💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 112
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 825
Любо едва ли е смятал предварително да излезе първи.

# 826
  • Испания
Смайли, да дам предложение за следваща анкета: "Най-противен участник". Въпреки, че аз ще съм една от най-затруднените в избора.. То да беше само един, с мед да го намажеш!

ОК. Ще сложа повече опции за гласуване, че кандидатите са много.

# 827
Лазаринов днес за малко да прецака Ловците обаче, нали и той се има за голям мъж. Все по-неприятен ми става с поведението си, а и в игрите напоследък е пълна нула.

# 828
Аз не виждам кое е мишкарското на Любо. Излязъл пръв. По-добре пръв ако усещаш, че няма да издържиш, отколкото да прецакаш всички. После каза да го номинират и си пое отговорността, те не пожелаха. Е, не се бие в гърдите и не обяснява наляво-надясно кого ще пребие, не е мъжкарско, мда.
А пък в спор между големи зрели хора Любо да се намесва. Защо? Ще спасява Влади ли, какво? Както виждаме, Влади и сам може.
Най-малкото, защото нямаше топки да каже каква е реалната причина да номинира Ивана, а започна да пелтечи и беше смешен.
И не е нужно да скача на бой, а просто да си отстоява позицията. Освен на Ивана, никога не е казал и на Вайс какво мисли за него, само в самостоятелните интервюта го прави. И това, ако не е мишкарско, здраве му кажи.

# 829
  • Sofia
Скрит текст:
Смайли, да дам предложение за следваща анкета: "Най-противен участник". Въпреки, че аз ще съм една от най-затруднените в избора.. То да беше само един, с мед да го намажеш!

ОК. Ще сложа повече опции за гласуване, че кандидатите са много.
Права си. 🌺 Благодаря Смайли 💐

# 830
Мисля, че една анкета за "Вашата финална осмица" ( с 8 възможности за глас ) или "Вашата финална четворка" ( с 4 възможности за глас ) би била по-интересна в момента.

# 831
Според мен е логично Вайс и Любомир да отидат на елиминации и съответно да се върнат, отстранявайки член на Рибарите, което да доведе до тяхното разпадане. Перфектният развой на събитията за мен. Влади е един от най-неприятните участници за мен и в момента отново говори глупости.
Какво му е неприятното??????
Изключително неприятното е мръсното , гадно и гнусно поведение ва Иванка!
ЕДинственият минус на Влади е доброто му възпитание .Но както се вижда такива хора са неприятни за родените с мръсни души:на екрана, около нас и ....навсясъде..
Няма да пиша повече, че ..

# 832
  • Испания
Мисля, че една анкета за "Вашата финална осмица" ( с 8 възможности за глас ) или "Вашата финална четворка" ( с 4 възможности за глас ) би била по-интересна в момента.

Има време за тази анкета.

# 833
  • някъде по морето
Аз симпатизира на Ловците,  стискам им палци всички да останат.
А все се питам - защо и Димо и Ралица са със зимни обувки при 40 гр жега?

# 834
Искам спойлерче, за да се успокоя 😂
Иванка е много дразнещо парче, ако може тя и Сашката да отпаднат едновременно! Освен това, Лазаринката нещо се е взел много насериозно.

# 835
Иванка е много нагло същество - тя е най-слабия играч в тази игра - няма нито мускули, нито акъл. Ама като отвори голямата силиконова уста, никой не може да я затвори - бълва простотии, все някой друг й е виновен. Един пъзел не можа да нареди, ама всеки път другият съотборник и виновен.

# 836
  • Бургас
Иванка е много дразнещо парче, ако може тя и Сашката

много ще ми е забавно ако двамата са на елиминации

# 837
Иванка е много дразнещо парче, ако може тя и Сашката да отпаднат едновременно! Освен това, Лазаринката нещо се е взел много насериозно.
Много се дразня на продукцията като сменя и извърта правила@ Но тук съм за :Ивана и Алекс да излязат заедно.
И ако може ЮванКа пет пъти.
Евала на момчето, че така се сдържа! Смятам се за смирен и възпитан човек, но щом днес изпитах такива щения  и порив да й наредя чакрите на джуката, значи Владислав е мега.
Представям си Тодор на негово място:ще хвърчи инфлуерсканска перушина към Русия.
И последно:смятам Иванка от битка 1(,визирам Елениното изпращане)за единствения виновник за  положението, в което се намира племето

# 838
  • Испания
Аз пак за гащите на ловците. Сега направих друг скрийншот и се вижда, че и Тодор, и Лазаринов /освен Борислав/ са със сини гащи.

# 839
Влади и Ивана на номинациия Grinning
Защо Ивана след като други двама са виновни за настоящата загуба на Жътварите?
И Вайс и Любомир имат 100% шанс да елимират и Александър и Станимира, тук със сигурност стратегията на Ваня за номинации би проработила.

Защото е план за спасение на Любо. Любо е останал с впечатление, че Вайс ще гласува за него. Но всичко се промени от номинацията на Вайс. Ивана е хитра лисица и може да смята. При 2 гласа за Влади си връзва гащите. За това последва  и тя номинацията на Вайс. Любо добре постъпи, че я изпрати нея, защото могат да се засекат силни играчи от тяхното племе отново. Както сме свидетели, те взаймно се унищожават. Ако беше пратил Вайс, той щеше да следи играта на Влади, ако падне, пуска се и той, само и само да си отмъсти.

Общи условия

Активация на акаунт