Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Страхотна игра прави Бюлент/Кахраман.

Подготовка за сватбата на Каврук.
Ще се осъществи ли??

Сами Аксу/Неждет днес има РД. Навършва 32 години.
Да е жив и здрав, и да продължи да внася колорит в сериала ни.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 14:04 от mariana51

# 166

Изгледах серията, нащраках сигурно половината в снимки и просто не зная с кое да започна.

Дали с молитвата на един любящ и отчаян баща, който пред "лицето" на Аллах и в негово име се отказа от най-скъпото и съкровено нещо в замяна на живота на детето си, другото най-скъпо и съкровено нещо което има.
Сцена която разтърсва из сърце и душа всеки, който има деца. За тяхното добро, човек е способен на всякакви жертви, само и само те да са живи и здрави.

Дали с прекрасните подарени от Наре на Санджар минути щастие да са тримата заедно / за Санджар  последни/...

Дали с великолепния план на Санджар да хванат лошите? Много ми хареса факта, че Санджар се довери на Гедиз. Всъщност Санджар винаги е гледал на тяхното приятелство и партньорство сериозно. Как е гледал Гедиз е друга тема, но за да получи помощта му, Санджар за пореден път постъпи достойно и мъжки - сподели за клетвата си пред Аллах и го помоли заради Наре да му помогне, за да може тя спокойно да си тръгне.

Хареса ми Гедиз. Просто за един ден той наистина забрави, че са врагове със Санджар и перфектно се включи в неговия план.

Садъчите са били голям отбор и наистина е жалко, че тяхното приятелство и партньорство вече е свършен факт.
Санджар връща мястото до морето на Гедиз, защото то е неговата болка и неговото право.
Гедиз му предава Акън и му казва същото.

И друго ми направи впечатление. В деня за преразглеждане на делото за попечителство над Мелек и представянето на новите доказателства от Наре с помощта на Гедиз.
Тя, след като Елван ѝ показа видеото от което става ясно, че Санджар не е "жестокият човек и евентуално баща" какъвто се канеха да го изкарат, се разплака, че всъщност Санджар ще докаже обратното и че  попечителството ще остане у него. Беше доста разтроена - от какво?  Излиза, че тя въобще не го познава... 

Санджар си взе сбогом с Мелек, взе си сбогом и с Наре...
И едно обещание, че лошият човек ще отиде в затвора. Но пред Гедиз той каза друго. Да, беше дал обещание, но Акън този път посегна и на дъщеря им - а за това има само едно наказание.

Санджар и преди беше казвал, че ако Наре си тръгне с Мелек ще стане лош човек, защото няма да има за какво и за кого да живее. Без нея няма да може да диша, а без дъщеря си ще умре.

Така, че дали Наре ще се усети кой лош човек ще влезе в затвора?
Сега, след като разбра че всъщност тя ще вземе опеката над Мелек, ще може да отлети с нея към щастлив и спокоен живот в Швейцария, май започна да се притеснява за нещо друго - как ще живее Мелек без баща си?

Момичета Two Hearts  има още много неща, които ме развълнуваха, но то трябва да сложа цялата серия в снимки...

Вълнува ме Гюлсие, защото тя е добър човек, искрено обича семейството си, както и Ефеоглу. Правилно ѝ зададе въпрос Санджар " Искаш да повярвам, че сестра ми е навредила на детето ми? Аз съм ти брат, ти си ми сестра." Макар Гюлсие да се е чувствала като прислуга  в конака, поне така каза на Дуду. Интересно ми е дали все пак доброто ще надделее у нея и ще издаде Менекшето и фамилия.

За подлото семейство на Менекше, каквото и да им се случи - напълно заслужено ще е. Само се чудя, как Халисе ги търпи  след като вижда що за хора са. Просто с избора си на снаха тя пусна в конака злото, което трябва да се изкорени издъно. Как ще се разкрият подлостите - не зная, но дано да е удовлетворяващо, защото един детски живот беше на ръба да си отиде. Менекшето загуби своето дете, но не прие това като предупреждение за покаяние...

Да видим и какво ще стане с управлението на сестрите - кой ще стане директор на пристанището, след като Наре си тръгне?
А, аз честно казано искам да си тръгне. Толкова много искаше, то клетви бяха - то чудеса. искам да я видя наистина свободна и щастлива, разперила крила и летяща над света /в случая Швейцария/.

# 167
  • Пловдив

Този момент го няма във финала на епизода.
Ако е от продължението - нещо ще се промени...

Марта, ще си позволя да те поправя.
Наре не взе опеката - Санджар и я предостави, даде клетва.
Ако, имаше дело, то вече бе предрешено.

# 168
Здравейте,

Цитат
Или Акън ще каже нещо важно на Санджар/снощи предположих/, или Акън ще оживее като Наре, след падането.

След малко, се надявам да почна да гледам серийката.

# 169
  • Пловдив

Какви хубави моменти имаме.
Може и да видим часа по часовниците им...

# 170

Марта, ще си позволя да те поправя.
Наре не взе опеката - Санджар и я предостави, даде клетва.
Ако, имаше дело, то вече бе предрешено.

Да, права си, че Санджар даде опеката. Доказателството, което Гедиз предостави щеше безусловно да бъде опровергано и Санджар да запази опеката. Но той доказа, че обича дъщеря си по най-добрия начин, като я остави с майка й. Така доказа и любовта си и към Наре. Даде свобода и щастие на майката на дъщеря си.

Интересно ми е нещо друго, което току-що ми дойде на ум.
Знаете как правят трейлърите объркващи и онзи ден се чудех защо аджеба Санджар е толкова усмихнат и щастлив, когато Наре му поднесе свещичката за рождения ден. Единственото обяснение би могло да бъде, че това е след излитането на самолета. Т.е. не са се качили.

# 171

„Остави красотата на света да те изненадва. Всеки миг бъди готов за нови слънца, за нови желания, за нови светове."
Жан-Пол Бур, автор
Чакам да ме изненадат, красиво.Hug

# 172
  • Пловдив

Бащина любов.

# 173
Добро утро,

„Никога човек не знае откъде идва радостта и кога идва. За това трябва всяка минута да я чака и да не се омърлушва.“
Дора Габе, писателка

Момичета, HugFlowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 174
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Днес, ще научим ли нещо ново???
Успешен четвъртък на всички.

https://www.instagram.com/p/CGnayjqpHFG/

Берен/Мелек е публикувала в инстаграма си тази снимка.

# 175
  • София
Здравейте! В последния епизод звучи една песен на Сезен Аксу - "Молитва".  Опитах се да направя превод, макар и много груб. И текстът, и мелодията, и прекрасният глас на Сезен Аксу пасват невероятно на кадрите от епизода.
Настръхвам като я слушам. Предлагам ви да я чуете още веднъж:

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 08:43 от Light /Свети/

# 176

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден четвъртък.
Да пием по кафе и към задачите за днес.
Чакам да коментирате серията, щото аз си изказах казването и да не взема да се повтарям...

Свети Two Hearts пуснах си поста и видях песента. Веднага ще си я пусна. Благодаря за превода!
Страхотен унисон на музика, текст и преживяванията на Санджар. А Енгин в тази сцена беше просто великолепен!
Ама си пуснах няколко сълзици....

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 08:57 от Марта_49

# 177
  • Пловдив

Санджар вече знае какво ще прави...

# 178

Направих това видео на гифче. Обаче направих и стоп кадрите.
Доста показателно за желанията на Наре.

...

...

А тази сцена бих я приела единствено , ако е след излитането на самолета. Т.е. да са останали.

# 179
  • Пловдив

Санджар пита къде сте, праща ви поздрав.

Марта, разбира се, че не са отлетели за Швейцария.
Надявам се, че подаръкът за РД на Санджар, да е точно тази изненада.
Остават в родината.

Общи условия

Активация на акаунт