💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 437
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 630
Като чета каква възхита цари от представянето на Тодор и Вайс, чак ми се🤮.
90% от другите мъже също се представиха блестящо.Какво сме се вманиачили по тези двамата-така се създават фалшиви герои.Еми в това са добри, но подозирам , а и видяхме, че в други аспекти са кръгла нула.
Понякога мисля, че всеки гледа различно предаване...

# 631
90% от другите мъже също се представиха блестящо.Какво сме се вманиачили по тези двамата-така се създават фалшиви герои.Еми в това са добри, но подозирам , а и видяхме, че в други аспекти са кръгла нула.

Любо ще ги опатка и двамата. Имаше пряка битка с/у Вайс и го победи. Любо ще е в 3 -ката финалисти, както и Ваня. В това съм сигурен на 100%.

# 632
Е, аз си написах вчера, че харесвам Вайс единствено в такъв тип игри, а не цялостно като играч. Това, че е добър в дадени игри, няма да промени мнението ми и няма да ми стане любимец.

Някакви конспирации се пишат във фейса, че Тодор е плувал към понтона на връщане, а торбата му вече била в каяка
Скрит текст:
Сега си го пуснах, за да видя..
Тодор гребе към понтона, и не се вижда да има торбичка. Сменят кадъра с другите играчи, и при следващият кадър с Тодор - пред него има торбичка, но все още не е стигнал понтона.. :х

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 11:44 от DebSs

# 633
  • София
Това си беше много хубава териториална битка, но явно е трябвало по сценарий тази седмица жълтите да са в резиденцията и затова беше просто номинационна.
Намаленият състав на племето е предимство за малкото племе - силните играчи и на 2-рото и 3-тото си преминаване са по-силни от слабите играчи от другите племена на единственото им такова, затова и териториалната, която удобно беше без пъзел, беше спечелена от жътварите.
Логично двамата морски при Уибауите(Варна и Бургас), които не плуват добре, бяха номинирани. Според мен трябваше да са по-малко колебливи номинациите, много ги 'перат' злобата и глада вече и не са обективни.

И аз, като франкофонче, много се смях на Александровия Nature Sunrise [kɔ̃tʀəʒʊʀ] Nature Sunny Много му се иска с нещо да е интересен и бълва ли, бълва глупости, които не разбира, ама никога нЕма да му стана фен, а той никога нЕма да е като Денди Grin Satisfied
Миленчо, моят любимец, сякаш го застигна прокобата на Уибауите и откак е с тях хич не му върви...  
Никито направо го съжалих колко е слабичко, като скакаУче Animal Frog скачаше милия с тези дълги тънки кУачeта и заУепнало коУемче... Гладен е много и много му се отразява психосоматично...
Чудото истинско чудо сътвори този път, но и той като Алекс, няма шанс да му симпатизирам Grinning
Ваня се представи много добре за жена, но плуването е слабото ѝ място. Тя изобщо плува ли, или само прави звезди на повърхността?
Браво на Любо и Влади, неконфликтни и адекватни хора като тях случайно са попаднали в този каст.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 15:18 от schosch

# 634
Страхотна Ваня! Наравно с всички мъже, единствено плуването я забави. Не знам защо Боби така се изказа, все пак ние едва ли виждаме цялата игра. Може би, гледайки всичко е преценил, че бавното плуване на Ваня ги е забавило повече от бавното гребане на Лазаринов, още повече че именно на нейния пост Вайс дръпна доста с плуването. Но не може да не й се признае, че с всичко останало беше супер - прескачане, гребане, отвързването на чувала.
Другото, което ме впечатли - прескачането на стената от Боби, второто гребане на Тодор, тройното преминаване на трасето от Любо и Влади, както и момичетата от Ловците, които за секунди отмъкнаха победата, наваксвайки огромна преднина.
Рибарите не са за коментиране, един нормален няма там, изключвам Милен. Между другото и докато беше с Ловците, той имаше проблеми с гребането.

# 635
!Спойлер !
Скрит текст:
Скрит текст:
tag

Май това ще са финалистите

# 636
Как се слага нещо в скрит текст ?

В хедъра има ''скрит текст'', ползваш него. Или обграждаш текста си с отварящ [spoiler ] и затварящ [/spoiler ] таг.

Благодаря!

# 637
  • Sofia
KKKKAL, защо реши, че е така? Simple Smile

# 638
[/qu

Мисля, че е така , защото тези битка не се е играла още и не виждам логика да са трима жътвари на едно място.

# 639
[/qu

Мисля, че е така , защото тези битка не се е играла още и не виждам логика да са трима жътвари на едно място.

Тази битка не е ли днес?

Относно Тошко и торбата, кой знае колко дубъла правят докато скалъпят нещо за гледане

# 640
  • София
Жената коя е?
Скрит текст:
Джери ли е?

# 641
Според мен е тя;

Моите впечатления от снощи са по отношение на Рибарите- Моля продукцията да ги захрани! Ники беше на издихания и имах чувство , че ще се счупи от слабост и немощ, както и Екатерина и Александър; Стисках палци при скока от стената да не се разглобят на кокали; Разбирам на лоши условия са, но това граничи с разболяването вече и не е приятна гледка!

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 14:31 от Наоми

# 642
Да, присъединявам се към горното мнение. Глад и лишения са част от играта, но когато е толкова дълго, една трета от участниците вече стават негодни за нищо. Дори и Милен вчера видимо трудно се движеше.
В началото на играта гладуването до реката имаше смисъл и място в състезанието, но миналата година поне печелеха награди и ядяха. Сега освен да си сготвят измислените грошове на супа. Сигурно с нещо ги подкрепят от продукцията, иначе щяха да лазят, но явно не им стига и особено мъжете стават тотална щета.

# 643
  • София
ККККАL,
как да не може трима от едно племе да играят един срещу друг  - ей ги довечера на номинационна как са се подредили

# 644
Жената коя е?
Скрит текст:
Джери ли е?
Да

Общи условия

Активация на акаунт