ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 894
  • 756
  •   1
Отговори
# 570

Честита Коледа, девойки!
Да сме здрави и щастливи, любов и късмет ви пожелавам!
🎄☃💫🎅🏻🍸🍀

# 571
Честита Коледа!
Идвам да се отчета, че най-после постигнах следващата цел, видях 60 на кантара! Е, 60.7, но все пак 60 😄
Сигурно няма да ги задържа дълго. Че вчера и днес съм ги писала празнично и си хапвам всичко. Освен това ми и дойде днес.

# 572
Светли и благословени празници, момичета ♥
Аз съм си 53 кг, +/- 500гр. Празници са, но аз не мърдам и на микрон от режима си. Карам си нисковъглехидратно/кето въпреки че готвя традиционните ястия за тези празници, не ги пробвам даже. Днес си спретнах една фалшива пица с блат от карфиол, яйца и моцарела. Плънката е от домати, шунка, пак моцарела, кашкавал и краставички ♥ Стана чудна ♥

# 573
Здравейте момичета,

Как сте преновогодишно?

Лимонче, честити 60 Simple Smile Направо си върха. Ако ти се занимава, можеш ли да ни ъпдейтнеш колко са ти бедрата и ръцете? Интересно ми е, защото при мен бедрата са проблем, а ти се бориш повече с ръцете и ми стана интересно как се развиват нещата след свалени още 5кг.

Аз пък, не си падам много по аппликации за хранене, но намерих една която много ме изненада. Казва че Yazio. Сигурно има стотици и съм открила топлата вода, но наистина ми хареса как функционира. Също факта че ми напомня кога да пия вода е супер. Аз просто не съм жадна никога.
С тази аппликация следя калориите на ден. Вкарвам това което смятам за обяд и ако не ми излизат сметките, махам нещо.
Също смята разпределкнието на макросите и в платената версия дори има разпределение по приети витамини и минерали.. много ми хареса Simple Smile
Аз си карам около моите кг..  започнах фитнес ( събитие да отбележа след 8г и две бременности).
Позволявам си някое новогодишно лакомство преди фитнес. Сега правя баница с праз...🙃

# 574
При мен скоро ще се покаже седмицата отпред, надявам се. Все на косъм и се връщат 1-2, но винаги падането под някоя десетица е мъчително. Като си помисля че беше с единица отпред, ехеее Simple Smile
По празниците ям всичко, но гледам да не преяждам, за сега се справям.

# 575
Здравейте момичета,

Как сте преновогодишно?

Лимонче, честити 60 Simple Smile Направо си върха. Ако ти се занимава, можеш ли да ни ъпдейтнеш колко са ти бедрата и ръцете? Интересно ми е, защото при мен бедрата са проблем, а ти се бориш повече с ръцете и ми стана интересно как се развиват нещата след свалени още 5кг.

Аз пък, не си падам много по аппликации за хранене, но намерих една която много ме изненада. Казва че Yazio. Сигурно има стотици и съм открила топлата вода, но наистина ми хареса как функционира. Също факта че ми напомня кога да пия вода е супер. Аз просто не съм жадна никога.
С тази аппликация следя калориите на ден. Вкарвам това което смятам за обяд и ако не ми излизат сметките, махам нещо.
Също смята разпределкнието на макросите и в платената версия дори има разпределение по приети витамини и минерали.. много ми хареса Simple Smile
Аз си карам около моите кг..  започнах фитнес ( събитие да отбележа след 8г и две бременности).
Позволявам си някое новогодишно лакомство преди фитнес. Сега правя баница с праз...🙃
Ели, и аз мислех да се меря, но в момента няма много смисъл. В цикъл съм и съм много подута и +2 кг. Коремът ми е огромен, китките, пръстите, глезените... Всичко ми е подуто. Ще чакам да ми спре и ще напиша мерките. Иначе ръцете изглеждат по-добре визуално след увеличаването на спорта. Тези дни обаче не спортувам, че ме боли много корема, а и преживях много тежка загуба по празниците. Очаквах мъката да отключи неконтролируемо ядене при мен, но се получи точно обратното. Нямам апетит и не ядох почти нищо по празниците. То не че ми беше до празници, но нямаше как се не приготвя трапеза заради децата.

# 576
Здравейте момичета,

Как сте преновогодишно?

Аз си карам около моите кг..  започнах фитнес ( събитие да отбележа след 8г и две бременности).
Ели, и аз мислех да се меря, но в момента няма много смисъл. В цикъл съм и съм много подута и +2 кг. Коремът ми е огромен, китките, пръстите, глезените... Всичко ми е подуто. Ще чакам да ми спре и ще напиша мерките. Иначе ръцете изглеждат по-добре визуално след увеличаването на спорта. Тези дни обаче не спортувам, че ме боли много корема, а и преживях много тежка загуба по празниците. Очаквах мъката да отключи неконтролируемо ядене при мен, но се получи точно обратното. Нямам апетит и не ядох почти нищо по празниците. То не че ми беше до празници, но нямаше как се не приготвя трапеза заради децата.

Ох, Лимонче, съжалявам много наистина.
А и ако не ти е комфортно физически, съвсем черно изглежда всичко.
Знаеш, сега отслабването не е приоритет. Гледай да се грижиш за себе си и дано хората около теб могат да си помогнат малко.
Дано минат спокойно следващите дни.

Лека вечер.

# 577
В тежки моменти винаги си повтарям- и това ще мине. Та ще мине. Но вече се ужасявам, като наближи Коледа и НГ. Всяка година все нещо става. Случилото се беше напълно неочаквано и разтърсващо за цялото ни семейство.

# 578
Здравейте,

И аз да се запиша. Извинявам се ако има грешки в писането ми. Живея във Великобритания от години и съм отвикнала от клавиатурата на кирилица.

Аз съм на 27 и се боря с тегло от както бях на 16 и още в България. От 93 килограма стигнах до 74кг със 90дневната диетата и много кардио. Когато се преместих пак качих до 105кг и с кето диетата свалих до 75 отново. Този път вдигам и тежести и изглеждам по добре но през последните 3 години заесно с мускулите отново качих и мазно и съм 79кг. Честно казано ми писна от това да се мъча с тегло цял живот. Преди година получих диагноза: Булимия и в момента се възстановявам опитвайки се да сваля 6-7кг мазнини като се храня здравословно и тренирам. Трябва ми някой който да ме кара да държа отчет и нямам кой знае колко приятели тук. Надявам се това да е правилната група

# 579
Добре дошла на Стел.
На правилното място си.
Пожелавм ти през новата година да постигнеш желаното тегло,  и с лекота да го поддържаш.

# 580
Здравейте, днес ми е 13ти ден от ВЧ. Няма голям напредък от ден 6. В началото бях 73 кг сега съм 69кг. Малко съм разочарована, защото знам че на втората врътка най-вероятно ще са по малко. Но по-добре малко от колкото нищо. Ще почивам два дни/днес и утре/ и от първи почвам пак. Simple Smile

# 581
Здравейте, имам за сваляне едни 3-4 кг и съм си решила от началото на новата година да опитам с Кето диета, съчетано със спорт. Чета на места,че при кето е добре да се приемат добавки като магнезий, калий, калций и т.н, но как и по колко не ми става ясно. Има ли някой запознат за разяснение?

# 582
Здравей,

Това, което аз знам е, че магнезият е най-добре да е цитрат, мисля към 400мг дневно. За калият имаше някакви противеречиви мнения, но не мога да поясня, а калций май не е много добра идея да приемаш освен, ако не пиеш и достатъчно вит. Д3, за да не доведе до калцифициране на костите (поправете ме, ако греша, пиша по спомени).

Ако отидеш в темата за Инсулинова резистентност ще намериш много полезни мнения относно добавки, т.к. много от момичетата там са на кето режим.

# 583
Здравейте, днес ми е 13ти ден от ВЧ. Няма голям напредък от ден 6. В началото бях 73 кг сега съм 69кг. Малко съм разочарована, защото знам че на втората врътка най-вероятно ще са по малко. Но по-добре малко от колкото нищо. Ще почивам два дни/днес и утре/ и от първи почвам пак. Simple Smile

Поздравления за хубавия резултат! Не са малко 4кг, дори 2 да са вода. Това са само 12 дни все пак. Толкова се сваля обикновено при ВЧ.
Ако килограмите те стресират, измери се със сантиметър, защото там напредъка се усеща много сериозно.

# 584
  • София, България
Не съм била активна много покрай празниците, но искам да дам последен отчет за тази година -  посрещам Новата година 69,5кг. С пожелание до края на следващата година да видя 5 отпред. Пожелавам много здраве и минуси на всички Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт