ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 105

• 42 877
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Аз от днес започвам нова работа след дълго майчинство - 25 месеца Simple Smile Това ми е надеждата да се движа и да не съм до хладилника по цял ден. Аз дебелея от мазнини например, не толкова от въглехидрати.

Честита нова работа!
Как ти завиждам за майчинството. Аз живея в една чужбина, където то е едва 16 седмици!!!
Много трудно се оставя 10 часа на ясла толкова малко бебе...

Работата няма да ти помогне да отслабнеш, ако е на бюро, но можеш да се възползваш от промяната,  за да си създадеш нов режим.
Успех!!

# 616
Неви, честита нова работа! Успех!

Ще му намеря цаката на този мой организъм. Мисля, че на 80-100гр вгх съм ок, но няма нужда да е всеки ден дори. И 50-80гр стигат.

Днес обядвам след 3, и вечерям в 7. Без закуска, и без тренировки. Ден за регенерация и йога.

# 617
Всъщност от 14 месеца бях на свободна практика от вкъщи. На бюро е, но имам и доста движение. Много се радвам, че успях да си я гледам 24 месеца. Дез, ти какъв режим спазваш? Аз си инсталирах някакво приложение за йога, платих го и още не съм го отворила Simple Smile

# 618
Дез, ти какъв режим спазваш?

Общо взето съм на палео, може би твърде гъвкаво, и затова не задържам идеалното за мен лятно тегло.
Следя калории, най-вече макроси. Внимавам да си покривам нуждите от протеин, и да не прекалявам с мазнините. Като си гледам колелцето в cronometer.com имам чести високомазнинни дни (от зехтин, жълтъци, орехи), когато планирам повече вгх, държа мазнините по-ниски от 50гр.
Задържам килограми на около 1900кал, ако не ям глупости. Глупостите пращат всичко по дяволите, но понякога сякаш чавка ми е изпила ума, и посягам към захар. Винаги с отвратителни последствия които ми излизат жестоко през носа, защото трудно свалям.

На 7.01. ще започна фалшиво моно (заради лесната въглехидратна ротация), като ще се храня и в прозорец 20/4.

# 619
Аз от днес започвам нова работа след дълго майчинство - 25 месеца Simple Smile Това ми е надеждата да се движа и да не съм до хладилника по цял ден. Аз дебелея от мазнини например, не толкова от въглехидрати.
'
Работата винаги помага, дори и да си на бюри ти стига да смениш обстановката "цял ден вкъщи с детето". Просто си зает, все пак си на работа Simple Smile
Относно мазнините и аз съм така, просто съдържанието на калории им е много голямо и трябва да ям малко от тях, а аз имам проблем с количествата, за това предпочитам въглехидрати.

# 620
От днес се връщам и аз в редиците с надявам се стриктен режим и спорт.

# 621
Днес ми е втори ден без съгрешения и преяждане. Отдавна не ми се беше случвало. Утре се връщам и към тренировките след 2 седмична почивка

# 622
Вчера 24 часов фаст. Започвам и антицелулитни масажи. Трябва и тренировките да позасиля. Иначе не успях да се освиня по празниците.

# 623
При нас затвориха фитнесите.. тъкмо започнах да влизам във форма...
Отделно, спрях да пуша преди 12г. Не съм докосвала цигари за това време до август. Тогава много бях превъртяла и си запалих една... и така започнах да пуша пак. От както ходя на фитнес пак ги спрях. Това ми помагаше.. Sad

Иначе кантара не мърда. На +2кг съм.
Също ми е първи месец без противозачатъчни и нямам представа кога ще ми дойде, за сега закъснява...

Дано за още 10-15тина дена да съм си върнала старото тегло... минавам на 1300кк на ден. Да видим..

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 09:25 от Eli..........

# 624
  • София
Аз съм доволна, че при мен кантарът тръгна отново надолу със спирането на преяждането и тестените глупости. Един килограм от тези три по празниците вече го няма, другата седмица вече ще сме двама в отбора на режимните Simple Smile

# 625
При нас затвориха фитнесите.. тъкмо започнах да влизам във форма...
Отделно, спрях да пуша преди 12г. Не съм докосвала цигари за това време до август. Тогава много бях превъртяла и си запалих една... и така започнах да пуша пак. От както ходя на фитнес пак ги спрях. Това ми помагаше.. Sad

Иначе кантара не мърда. На +2кг съм.
Също ми е първи месец без противозачатъчни и нямам представа кога ще ми дойде, за сега закъснява...

Дано за още 10-15тина дена да съм си върнала старото тегло... минавам на 1300кк на ден. Да видим..

1300kkal не е ли малко като за начало? Ако спреш да сваляш няма да има на къде да намаляш. А за пушенето аз го спиах няколко пъти и това което ми помогна беше да гледам снимки онлине на дробове на пушачи и да си представям как със всяко дърпане от цигарата аз си убивам тялото.

# 626
Ели, щом сега си спряла противозачатъчните ще ти трябва известно време да вкараш хормоните в норма и да спреш да задържаш вода. Не мисля, че си напълняла просто си задържала вода.

# 627
Cry на втори ден пиле съм от втората врътка на ВЧ и съм толкова уморена и отпаднала, само ми се спи и се прозявам. И кафето, не ми върви никак... в паузата между двете ми се падна Нова година и кантара даде малко нагоре. Но сега пак ги свалих и от една страна това ме мотивира от друга при мисълта, че имам още 15 кг за сваляне ми става лошо..

# 628
Моят кантар днес показа 60.6. Точно 27 кг от началото! Много съм доволна!

# 629
Cry на втори ден пиле съм от втората врътка на ВЧ и съм толкова уморена и отпаднала, само ми се спи и се прозявам. И кафето, не ми върви никак... в паузата между двете ми се падна Нова година и кантара даде малко нагоре. Но сега пак ги свалих и от една страна това ме мотивира от друга при мисълта, че имам още 15 кг за сваляне ми става лошо..

Пиеш ли достатъчно вода? Пий нарочно, не се оставяй да си обезводнена. Черен чай може, зелен, ройбос, без подслаждане.
Храниш ли се достатъчно? Хапвай сериозно, без да те е страх, в моното се яде, не става на 2 долни бутчета.
Много е хубава диетата, не се демотивирай. Ако наистина си на косъм да се издъниш, не яж захар или пица.
Мушни шепа орехи или бадеми, морков, грах....И продължавай напред. И така се сваля, ще видиш. Успех!

След малко ще обядвам пилешки гърди с босилек и тиква. Храня се в прозорец 20/4 (вчера и днес, засега). Обядвам в 15:00, след кардио в терен и сняг Hands Muscle, вечерям в 19.00.

О, сега видях! Лимонче, браво! Взимам си те за пример, да знаеш! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт