💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 428
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Този път изтървах лафа тук по време на живото предаване, ама така ще е тия дни.
Много сте изписали, изчетох ви с кеф. Simple Smile

Значи за мен това бе най-добрата и комплексна игра от началото на формата. Точно мой тип отвсякъде. Всичко имаше просто. Много се радвам за победата на Ловците. Реално с едно кубче и секунди биха жътварките, не е истина, а какво изоставане имаха. Иначе пъзела не бе кой знае какво, но пак намериха начин да се забавят жълтите. Но да оставя пъзела, не той бе важен.
Сега, от мъжете голямо браво на Вайс, Тодор, Боби и Любо. Интересно че Любо и Влади минаха три пъти от своето племе, а не Вайс, което ме изненада доста. Дали защото е капитан Любо, сигурно, нямам идея. Ама и Влади. Явно Вайс просто държи дистанция и си чака индивидуалните битки и ги е оставил да си играят. Но поне не го правят лошо, напротив.
Така, като гребане Тодор бе най-добре според мен. Като минаване на стената, Вайс, Боби и Чудото. И Ники ама само първия път, втория път бе зле, явно недостига на храна си казва думата при него или просто няма такова кардио. Комплексно/сумарно, една идея за Вайс според мен, след него Тошко, Боби и Любо без да ги подреждам тях тримата. Най-зле бяха Милен, Лазаринов, Алекс и Чудото, но от тези четиримата Чудомир комплексно бе най-адекватен. Той реално имаше проблем само с гмуркането. Милен ги забави много рибарите, както и Алекс, който като види вода е тотален гипс. Лазаринов бе главния виновник за голямото изоставане на Ловците. Големи мъки с неговия каяк. Как изобщо се добра до брега и той сигурно не знае. Изключително глупаво изказване на Боби, че Ваня ги била забавила. Само става за смях. Ок, не харесваш Ваня, но бъде малко от малко обективен. Хората не са слепи.
И едно голямо браво на Ваня, която се пусна наравно с мъжете, като показа и завидно кардио, защото лично за мен второто и минаване бе по-добро от първото.
Логично на съвета Алекс и Мира събраха най-много гласове. Нека видим кои ще са им опонентите, но има огромна вероятност да гледаме рибарски дуел в петък. Ха дано!

# 616
  • София
За контражура.. Може би е искал да го използва като контраст. Думите и са в контраст/контражур с действията?  В уикипедия е описано че при контражура се получава силен контраст между нещо си и друго нещо. Не знам дали контраст е подходяща дума тук даже. Българския ми бяга тази сутрин. Тъй де. Намирам все пак някаква логика
Няма такава! Той е посъбрал някакъв набор от думи, които са му харесали /задължително по-непознати и по-необичайни/ и ги вмъква без всякаква осмисленост. По негова си странна логика и по-скоро където му падне!
Няма смисъл да я търсим, след като просто можеше да употреби "контраст", ама тя е толкова обикновена за него, че не е по силите му да я произнесе.
И като добавим напълно обърканата му мисъл /което, според мен, в голямата си част е от старанието му да бъде оригинален/ става един словесен манджурляк!

# 617
Какъв му е проблемът толкова на Боби с Ваня...
А не знам как да коментирам адекватността на Ралица Паскалева... какви са тези въпроси , които задава понякога на участниците, като в детската градина.
"Ваня, ти харесваш ли Боби като мъж!" 🙄🙈
А вчера пък пита Ивана какво са яли, тя отговаря 5 вида пици и Ралица "5 пициии" 😐

# 618
Някой беше писал че участниците всъщност били по-млади. Няма как да съм по-съгласна. Всъщност повечето изглеждат по-възрастни. Особено Катето - писна ми да ѝ гледам нацупената физиономия с увиснали надолу краища на устните - стил Слави Трифонов или още "аз съм над всички".

# 619
Какъв му е проблемът толкова на Боби с Ваня...
А не знам как да коментирам адекватността на Ралица Паскалева... какви са тези въпроси , които задава понякога на участниците, като в детската градина.
А вчера пък пита Ивана какво са яли, тя отговаря 5 вида пици и Ралица "5 пициии" 😐

Хахахахахаааааахаххахахахахахахахах

# 620
Тодор що се съгласи Ваня да минава два пъти? Според него нали не беше най-силната жена в племето им Wink
А после подвиква - Давай Ванче, ти си мъжко момиче! Smiley
Симона трябваше да мята цомби като шамандури.

Александър писа, че кастинга е сериозен. Да, възможно е. Някои са правили по 100 лицеви, а други с мъка по 10.

# 621
  • София
Абе, дали пък Милен /който за мен беше огромната изненада в последната игра/, не саботира съзнателно рибарите!? Чак пък толкова да не може... нещо не ми се вярва...

# 622
Милен много се бави с каяка. Той е огромен мъж, докато се метне, понамести и другите стигнали понтона. Но като цяло снощи изглеждаше в по бавно от обичайното си темпо.

# 623

Ралица е най-адекватната жена на сцената. Всички знаем, че тия въпроси не си ги импровизира.
За пиците беше някаква идиотщина с цел да се види как на уибауите им потичат лигите. Но нещо не се получи.

# 624
Милен много се бави с каяка. Той е огромен мъж, докато се метне, понамести и другите стигнали понтона. Но като цяло снощи изглеждаше в по бавно от обичайното си темпо.

Турбото свърши от резиденцията. Сега на шума и попчета, не става да събереш някакви сериозни сили. Добър ход е на Рибарите да падат няколко игри и да гонят слаби играчи. Трябва да се махат, тези дето дърпат надолу племето. Алексанър е комплексар, иска да изпрати силен играч за да се спаси, до кога така чедо. Само Ивайло им повярва и искаше да ходи на елиминации, др. освен Катя са страхливци, особено Александър.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 12:05 от YuliyanRS

# 625
За контражура.. Може би е искал да го използва като контраст. Думите и са в контраст/контражур с действията?  В уикипедия е описано че при контражура се получава силен контраст между нещо си и друго нещо. Не знам дали контраст е подходяща дума тук даже. Българския ми бяга тази сутрин. Тъй де. Намирам все пак някаква логика
Аве, контра да има Wink

# 626
Интересно че Любо и Влади минаха три пъти от своето племе, а не Вайс, което ме изненада доста. Дали защото е капитан Любо, сигурно, нямам идея. Ама и Влади. Явно Вайс просто държи дистанция и си чака индивидуалните битки и ги е оставил да си играят. Но поне не го правят лошо, напротив.
Вайс май мина два пъти на предната игра. Може би са искали да се редуват.

# 627
Не знам дали сте гледали последния Сървайвър. Имаше битка, където племената се гониха в кръг във водата. Трябваше племето да хване опашката на др. племе и изграряше. Всеки участник имаше торба с пясък и ако се отказваше даваше тежеста на някой др. от племето си. Спомням си, че ветераните гледаха да се запазят повече, макар и да имаха бавни в тях, а др. оставаха по-малко и им беше по-лесно, защото бавните не бавеха  и опашката беше по-къса. В крайна сметка тези, които бяха по-малко победиха. Тук е същото: има 6 рибаря, общо взето 3 на 3 бързи/бавни. За да стане по силно племето или трябва да вземат още силни или да махат бавни, а те започнаха с махането на бързи в началото, за Ивайло говоря. Той беше най-бързия на плуване след него си беше дракона.

# 628
  • София
Не ви ли се струва, че в тази игра племената не бяха равнопоставени. Племето - жътвари, бяха най-близо до морето и съответно имаха по-кратък път от рибарите, които бяха най-отдалечени от морето. Когато жътварите започнаха да редят пъзела, така бяха разхвърляли торбите, че последните двама от рибарите  трябваше да се оглеждат и обикалят за да оставят торбите. Това е дълга игра и това разстояние се натрупва.

# 629
Не ви ли се струва, че в тази игра племената не бяха равнопоставени. Племето - жътвари, бяха най-близо до морето и съответно имаха по-кратък път от рибарите, които бяха най-отдалечени от морето. Когато жътварите започнаха да редят пъзела, така бяха разхвърляли торбите, че последните двама от рибарите  трябваше да се оглеждат и обикалят за да оставят торбите. Това е дълга игра и това разстояние се натрупва.

Те всички минаваха през една стена, не мисля, че е било фактор. Просто Жътварите са нива над другите две племена, като съвкупност. Даже си мисля, че бяха най-силното племе, като 8-ца. Сега са 5 и това им е плюс при въртене на постове.

Общи условия

Активация на акаунт