💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 323
  • 1 662
  •   2
Отговори
# 30
Смайли, благодаря за труда. Номер 1 си!!!

всеки, който се изявява активно насаме пред камерите, но в реална ситуация е само мълчалив и пасивен съучастник, за мен е мишка.
Няма как да знаете какъв е в реална ситуация, нали? Гледате това, което дава продукцията и това, което я устройства.,за да предизвика определено мнение.
А определението, епитета  или каквото там е-"мишка" , за пръв път го чух от един  Ерудит -Пацо (или там както се казваше), ако питате него и той няма да каже какъв смисъл вкарва в думата. Затова винаги, когато някоя я използа веднагически ми изниква този бгобраз.😄😄😄

# 31
  • София
Смайли, мерси за новата тема! Flowers Rose
Както винаги колажът е трепач Joy

В по-миналата тема още писах, че пропускате нещо! В първи сезон Прабългарите цяла седмица изкараха 5 човека преди да ги разформироват.
Така че не ги бройте от щот станали пет. Те и Рибарите бяха пет. Ама е на....
Има време, тепърва ще ни сервират неприятни изненадки.

# 32
В остро сюжетната екшън сапунка "Игрите на Тупарев" всичко е възможно.

# 33
  • Берлин
Vvi, коментирам това, което виждам на екрана, точно така. И от видяното определям и двамата като мишки. Не следвам участници в нета, нито ги познавам в реалния живот. А цитираният от Вас Пацо ми е непознат.

# 34
E това вече е пропуск Joy
Пацо от Гълъбово в БигБрадър, когато си легна до Пеньо, който пък играеше Пенка Joy култови мигове

# 35
А не е ли време да отпадат повече участници. Вече сме почти на средата на сезона,а са отпаднали само шест участника. След още толкова време, в началото на декември ще имаме дванадесет финалисти.
Малко множко ми идват.

# 36
Аа, сигурно са го измислили..
Двама -трима ще изчезнат безследно, останалите ще ги опаткат за една две битки и ще ги натамънят за финала.Сега явно още продукцията обследва каква линия да поеме и кой ще й играе по свирката докрай.Имам чувството, че са подготвили поне два хепиенда и ще решат в движение кой ще е..😄

# 37
Като са 2 племена, май отпадаха по бързо

# 38
Само на мен ли ми се струва че Николай играе за другия отбор? Вече няколко пъти забелязвам как се е втренчил в добре оформените задни части на Чудомир, а първото нещо което направи след като Милен се присъедини към тяхното племе беше... да му каже че има големи ръце и да го погали по бицепса. Да не говорим за цялостното му излъчване и това че от самото начало на формата се заяжда единствено с жени Close

# 39
  • Испания
Само на мен ли ми се струва че Николай играе за другия отбор?
Скрит текст:
Вече няколко пъти забелязвам как се е втренчил в добре оформените задни части на Чудомир, а първото нещо което направи след като Милен се присъедини към тяхното племе беше... да му каже че има големи ръце и да го погали по бицепса. Да не говорим за цялостното му излъчване и това че от самото начало на формата се заяжда единствено с жени Close

Надявам се, че само на теб.

# 40
  • София
Е, как, във визитката се правеше на много харесван и вървежен сред жените. Въпреки че и тя беше несериозна, както поведението му тук.

# 41
Имаше съмнения за ориентацията на Катя, сега за тази на Николай Joy

# 42
Ох бе Усмивке с глас се разсмях на тези колажи с Никито. Благодаря ти за темата. Аз да ви кажа хич не се напрягам толкова. И Уибарите ме карат да се смея, и Катето ме кефи. Миналата година, колко се ядосвах, какви речи държах. Ясна е работата, биг брадър с друго име и няколко заблудени, добре подготвени физически мушмороци, дошли да се борят с Тъпарев. Стана ми кофти, за Сузи, тя нямаше много умствен багаж, но поне беше доста сдържана и мила. На фона на Ивана и Симона, които едва гледам, двете с Джери ми харесваха. Йоана милата един ден толкова ще се срамува от себе си, че нищо чудно да заработи в лаборатория, търсейки начини за изтриване на паметта.

За пореден път се убеждавам, как колкото и голям коефициент на интелигентност да имаш и ако ще да си член на МЕНСА, емоционална интелигентност нямаш ли - нищо не си!

Харесвам много Милен, Любо има хляб и в Боби. За Сашо просто съм безмълвна. Там ситуацията е, като по учебник. Знаете по какво. И не Катето не е лудата в това племе.

Вайс горкия е такъв тежък комплексар, че чак ми е жал, но не за него, а за всички около него извън играта. Много, много безкрайна тъпота има там.

# 43
  • Sunshine state
Гласувах за Нито една от двете. Не мога да ги понасям, особено Йоанна. Тя ми е една идея по-антипатична с постоянните си схеми, самоизтъкването си и подмолното си държание.

# 44
  • Sofia
Благодаря за новата тема!

Гласувах за Катя – тя ми е най-голямата любимка във формата, но за жалост, не ѝ достигат физически умения, за да бъде титулувана като финален победител. Не мисля, че би могла да се справи с конкуренцията.

Общи условия

Активация на акаунт