когато мина 1500кк, качвам... за пореден път се убеждавам.

По повод мотивацията. На мен ми е ужасно сложно отслабването, просто нямам достатъчно воля можеби. Затова гледам да не се налага...сега тия два кг трябва да ги сваля бързо преди да са станали повече..

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 14:34 от Eli..........

# 607
За много години, момичета! Бъдете здрави, щастливи, обичани и ценени! Да си пожелаем всяка от нас да достигне мечтаното тегло и визия. Така, аз започнах от преди празниците и от 64 достигнах до 62-62.500 кг., като главно се хранех по режим на Руми Илиева. Закупих си зимното и офис меню. Доволна съм, рецептите са добри и вкусни, стига да имаш време да сготвиш. Който обича да похапва от всичко- препоръчвам я! Та както е ясно на всички, постоянство му е майката 😁 Дойдоха серията почивни дни и всичко свърши, обратно в начална позиция. Обещавам си тази година да съм по-постянна и да стигна 60 кг. Режима го започвам отново от 08.01. (да минат празниците), включвам спорт разходки и бягане на стадиона, когато мога и два пъти в седмицата тренировка по табата. А да видим няма ли да се отърва от тези 3-4 килограма. Т.к. съм се запалила по здравословното готвене, някой от вас има ли книгата на Биляна Йотовска, да сподели как са рецептите, май мисля да си я закупя. Та това е от мен, бъдете постоянни и всичко ще си дойде на място 🤗

# 608
От всички режими се чуствах най-добре на кето, но е изключително труден за спазване с работа и около приятеля ми и се тормозех адски много. Забелязах че това постоянно лишаване после доведе до много сериозно преяждане и евентуално ми се отрази много зле психически и сега ми е някак си трудно да го започна стриктно пак. А знам от опит че ако ям главно въглехидрати дори и в калориен дефицит пак пълнения. Понякога се самосъжалявам и завиждам на жените които могат да си ядат всичко и пак иглеждат добре без цял живот да се мъчат с тегло хаха

# 609
Съсипаха ме тези въглехидрати. По празниците си позволих да хапна някой нережимни храни, а даже не бяха и много понеже нямах апетит и сега докато вляза в ритъм ми е много лошо. Боли ме стомаха, пригладнява ми, гади ми се и се чувствам, като парцал. Изобщо не си заслужаваше. Върнах си се с кеф към моят си режим. Вчера и днес съм на яйца и свинско, довечера ще ям риба. Дано по-бързо си възвърна енергията и спре да ме боли стомаха.

# 610
Също исках да попитам, има ли някъде тема със снимки и мерки на прогреса на всички от началото и с каква диета и тн. Може би това ще е мотивиращо?

# 611
  • София
За много години и от мен!
Съвсем очаквано празничното преяждане доведе до + 3 килограма. Дала съм си още една седмица, в която ще си позволя въглехидрати и се връщам в ритъм. Този път и приятелят ми е с мен, което ще улесни сериозно нещата и готвенето у дома на режимни храни.
Stell, и аз се движа между кето и нисковъглехидратно хранене, от въглехидратите а) пълнея веднага б) все съм гладна. Започнах през юли месец 2020 г., до декември бях почти 12 кила надолу. Мерки не меря, все не се сещам, но усещам как някои чифтове дънки взеха да се свличат и по-старите да ми пасват. Това за мен е голяма мотивация.
И преди съм писала, използвам мобилно приложение, за да си следя храната - Carb Manager е моето. Следи калории, въглехидрати, протеини, мазнини. Показва кои храни са ОК, като ти ги маркира в зелено, кои да избягваш или да употребяваш с повишено внимание и кои са "Strict Limit". Голямо удобство ми е на мен.

# 612
Здравейте,

На мен ми е нещо много трудно да се мотивирам. Или ако се справя добре няколко дни покрай приятеля ми се излагам и задържам. Качила съм 4-5 килограма от както се запознах с него половината са мускули понеже започнах да вдигам доста тежко във фитнеса, но сега всичко е затворено и хич не ми се иска да продължавам така, че шак ще стана 110кг. Как се мотивирате?

Моята мотивация е това:
Скрит текст:
При достигане на оптимално тегло ме чака подобрение на VO2 max с 20%. Ще стана ли по-бърза на 42-46кг?
Ще видим.....
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 19:57 от Dez

# 613
  • На острова
За мен кето-то е изключително благоприятен режим. Не виждам как работата би ми попречила да ям здравословно, ако се подготвя предварително. Което за мен е ключът към успеха. Proper preparation prevents poor performance.

И аз от въглехидрат пълнея и съм все гладна. Просто ми отваря апетит. Спрях кетото, за да си спазя Коледните пости, едвам избутах. Коремът често ми беше подут и болезнен. Между Коледа и НГ беше микс от въглехидрат и кето, докато се настроя, и от днес си бях изцяло на чисто хранене. Пак ще боря 2-3 кг.

# 614
Аз от днес започвам нова работа след дълго майчинство - 25 месеца Simple Smile Това ми е надеждата да се движа и да не съм до хладилника по цял ден. Аз дебелея от мазнини например, не толкова от въглехидрати.

Общи условия

Активация на акаунт