Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

Санджар пита къде сте, праща ви поздрав.

Марта, разбира се, че не са отлетели за Швейцария.
Надявам се, че подаръкът за РД на Санджар, да е точно тази изненада.
Остават в родината.

Марианче, като пита да кажем 🙂 и ние не сме отлетели, ама много задачи и няма време, разчитам на уикенда да гледам серията.
  Аз мисля, че свещичката е преди прегръдката за раздяла , тогава той държи и нещо в рамка - картина или снимка, което сигурно е подарък от Мелек.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 11:33 от araselia

# 181
  • Варна
Здравейте момичета !
Все още съм под емоциите от последната серия .
Санджар получава най-ценните и сурови уроци на живота .
Изправен пред най-голямото изпитание в живота си , Санджар достигна до мъдростта на бог .
Когато се запознахме със Санджар видяхме един гневен и объркан човек . В началото , след появата на Наре и Мелек , започна вътрешна война със себе си . Вярвайки на "истината" за изневярата на Наре , не искаше да се поддаде на дълбоко скритата в душата и сърцето неугаснала любов към Наре . Воден от това се опита да отпрати Наре и допусна най-голямата си грешка преспивайки с Менекше .
Несъзнателно и Гедиз допринесе за осъзнаването на Санджар , като го накара да ревнува .
С откриването на истината съмнението се замени с чувството на вина  . Желанието за отмъщение взе превес , с което Наре умело се справи  .
Но тук дойде и нов удар от съдбата - бремеността на Менекше . Останал в безизходица и непоклатимостта на Наре да замине ,Санджар използва в съда нещо толкова лично , като дневниците .
В последния епизод Санджар достига до важния житейски урок . Не е важно да спечелиш , а е важно да не загубиш. С клетвата се отказва  от възможността за живот близо до любимите си момичета в името на живота и щастието им . Това може да го направи само достоен и благороден човек , осъзнал грешките и готов да даде цената за тях .
Според мен това първата и най-голяма крачка към опрощението . От тук нататък с малки ,но уверени крачки ще достигне до целта си .
Не мисля ,че ще убие Акън , това няма да бъде наказание ,а спасение за него . Помощниците  му не трябва безнаказано да се измъкнат . Менекше и фамилия чакат видов ден . Между другото ,забелязахте ли рокличката със змийски принт на Менекше .
От тук нататък ще ми е интересна сюжетната линия Мюге - Кахраман . Мюге започва да се изправя пред страха си и ще става по-силна .
Освен това и как ще действат сестрите в борбата за управление . Пълководеца няма да замине , освен Санджар и те имат нужда от него . Мисля си дали към тях няма да се присъедини един сив кардинал .
Очаквам положително развитие и на Халисе . Мисля , че тя е добър човек , допуснал и продължава да  допуска грешки спрямо децата си .
Ще видим и развитието на Гедиз ,защото и той като Санджар не е лош човек , но завладян от високомерие и наранена мъжка гордост допуска грешки .
 Свети , благодаря за превода на молитвата !🌹🌹🌹
Хубав и здрав ден  !

# 182
Кристалче 💕  За поста ти👍
А роклето още когато излязоха промо снимките за серията го забелязах. Каквото отвътре /душата/ такова и отвън /облеклото/... Просто са се слели в едно. Прилича й.

# 183
  • Пловдив

Илюстрирам змийския облик на Менекше.
Няма нищо случайно в сериала ни.
Кога ли ще бъде разкрита и наказана?

Най-коментираните актьори през изминалата седмица.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 14:08 от mariana51

# 184

Тъжно, но историята продължава.

# 185
  • Пловдив

От акаунта на сериала - https://www.instagram.com/p/CGo9AvjoNp8/

Щастието на Мелек...

https://www.instagram.com/p/CGpW1hXAbf0/

Режисьорът Емре Кабакушак, току-що пусна тази снимка с хаштаг #tbt-публикувано в четвъртък/стар момент.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 16:13 от mariana51

# 186
Цитат
Щастието на Мелек...
Много за малко..

За четвъртък, Дахан.Heart

# 187
  • Пловдив

Я да пратим на двамата приятели тази песен - тъкмо за тях е - пуснете си звука: https://www.facebook.com/7321GECATA/posts/100861701499662

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 19:39 от mariana51

# 188
  Heart

,,Всичко в живота е въпрос на нюанси.''
Ги дьо Мопасан, френски писател

# 189

Колко му трябва на едно дете за да е щастливо...
Много ми се иска да видя как Наре ще компенсира липсата на бащата, след като заминат в чужбина...

# 190
  • Пловдив

Марта, нали няма да заминат...

# 191

Абе, така си мислим ние, но... Наре Ефе как ще се отметне от думите си.
Ами тя 24 серии все това повтаря "Взимам дъщеря си и си тръгвам". Нека си тръгне. Само преди дни казваше, че не я интересува Санджар - дали ще гори, дали ще изгаря - на нея не ѝ пукало!
Що тогава мислеше единствено за себе си, а не как би се почувствала дъщеря ѝ без баща си.
Санджар искаше само да останат в родината и да може да ги вижда.

# 192
  • Пловдив

Ей, какви фенове има - точно преди година видяхме снимките и с новината, че започват проекта.
Времето си лети.

# 193

Ей, какви фенове има - точно преди година видяхме снимките и с новината, че започват проекта.
Времето си лети.

Ами то това им бяха и единствените снимки  - после Неслихан се отдаде само на "приятелски".
Що нямаха с Енгин снимки 

И понеже днес е четвъртък - да си припомним малко красота от "До живот".

# 194

И на Керим му е ден.Heart

Общи условия

Активация на акаунт