ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 892
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, днес ми е 13ти ден от ВЧ. Няма голям напредък от ден 6. В началото бях 73 кг сега съм 69кг. Малко съм разочарована, защото знам че на втората врътка най-вероятно ще са по малко. Но по-добре малко от колкото нищо. Ще почивам два дни/днес и утре/ и от първи почвам пак. Simple Smile

Поздравления за хубавия резултат! Не са малко 4кг, дори 2 да са вода. Това са само 12 дни все пак. Толкова се сваля обикновено при ВЧ.
Ако килограмите те стресират, измери се със сантиметър, защото там напредъка се усеща много сериозно.

Ами аз не се премерих като сантиметри в началото, но на местата където най много имам да свалям по дрехите не усещам разлика. До преди 3-4 години колкото и да пълнеех и да свалях винаги краката ми са били слаби и стегнати. Не знам после какво се случи, може би защото последните ми три работи са на бюро адски много качвам на корем, бедра и дупе.... и просто не съм се сблъсквала до сега с проблеми в тези зони и не знам как да ги стопя бързо. За това се надявах на малко повече първата врътка Simple Smile

# 586
Тегля се всяка сутрин от 2009 до сега. Днес - 52,6. Има и задържана вода. 51 ми е най-добре. Но мерките се смалиха с по сантиметър трайно. Умерено хранене, тренировки ежедневно по 25-35 минути, двуразово, по мой вкус Grinning
10 кг съм по-лека в сравнение с теглото отпреди 30 години.
Без табута.

# 587
И аз да се отчета за последно тази година съм 73 кг, свалени са 17 кг, недостатъчно, но продължавам Blush
Пожелавам ви весело изпращане на 2020-та и щастливо посрещане на новата 2021-ва година!

# 588
Здравейте, имам за сваляне едни 3-4 кг и съм си решила от началото на новата година да опитам с Кето диета, съчетано със спорт. Чета на места,че при кето е добре да се приемат добавки като магнезий, калий, калций и т.н, но как и по колко не ми става ясно. Има ли някой запознат за разяснение?

Твърде бързо сваляш, освен ако не си 1,50висока.
Навий се да е сваляш 1кг на седмица, много по здравословно и дълготрайно е Wink

# 589
# 590
Здравейте, имам за сваляне едни 3-4 кг и съм си решила от началото на новата година да опитам с Кето диета, съчетано със спорт. Чета на места,че при кето е добре да се приемат добавки като магнезий, калий, калций и т.н, но как и по колко не ми става ясно. Има ли някой запознат за разяснение?

бях на стриктна кето дието година и наистина зависи много от това каква храна ядеш. Дали е здравословна или е /дърти кето/ както му казват в Англия. Добавях малко повече съм салати и яденета. С потасиум знам че не е хубаво да се взима добавки освен ака не са предписани от лекар, затова ядах храни които го съдържат. За магнезиум около 400мг на ден магнезиум цитрат ако се пие орално. Другите форми не се освояват добре от организма, но като цяло за магнезиум е най-добре топически. Тук има спрейове с които си мажете тялото и е полезно за кожата прави я много мека, аз си правех спреи сама или си киснете стъпалата/взимайте вана със магнезиум соли или със епсом соли. Извинявам се, някой термини не знам как точно даже да ги преведа на Български

# 591
Здравейте, днес ми е 13ти ден от ВЧ. Няма голям напредък от ден 6. В началото бях 73 кг сега съм 69кг. Малко съм разочарована, защото знам че на втората врътка най-вероятно ще са по малко. Но по-добре малко от колкото нищо. Ще почивам два дни/днес и утре/ и от първи почвам пак. Simple Smile

4кг за две седмици е чудесно. Какво е ВЧ?

# 592
Монодиета на Ваня Червенкова.

# 593
За много години дневнички.
Да сте здрави, преди всичко,
обичани, ценени, и щастливи!

Аз след 10 дневно ваканционно ядене и пиене (режимно), кантара казва 61кг. Това  е добре, че няма +, но ще трябва да се стягаме за видя пак 5цата.
Много минусчета и хубав уикенд.

# 594
Честита Нова Година, момичета! Желая ви успех във всички начинания, и задържане на идеалните килограми!

Прекалих със солта ( и виното) в новогодишната нощ, и в комбинация с МЦ съм +2.5кг, и съм видимо отекла и подута.
Ще започна "фалшиво" моно ВЧ на 7.01., четвъртък, изчаквам да минат събиранията (2), за да да избегна коментари.

Целта е -5см от бедра и талия. Представа си нямам за колко килограма става дума, и не искам да се затормозявам.

# 595

ЧНГ 🥂🍾🍀

аз съм с планове за -5 кг през януари, ама ще видим...
и аз на моно, и аз след 7ми
дотогава - нвд и намалени порции

# 596
За много години, момичета! Бъдете здрави и пожелавам много здравословни и трайни минуси. Аз съм просто без никаква воля, бях станала 55 кг, но сега съм 56.700 и всеки ден ям парче домашен суджук, сладолед и др.ужасии. Подута съм страшно много, на нова година ядох суши и после не успях да си обуя обувките. Тази сутрин станах с идеята сериозно да започна с борбата с кг и см. Бягах малко около блока, мисля да съм на плодове и салати два дни, за малко разтоварване. Чудя се ако си купя хидролес дали няма да си създам проблеми, тоест да се наруши естествената функция за отводняване на организма и да не може сам после. Имате ли опит? Лимонче, много съжалявам за загубата ви!

# 597
Честита нова година и от мен!
Въпреки нережимното и немалкото празнично ядене я посрещам в компанията на МЦ на 58.800. (За справка - 58.500 бях преди Бъдни вечер.) Това беше теглото, около което гравитирах последната година-две преди да кача 3 и да се озова при вас. Тялото помни.
Та в този ред на мисли ви желая много здраве през новата година, много минуси и поводи за гордост, но и да ценим това, което имаме, дори платата включително - някой ден може да се окажат наш приятел.
От днес започвам на ново спорт - още не съм си избрала програма, вероятно ще е Клоуи или Mr and Mrs Muscle - и постепено намаляване и чистене на храната. Само за една дегустация на сватбени торти ще трябва да си затворим очите, но пък нямам именици поне Joy

Едит, че забравих да питам: Dez, как изглежда менюто във фалшивото ти моно?

# 598
За много години, момичета! Нека всички сме здрави, леки и доволни от постигнатите резултати! Аз се покрих по празниците, ясно е, че не съм броила Grinning след Коледното угояване, което продължи 5 дни съм +400гр, после два дни се пазих и сега новогодишни угощения, които още продължават. Снощи стомахът ми вече се предаде и прегръщах тоалетната цяла нощ, дано повече нямам такива изцепки, днес ще гледам да хапвам леко и от утре стриктна. ММ ме юрка да атакуваме фитнеса, вече ще трябва да го послушам Grinning

# 599
Честита Нова Година. Здраве и късмет на всички.
При мен много успешни и мързеливи празници, без готвене (само мезета) и без прекаляване, без гости (да "живее " вируса). Хареса ми и от тук нататък всички празници така ще бъдат.
И аз от 7 ще направя нещо по-сериозно за поддържане на формата.
Виц : отидох във фитнеса на 1. януари да си взема абонамент , а той затворен. Това е нарочно за да ми провали новогодишното решение за спортуване. Ще опитам отново догодина.

Общи условия

Активация на акаунт