💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 342
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 15
Много сложна и крива анкета Simple Smile
И Екатерина,и Йо са добри играчи, над средното ново за стандартите на Тупарев.
Цирка на сценаристите с тях ги направи еФтини за зрителите.

Ще гласувам за Йо в анкетата, харесвам подобен тип играчи в подобни формати.
Но не я искам победител, но в общото племе има място според мен.

# 16
Гласувах за нито една от двете.
Харесват ми как се представят на арената, но извън нея, не!

# 17
  • София
В анкетата отговорих, че не симпатизирам на нито една от двете, ако въпросът беше коя намирате за по-неприятна - бих отговорила 'Йоанна'.

# 18
  • Берлин
Смайли, благодаря за труда. Номер 1 си!!!

Не отговарям поименно на коментарите от предната тема защо наричам Пламен и Владислав мишки. Накратко: всеки, който се изявява активно насаме пред камерите, но в реална ситуация е само мълчалив и пасивен съучастник, за мен е мишка. Толкова по темата от мен.

След като излъчването минава в 21 бг време, ще има ли промяна в досегашния регламент или няма инфо?

# 19
Знае ли се кога е финала на Игрите ?

Гласувах за Катя , не защото я харесвам като човек , а защото е много добър и комплексен играч , като за жена.
Ваня също много я харесвам като играч. Две жени , които да са ми фаворити.

# 20
  • Испания

След като излъчването минава в 21 бг време, ще има ли промяна в досегашния регламент или няма инфо?

Не си правят труда да ни уведомят. Дори за по-късния час нищо не са писали досега. Разбра се, след като започнаха да рекламират програмата на Манчев.

# 21
Благодаря за темата, Смайли! Simple Smile)
В анкетата гласувах с - "На нито една от двете", но по принцип много харесвам Катя в игрите.

# 22
Пуснах за Катя, силен състезател е. Другото не ме дразни чак толкова.

# 23
Ай, мерси, Смайлко! Никиту като за мен е на корица! Satisfied

Аз гласувах "и двете", защото са в чудесна спортна форма и това радва. И да мрънкам за интригите и скандалите които въртят, вече няма смисъл. Поне да търчат и се премятат доблестно по терена Wink

# 24
Ох, голям заплес съм! Чак сега видях колажа с Николай! Гений на мисълта е той, освен че от генетиката му лъха на спортист. Laughing "Уазкошотия напуаво!"

# 25
  • София
Уазкошотия! Благодарности за всички екстри към авторката!
За анкетата още мисля Simple Smile
За идеята,че с жълтици може да се откупват хора...твърде назадничаво,не вярвам чак такъв сценарий.
Пък и как ще се осмелят да посегнат на акциите на малкото сладурче Джери,тъй като тя един вид държи основният дял на жътварите.Мчи тя още като ги взе и батко Любчо като й ги прибави към останалите,си каза ,че ще си прави с тях каквото тя иска,ааа Simple Smile

# 26
УаСкошотоия Simple Smile Мерси за новата тема. Ще бъда интересна седмица

# 27
Мерси за новата тема. Не харесвам и двете сестри. Не ме интересува каква им е спортната форма, щом се вкараха в някакви сценарий и интриги, и щом позволиха да се случи това с тях.
Да изчезват и двете за Америка ли, за Марс ли все ми е тая.
А относно идеята да се купуват хора от други племена с грошовете за мен е абсурдна. Все едно сме в робовладелски времена. Нали грошовете са индивидуални и все им се повтаря да ги пазят, щото може да ги спасят някога...

# 28
  • Sofia
Смайли, благодарности за темата! 💐 Колажът, както винаги е top of the top! 😂
Гласувах "нито една от двете", въпреки, че вече започнах да разбирам поведението на Катя, с такава сестра няма как да е друго.

# 29
Гласувах за Катя. Харесва ми като играч.

Общи условия

Активация на акаунт