Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен и хубава неделя .
Актрисата ,която ще се включи се казва Зеррин Сумер . Играла е във филма " Моят живот " . Може някой да го е гледал ,даваха го по Нова .В него участва Джерен Морай  ,  приятелката на Ейлюл от "Малък септемврийски проблем"

Благодаря за информацията,ама нищо не ми говори, гледам (повече слушам) само като фон каквото дават вечер докато готвя.
Терапевт може и да е рехабилитатор - за раздвижване, или се знае, че е психиатър и ще му лекува амнезията Rolling Eyes

# 286
А Гедиз какви срещи има с Менекшето? Що за приятел се оказа всъщност той? Да иска Санджар да не се разведе, ами че по този начин той натъжава и Наре. Значи нищо от това което  направи и каза Гедиз, след като  Санджар му сподели, че Менекшето е бременна не е било искрено и истинско?
Да не се окаже, че Гедиз е в съюз с нея още от самото начало, когато ходи да я "завръща", а Наре и Санджар бяха в Черна гора да спасяват Мелек.

# 287
  • Варна
А Гедиз какви срещи има с Менекшето? Що за приятел се оказа всъщност той? Да иска Санджар да не се разведе, ами че по този начин той натъжава и Наре. Значи нищо от това което  направи и каза Гедиз, след като  Санджар му сподели, че Менекшето е бременна не е било искрено и истинско?
Да не се окаже, че Гедиз е в съюз с нея още от самото начало, когато ходи да я "завръща", а Наре и Санджар бяха в Черна гора да спасяват Мелек.

Марта , важно е кога се е състояла срещата в колата . Преди да е разкрита Менекше или след това . А може и да е план . На събранието са акционерите , Менекше какво ще дири там . Гедиз може да е в  съюз със Санджар и да я примамва ,за да не може да се измъкне .

# 288
А Гедиз какви срещи има с Менекшето? Що за приятел се оказа всъщност той? Да иска Санджар да не се разведе, ами че по този начин той натъжава и Наре. Значи нищо от това което  направи и каза Гедиз, след като  Санджар му сподели, че Менекшето е бременна не е било искрено и истинско?

Марта , важно е кога се е състояла срещата в колата . Преди да е разкрита Менекше или след това . А може и да е план . На събранието са акционерите , Менекше какво ще дири там . Гедиз може да е в  съюз със Санджар и да я примамва ,за да не може да се измъкне .

Всичко е възможно, но аз на Гедиз не му вярвам, още от самото начало за мен той не беше оня истински приятел, какъвто трябва да бъде. Той започна да действа зад гърба му за много неща.
Друг е въпросът, ако СЦ са решили да го избелват като образ, защото той трупаше негативи които никой не искаше да види и  сега когато показаха част от истинското му лице, някои скочиха в негова защита, щото той видите ли бил най-доброто в сериала и за Наре.

# 289
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1320273895619022848

Малък ангел.
Тя е дъщеря на една легенда.  

Аз Гедиз не го мисля. Липсва му самоконтрола.
Какво ли става с Кахраман? Страхотен актьор е Бюлент.

# 290
Здравейте,

Момичета, Flowers Bouquet Hug

Здрав и приятен ден.

# 291
  • Варна

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1320273895619022848

Малък ангел.
Тя е дъщеря на една легенда.  

Аз Гедиз не го мисля. Липсва му самоконтрола.
Какво ли става с Кахраман? Страхотен актьор е Бюлент.

Ами всичко е закодирано в имената им:
EFeoglu SAncar NarE - EFSANE (легенда)

# 292
Ще видим кой ще е прав,но за мен проблема на Гедиз е високомерието ,както му каза Санджар.Нарече го справедлив враг, значи не е лош човек, а пък аз на Санджар му вярвам безусловно Innocent Репликите му към Санджар са провокация и сарказъм, с цел да го отклони от пътя.
   Марианче, аз пък не харесвам нито Кахраман, нито Бюлент, като почне да върви напред-назад и да сумти много ме нерви. И защо му съчувстват не ми е ясно след като е пръв съучастник на оня изрод,значи престъпник. Това, че си преживял загуба или трагедия не ти дава право и оправдание за всичко и да ти опростява греховете автоматично.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 11:39 от araselia

# 293
  • Пловдив

Единият екип снима в болницата, другият в маслиновата горичка.
araselia, всеки е със своето виждане.
Много класен актьор е Бюлент. Това, което те дразни е неговата марка в сериала ни.

# 294

Единият екип снима в болницата, другият в маслиновата горичка.
araselia, всеки е със своето виждане.
Много класен актьор е Бюлент. Това, което те дразни е неговата марка в сериала ни.

Hands Plus1

Дойде ли време да берем маслините ThinkingSmiley Дали има добра реколта

Поздравче - JLo e👌💥като за 50+, а Малума толкова да ми прилича на Криско   🙂

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 12:33 от araselia

# 295
  • Пловдив

Най-обсъжданите теми вчера в туитър.
Енгин на 2 място, #NarSan - на 5.

# 296

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 16:52 от araselia

# 297
# 298
  • Пловдив

Толкова му отива тази прическа...

# 299
  • Варна
Привет Smile момичета
То идва вече понеделника и сакралния 25 епизод Scream
Чудя се какво ще става оттук нататък, щото щом това е край на 1 сезон, какво ще гледаме във втори, като изчезва Акън. То не че досега играеше кой знае каква роля, макар и главен злодей, никой не го броеше за такъв. СЦ нарочиха Санджар за главен злодей, то затова и поддържничките на Гедиз сега роптаят, щото не им се иска добричкия чаровник Гедиз да изпадне в немилост Imp  Еми, така явно е планирано, а не както те искат - да се мисли, че за да избелят Санджар сега щели да очернят Гедиз. Те за да го поочернят, значи никога не е бил толкоз бял, не им ли е ясно Thinking Както и за да поизбелят Санджар, той никога не е бил толкова черен, колкото ни го показаха в началото Smirk
Ами, много ясно в живота няма черни и бели, всички си имат нюанси, то и в този сериал, всеки си носи от всичко, еденствено посланика и Акън са ги показали в абсолютна крайност и лишени от положителни човешки качества, даже си мисля, че посланика е лишен повече и от Акън от нещо човешко, защото той е и баща и дядо и  той всъщност е възпитавал Акън, интересно кой е възпитавал Наре и как е израснала тя такава Thinking
Темата с предателството и приятелството ми е страшно интересна, нали знаете - "от най- добрите приятели стават най- качествените предатели" .Да видим така ли е в случая?
Искам да видя как СЦ ще развият отношенията между Санджар и Гедиз, наистина ми е адски интересна темата и искам да има оптимистичен изход, приятелствата са нещо ценно и не трябва да бъдат зачерквани лесно, най- елементарното и най- жалкото е да зачеркнеш някого Rage
А, за това, защо в очите на Наре Санджар е най- виновния, мисля, че винаги така става -  ако са те наранили чужди хора не ти пука толкова, колкото тези, които си обичал и на които си се доверил, и са те предали. Тук не е точно така, в случая и Акън и посланика не са чужди на Наре, но тя е смятала Санджар за нейния човек и наистина е редно, той да отнесе гнева и омразата й. Защото често голямата любов се превръща в голяма омраза, когато се случи нещо не  както трябва  Imp

Общи условия

Активация на акаунт