Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 40 176
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Привет, момичета и по едно чайче вечерно време Smile

не съм изгледала серията още и няма да се включа на тоз етап, ама ви чета Smile
Много хубав момент , Санджар забравил собствената си болка , се опитва да развесели Наре . Освен това и професионалист сервитьор се оказа .😄

Марта , бог забавя , но не забравя . Ще дойде ред и на Менекшето . Нека се оправи Санджар , ще и види сметката .😠

# 391
  • Пловдив

Ей, ама страхотен е тук Санджар. То стойка, то подходящо облекло.

Марта, не знам дали ще излезеш права, но наистина е интересно как ще се развият нещата с тази несъществуваща бременност. Ами ако Джейлян пометне или я арестуват. Не е случайно и онова заснемане с камерата, когато Джейлян отиде в марината при Кахраман. Ще му дойде времето и на това. Вероятно Ерхан/Акън ще напусне сериала. Кой ще намери фалшив доктор на Менекше... Интересно, как ще ни представят разобличаването й.

# 392

Ей, ама страхотен е тук Санджар. То стойка, то подходящо облекло.

Марта, не знам дали ще излезеш права, но наистина е интересно как ще се развият нещата с тази несъществуваща бременност. Ами ако Джейлян пометне или я арестуват. Не е случайно и онова заснемане с камерата, когато Джейлян отиде в марината при Кахраман. Ще му дойде времето и на това. Вероятно Ерхан/Акън ще напусне сериала. Кой ще намери фалшив доктор на Менекше... Интересно, как ще ни представят разобличаването й.

Надявам се и вярвам да е също толкова зрелищно.
Но да я разобличи по някакъв начин Наре - ще е още по-ефектно.
Нали Наре обясни на Елван, защо не може да прости на Санджар.
Как щял да отиде в болничната стая и да вземе бебето на ръце - нещо което не е  направил с Мелек.
Ами тя Менекшето хич не мисли да "ражда" в болница - виж обаче Джейлян ако раждането е сложно и онази баячка няма да се справи, ще трябва да го роди където трябва.
А Менекшето какво - ще се разхожда с някоя възглавничка ли? Ами ако  възглавничката изпадне, пък ей-така на някое събрание /нали е акционерка и тя! /? Тогава какво я чака - някои ще си глътнат съвсем граматиките...

Те, да си гълтат граматиките, обаче тя нали очакваше от Акън да ѝ намери фалшив доктор. Акън обаче  е мортус. Кахраман е само ранен / с вторият куршум  Санджар може да го е стрелнал смъртоносно/, но Джейлян ще го закара в болница, така че Кахраман ще е спасен.
Санджар също може да е в болница и двете "болногледачки" Наре и Джейлян/Джемиле да се засекат някъде в коридора. Я, си представете че Наре я предаде в полицията /тя обича полицията/ или пък да я остави на милостта на Аллах.
Да предположим, че Менекшето и Джейлян продължат с плана.
Кой аджеба ще ѝ помогне с фалшивия доктор?
Още преди време бях нарочила, че тя не е бременна и играе театър под вещото ръководство на Гедиз /той нали си е джокер и по игричките/ и всичко което стана в конака е фалшименто /доктора, УЗИ-то/.
Сега тя няма кой друг да моли за фалшив доктор и то месеци наред. Гедиз ще е нейният човек.
А и така ще затвърдя тезата, че Наре и Санджар са предадени от най-близките.
Акън излъга за богатия турчин и Швейцария-та, сега е ред на Гедиз да излъже с бременността на Менекше. А може и да ѝ вземе онези 5% акции за услугата.
Вай, бе ако изляза права...
Представете си...  както тази серия е трябвало да е сезон финали - значи могат да прескочат няколко месеца и всичко да дават в ретроспекция, щото Менекше не може да е "слоница" и да е бременна вече 10 месеца с плосък корем.
Менекшето важна с корем, УЗИ-та са перфектни, Гедиз помага самоотвержено с измамата в замяна на 5% и на едно такова важно събрание да се случи случката с възглавничката /някой да се блъсне в нея, връзките да се разхлабят или каквото се сетите/.
Вах, вах какъв резил ще е... Чак си го представих!

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 21:38 от Марта_49

# 393
  • Пловдив

Ама стилистките са за похвала.

Марта, то ако главният злодей е занулен, мястото е овакантено.
Кахраман си е такъв, посланика е неравностоен, а и срещу пари се мята към който ги даде.
И остава "най-верният" приятел. Към момента няма индикация да влиза нов мъжки персонаж.
Ха, забравих Яхя... Податлив на манипулации. Неждет - не става...

# 394
  • Варна
Приятелите се събират

# 395
Аз съм го преценила още от втора серия.
Понеже днес се порових в старите си постове - ето какво съм писала на 27.12.19г.

Цитат
27.12.19г.
Миранда привет!
Факт е наистина, че засега позицията на Гедиз е много благоприятна спрямо Наре. Също така огромна фенска маса желае двойка Наре/Гедиз. Логично, но практически невъзможно.
Първо - историята е за Санджар и Наре. Те са в центъра.
Второ - Наре е затворила сърцето си за любовта.Тази горда жена би ли приела съпруг - за какво ?  Тя не търси физическа любов или пък баща за детето си - то си има такъв. Още повече, че този баща ще се променя във времето напред.
Сега всички се ядосват на Санджар, че чак прехвърлят емоциите си и върху Енгин.
А този образ е нещо коренно различно от всичко което е играл досега.
Трето - има нещо в Гедиз, което ще се прояви на по-късен етап. Наистина гледа доста над проблемите на другите и то с някаква ирония.
При създалата се ситуация /началото на 2 серия/ знаейки за недоизказаните неща помежду им - той изпрати Санджар да дава обяснения на жена си . Това не е приятел - това е човек който в момента използва ситуацията.  Да намери правилния подход за да извлече информация от Наре и тя му я даде. Ако задържи наученото - какъв ще е? Още повече, той непрекъснато рови в личните неща на Наре. Любопитен...

Приятелите се събират

А.Т.Т.  присъства снимково!
Големи сладури обаче - това е компанията от "КРА"

# 396
  • Пловдив

Ахмет Тансу написа в сторито си:

Ето приятели, приятели, които пътуват из Бодрум целия ден и нито за миг не ме оставят.

# 397
Готина компания, и с тая снимка 😂 големи са скици. Дано всичко е наред с А. Т. Т. 🙏
 Сериалната музика на Тойгар признавам аз само 👍💯💥👌

# 398
Скрит текст:

Момичета Two Hearts
Тази ще е бременна и в трети сезон... Ей - на, драсвам с пръст на клавиатурата.[/b][/color]

Joy Joy Joy

# 399
  • Пловдив

Здравейте, добро утро в ден четвъртък.
При нас е валежен, но нека е успешен.

araselia, А.Т.Т. снима в момента в гр. Мардин.
Снима в сериала "Вятърничав".

Днес съседите празнуват 97-та годишнина от Деня на републиката!
Вероятно това е и повод да се съберат приятелите.

# 400
Добро утро,

Просълзих се на тази сцена.Ако всички деца бяха толкова борбени, искрени и умни като Мелек, щеше да има

много по-малко разводи...

Дали Мюге се разтревожи, че Санджар ще стане убиец, или се изплаши за живота на Акън, или искаше да помогне

на Наре...?Фактически я прати на мястото на събитието...

Защо всички чакат на Санджар и Наре какво и как ще направят, за да ги съдят?

Радвам се на веселата снимка с приятелите.Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 401

Добро утро момичета Two Hearts
Чаят дойде!
И при мен е дъждовно, но нека денят да е пълен с хубави неща!

# 402
Добро утро приятели ! 🍀☕️🍂 Нека днешният ден сбъдне много ваши желания! 🍂☕️🐞

Дъждовно и хладно утро, но утре е петък и чакам озет. Hug

# 403
  • Варна
Добро утро момичета !
И в новото нормално ви пожелавам бъдете негативни .
С нетърпение очаквам утре озета , да видим накъде ще тръгне историята .
Вчера сте обсъдили Менекшето . Ще е интересно как ще я разкрият . Ами ако вземе да забременее отново плановете ще се провалят .
Интересно ми е как ще управляват сестрите . Идва ми на ум , ако Елван и Яхия се разведат , Елван може да стане и тя акционерка . Така 5% на Менекше няма да са решаващи .
Хубав ден , пазете се и бъдете здрави !

# 404
Добро утро момичета !
И в новото нормално ви пожелавам бъдете негативни .
С нетърпение очаквам утре озета , да видим накъде ще тръгне историята .
Вчера сте обсъдили Менекшето . Ще е интересно как ще я разкрият . Ами ако вземе да забременее отново плановете ще се провалят .
Интересно ми е как ще управляват сестрите . Идва ми на ум , ако Елван и Яхия се разведат , Елван може да стане и тя акционерка . Така 5% на Менекше няма да са решаващи .
Хубав ден , пазете се и бъдете здрави !

Привет! Two Hearts
Добро утро и на теб, ама  нещо не ти разбрах поста, пък и тази сутрин не съм си пила хапчето за бърза досетливост...
Що да сме "негативни"  или да бъдем предпазливи, че не се знае на къде и как ще тръгне историята ли?
А относно Менекшето - кой да я забременява отсега -нататък? Нали уж вече е бременна към 4 месец /според действието във сериала/. Тези месеци къде ще ги "скрие"  -  трябва да го роди това бебе след 7 /в най-малкия срок/ + 4 месеца = 11 календарни месеца.... Е, няма такава бременност, освен при жирафите...

Общи условия

Активация на акаунт