💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 389
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Важно е племето, ама всеки си преценява дали да рискува в името на племето или да играе индивидуално и в такова решение няма нищо лошо.
Любомир и Владислав не спасиха себе си, което щеше да е разбираемо, а Вайс, не виждам какви позитиви би донесло това за индивидуалното им оцеляване, ако племето се разпадне.

# 871
  • Sunshine state
Аз не мога да схвана едно нешо - защо на Рибарите се предлагат неща за купуване с грошовете, работа за вършенв за награда, а на другите племена не се предлагат подобни неща? С какво те са повече от другите? 🧐

# 872
Честитката за рождения ден на Тошко може и да е подвеждаща.
Сигурна съм, че участниците изрично поне няколко пъти са били предупредени да не издават никакви детайли. Тодор не е от най-умните, но чак пък толкова да не се сети, че издава толкова ключов момент, не вярвам.

Той не е умен но и нема нужда да е умен. Нали затова са тия редактори и тия дубли.

# 873
Юлиян проявяваше вербална агресия, най-вече към жените в предаването, почти до самия край на своя престой. Един от последните му скандали беше с Радостина и близначките и то не на база игри, а за това какво са постигнали в живота - хвърчаха определения като "стара чанта" и някои по-грозни. Имаше и спречкване със Стоян в една от игрите.
Това е стара тема и всеки може да се тълкува нещата както иска, но Юлиян си беше в правото почти винаги. И той имаше изцепки, но всеки има лоши моменти и си изпуска нервите.
Близначките и Радостина, както и куфара реално си заслужиха всичко, че и много повече.
Нормално е като те обиждат да отвърнеш на удара. Реално предаването закопа Юлиян и беше много нагледно. За мен и много други той беше истинския победител. Да видим тая година каква ще я сътворят. До момента залагат повече на цирковете, отколкото на игрите и това лично на мен не ми харесва.

А що се отнася до Ивана, аз нямам проблем, че имаш различно мнение, просто не съм съгласен с него.
БТВ, тука наистина ли има хора, които вярват, че рибарите стоят гладни със седмици, няма къде да отидат до тоалетна и не се къпят с месеци(понеже поредно толкова изкараха на реката) ?
Аз съм човек, който спортува, над 100кг. съм и съм свикнал на режим с 5 хранения(като повечето "мъжаги" в предаването) и 3-4 часа да не ям и корема ми отива по дяволите, какво остава за дни и камоли да изляза на състезание ....
Това са пълни глупости и го правят съвсем очевидно. Както и времетраенето на много от битките, че издържали еди колко си минути или часове, както и за килограмите на определени обекти, което е пълна глупост.

# 874
Аз не мога да схвана едно нешо - защо на Рибарите се предлагат неща за купуване с грошовете, работа за вършенв за награда, а на другите племена не се предлагат подобни неща? С какво те са повече от другите? 🧐
Ами щото , ще се вцепенени от глад Disappointed
Не стига,че са събрани (като,че умишлено), най - слабите спортисти, най - странните (да не кажа - обременени индивиди), най - неприспособимите и кекави.....
Ми те ОСВЕН провал, скандал и глад - друго не показват.
Виж,че те са жив зян.
Може пък, да са експеримент на продукцията  - всичко, свързано с тях е толкова абсурдно,  че е крайно време, човек да се замисли, нас - зрителите в какво са ни вкарали:thinking:

# 875
  • Sunshine state
На мен ми е супер странно, че им предлагат неща, а на другите не. Всички са болни мозъци при Рибарите като започнем с Катя.
Алекс, ок, не й помогнал, ама тя как го навика.. Аз ако съм, и аз няма да й помогна, че и някое и друго дърво по главата щеше да отнесе, че не съм от кротките. В тоя ред на мисли и Ивана има късмет, че не съм й в отбора. 😂
Йоанна гледам пак интриги плете. И от нейната "интелигентност" ми втръсна.

# 876
  • София
Втора поредна хубава битка. Като цяло май това им е най-силната седмица от началото на сезона. Simple Smile
И за финал съвет, както и трябва да е. Най-мразя да оставят съвета за следващия ден.
Първо за играта. Хареса ми. Класическа битка за издръжливост. Игра на която една жена може да издържи повече от един мъж според мен.
Като първоначална стратегия тази на Ловците бе по-правилната според мен. Мъж-жена-мъж-жена.
В хода на играта като изключим Боби (перфектен хват) и Влади, то Йоанна, Ваня и Джери имаха най-добрия хват и според мен можеха да издържат много. Бях бесен на Лазаринов и сега щях да сипя огън и жупел по негов адрес. Ама извади голям късмет, защото племето му победи въпреки него. Браво все пак, че стисна зъби и не изпусна, защото и това го имаше и си бе реално и на косъм. Къде е тръгнал да подражава на Тошко, неговия идол. Ама къде е Тодор физически, къде е той. Много се главозамая това момче. В лоша серия влезе и само се излага напоследък в игрите. Тодор не държеше правилно, ама е силен в ръцете, по-нисък, по-нисък център на тежестта и най-вече куче. Ей така от злоба ще държи ама няма да пусне докато не колабира. Браво за пореден път за хъса и волята. Боби обаче въпреки правилния хват се видя, че силата му е повече стероидна така да се каже. Когато на финала останаха с по 4 торбички или 12 кг. се умори по-бързо от Тодор и добре, че улови във въздуха една падаща торбичка. Като цяло поне според мен голям късмет извадиха Ловците в тази битка, но браво, много съм щастлив от победата им. Просто най-доброто и достойно племе! Simple Smile
Този който е в центъра изнася най-голямата част от тежестта в хода на играта, защото и от ляво и от дясно му се подават торбички. Т.е. първоначалния план е бил Любо и Тодор като най-силни да са в центъра. За пореден път съм изненадан, че Вайс не е в центъра на събитията. Или битката за това кой е Алфата е спечелена от Любо (и това не е само тази седмица) или последния колкото и перфектно да е подготвен не иска да е в центъра на вниманието и събитията по някакви си свои причини. Разочаровах се, че Любо се отказа пръв. Очаквах да покаже повече в подобен тип игри. От друга страна, мъжка постъпка, по-добре така отколкото смешните напъни на Лазаринов, които можеха да закопаят племето му. Джери бе като камък, браво на нея. И тук дойде гафа на Вайс, който се оплете здраво и нямаше как да предава торбичките си и се умори много. Сам си е виновен. Да е внимавал. Ако някак си можеше да предаде на Влади, а той на Джери, за да излезе от играта Вайс, то може би сега щяхме да имаме друг победител. Влади ме впечатли. Държа здраво и наравно с Тодор, даже според мен щеше да издържи най-много, защото Тошко много се натовари още в началото, когато много неправилно държеше двете торбички. Това е най-силната седмица за Влади от началото на сезона! Simple Smile

За съвета. Едно си говориха, друго стана. Всичко тръгна от гласа на Вайс. Ако бе гласувал за Любо, сега на елиминация щяха да са те двамата. Ивана не ме изненада с гласа си. Тя от ден първи не харесва Влади, защото е мутреса/държанка и кифла, а такива не могат да понасят хора с възпитанието на Влади, още повече че е жандармерист и такива като него в реала ловят любимите на Ивана типажи. Отвратително същество, което паразитира от първия ден за сметка на племето си. Горещо се надявам да си тръгне тази седмица. Прекалено дълго се задържа, а си отидоха далеч по-добре подготвени от нея играчи и много по-достойни също така.
Любо правилно я номинира, защото пак има шанс да се върне, а от друга страна помага и на приятеля си с по-лек противник. Ако на Арената бяха Вайс и Влади, то имаше голяма вероятност, Вайс да се опита да си отмъсти и да не мисли за племето а как да изхвърли от формата Влади. Но според мен и като лидер на племето и като капитан тази седмица, Любо трябваше да вземе отношение спрямо уникалните простотии на Ивана. Не ми хареса, че мълча през цялото време.

Прогноза за днес. Влади се спасява на 100% Иска ми се също така ако може и Алекс да се спаси, защото Мира е същата като Ивана, само дето е с друго възпитание. Тя е направо душичка в сравнение с онова джукестото. Но приносът и за племето в отборните игри е като на Ивана, че и по-зле. Абе твърдо искам Ивана да отпадне, това е. След това Мира и чак накрая Алекс. Дано само Влади да не си тръгне, че това ще е гаврата на сезона!
Все ми е тая кои ще са разпаднат, стига да не са Ловците. Иска ми се да са Рибарите, защото го заслужават най-много, като най-слабото племе, но от друга страна Жътварите също има много тежки доводи заради които да заслужават претопяване.

# 877
Добре де, Любо и Джери защо мълчат и не взимат отношение? Реално за толкова време никой не и опонира на Ивана и тя продължава да си плете интригите и настройва всички срещу когото е решила.

# 878
Добре де, Любо и Джери защо мълчат и не взимат отношение? Реално за толкова време никой не и опонира на Ивана и тя продължава да си плете интригите и настройва всички срещу когото е решила.

Защото единствено Влади й казва истината в очите, тя затова не го уважава. Другите предпочитат да си мълчат Sad Вайс, Сюзън и Ивана бяха много по-задружни, колкото и неприятни да са ми. Любо, Джери и Влади не са. Единствено Влади си казва истината, затова не го харесват!

# 879
  • Варна
Леле Ивана имала фенове 🤣. Стратег била , племето щяло да се разпадне ако тя напусне. Играта вече е в такъв етап , че такива кърлежи нямат място в нея. Достатъчно ги мъкнаха на гърба си.  А освен че е грозна и проста , тази вечер разбрах , че Ивана е и злобна.  Ако тя останела , другите щели да искат да си ходят ..... Каква велика теза. 
Скучен бил Влади. Така , така ....дай им на някой хора хляб и зрелища и са доволни.

# 880
  • София
Сега на ход е продукцията - да нагласи играта така, че да отпадне определен човек, а не този, който е най-слаб по принцип.
Влади със сигурност няма да отпадне. От другите трима ще е някой. А точно кой - зависи именно от играта. Мисля, че Ивана ще я къткат, за да продължат зрелищата.

# 881
Добре де обясни тогава, защо Ивана не гласува за Вайс примерно, ами за Влади ?
А що се отнася до Влади, значи някои хора имат много искрено виждане за нещата и направо ми е трудно да ги разбера.
Когато даден човек е спокоен и се изказва нормално и спокойно и гледа да не създава/да избягва скандали, видиш ли бил без никакво мнение и характер. Обаче ако е като Юлиян, Веско, Тодор и т.н. бил супер груб, рязък и прочие. Хайде да си уточним какво точно искаме ? Юлиян май добре го беше казал това нещо, не искам да съм добър, добър, а всички да ме виждат като глупав. Реално е точно така. Когато даден човек е добър, всичко гледат да му се качват на главата и да се възползват от него.
Влади си играе играта като всеки вътре. Има си схема със сигурност и си се придържа към нея. А за неискреността, не вижда с какво е бил неискрен. В дадени ситуации си замълчава чисто и просто, защото не иска да влиза в излишни спорове.
А за интересни кадри, вече зависи за какво гледаш, някой да ти прави шоу или за добър играч.
За мен Влади е един от добрите играчи и винаги го е показвал.
Тая седмица им спечели резиденцията абсолютно безпрецедентно, на първата елиминационна се представи пак доста силно, Ивана пак о****** работите на пъзела и днес беше последният оцелял.
И за цялата тая заслуга го номинират ....

А що се отнася до Ивана, тя нищо умно не е казала, понеже е ........ Реално си плете интриги от началото и се опитва по някакъв начин да върви напред, защото уменията и са кръгла 0.
И какво има да разглеждам ситуацията, Влади никого не е уговарял да гласува против нея. Напротив тя манипулираше Джералдин, а знаем и схемите с Вайс също.
Реално тя имаше план, но не и се получи, защото Любо я заколи.
Държанието и пък е без думи и само се излага. Не знам и кой е мишка и страхливец извън живота, при положения, че професиите им говорят за точно обратното ....
И кво Вайс излезе, че е Рамбо ? Аман от измислени ММА-ци и фитнес инструктори, всеки втори вече е такъв. Винаги бил заложил на един жандармерист, пред
А за номинациите, те няма как да знаят другите кои са номинирали, а и винаги има риск от играта, а паднат ли се жени, дават игри, които на тях да си им удобни в повече случаи, за да имат реално шанс.
Любо добре прецени, че могат да се паднат Вайс и Влади и тогава наистина щяха да са обречени.
+100 000
Така като няма какво лошо да кажат 😃за човек и  започват -неприятен , мишка и т.н.
Влади не го давали , ама за това не е виновен той. Те жътварите ако въобще ги даваха, то беше как Иванка ,"плете", ама и за това Влади е
Виновен.😁

# 882
Втора поредна хубава битка. Като цяло май това им е най-силната седмица от началото на сезона. Simple Smile
И за финал съвет, както и трябва да е. Най-мразя да оставят съвета за следващия ден.
Първо за играта. Хареса ми. Класическа битка за издръжливост. Игра на която една жена може да издържи повече от един мъж според мен.
Като първоначална стратегия тази на Ловците бе по-правилната според мен. Мъж-жена-мъж-жена.
В хода на играта като изключим Боби (перфектен хват) и Влади, то Йоанна, Ваня и Джери имаха най-добрия хват и според мен можеха да издържат много. Бях бесен на Лазаринов и сега щях да сипя огън и жупел по негов адрес. Ама извади голям късмет, защото племето му победи въпреки него. Браво все пак, че стисна зъби и не изпусна, защото и това го имаше и си бе реално и на косъм. Къде е тръгнал да подражава на Тошко, неговия идол. Ама къде е Тодор физически, къде е той. Много се главозамая това момче. В лоша серия влезе и само се излага напоследък в игрите. Тодор не държеше правилно, ама е силен в ръцете, по-нисък, по-нисък център на тежестта и най-вече куче. Ей така от злоба ще държи ама няма да пусне докато не колабира. Браво за пореден път за хъса и волята. Боби обаче въпреки правилния хват се видя, че силата му е повече стероидна така да се каже. Когато на финала останаха с по 4 торбички или 12 кг. се умори по-бързо от Тодор и добре, че улови във въздуха една падаща торбичка. Като цяло поне според мен голям късмет извадиха Ловците в тази битка, но браво, много съм щастлив от победата им. Просто най-доброто и достойно племе! Simple Smile
Този който е в центъра изнася най-голямата част от тежестта в хода на играта, защото и от ляво и от дясно му се подават торбички. Т.е. първоначалния план е бил Любо и Тодор като най-силни да са в центъра. За пореден път съм изненадан, че Вайс не е в центъра на събитията. Или битката за това кой е Алфата е спечелена от Любо (и това не е само тази седмица) или последния колкото и перфектно да е подготвен не иска да е в центъра на вниманието и събитията по някакви си свои причини. Разочаровах се, че Любо се отказа пръв. Очаквах да покаже повече в подобен тип игри. От друга страна, мъжка постъпка, по-добре така отколкото смешните напъни на Лазаринов, които можеха да закопаят племето му. Джери бе като камък, браво на нея. И тук дойде гафа на Вайс, който се оплете здраво и нямаше как да предава торбичките си и се умори много. Сам си е виновен. Да е внимавал. Ако някак си можеше да предаде на Влади, а той на Джери, за да излезе от играта Вайс, то може би сега щяхме да имаме друг победител. Влади ме впечатли. Държа здраво и наравно с Тодор, даже според мен щеше да издържи най-много, защото Тошко много се натовари още в началото, когато много неправилно държеше двете торбички. Това е най-силната седмица за Влади от началото на сезона! Simple Smile

За съвета. Едно си говориха, друго стана. Всичко тръгна от гласа на Вайс. Ако бе гласувал за Любо, сега на елиминация щяха да са те двамата. Ивана не ме изненада с гласа си. Тя от ден първи не харесва Влади, защото е мутреса/държанка и кифла, а такива не могат да понасят хора с възпитанието на Влади, още повече че е жандармерист и такива като него в реала ловят любимите на Ивана типажи. Отвратително същество, което паразитира от първия ден за сметка на племето си. Горещо се надявам да си тръгне тази седмица. Прекалено дълго се задържа, а си отидоха далеч по-добре подготвени от нея играчи и много по-достойни също така.
Любо правилно я номинира, защото пак има шанс да се върне, а от друга страна помага и на приятеля си с по-лек противник. Ако на Арената бяха Вайс и Влади, то имаше голяма вероятност, Вайс да се опита да си отмъсти и да не мисли за племето а как да изхвърли от формата Влади. Но според мен и като лидер на племето и като капитан тази седмица, Любо трябваше да вземе отношение спрямо уникалните простотии на Ивана. Не ми хареса, че мълча през цялото време.

Прогноза за днес. Влади се спасява на 100% Иска ми се също така ако може и Алекс да се спаси, защото Мира е същата като Ивана, само дето е с друго възпитание. Тя е направо душичка в сравнение с онова джукестото. Но приносът и за племето в отборните игри е като на Ивана, че и по-зле. Абе твърдо искам Ивана да отпадне, това е. След това Мира и чак накрая Алекс. Дано само Влади да не си тръгне, че това ще е гаврата на сезона!
Все ми е тая кои ще са разпаднат, стига да не са Ловците. Иска ми се да са Рибарите, защото го заслужават най-много, като най-слабото племе, но от друга страна Жътварите също има много тежки доводи заради които да заслужават претопяване.
+1  .... нямаше как да каже по-добре !
"Тя от ден първи не харесва Влади, защото е мутреса/държанка и кифла, а такива не могат да понасят хора с възпитанието на Влади, още повече че е жандармерист и такива като него в реала ловят любимите на Ивана типажи. Отвратително същество, което паразитира от първия ден за сметка на племето си"

# 883
Дали е възможно, когато някой напише въз-дълъг пост, да не го цитирате в следващите няколко поста още n на броя пъти, само за да кажете, че сте съгласни? Или ако се налага да го цитирате целия, да го слагате в скрит текст? Темата е много обемна, а така става отчайваща за скролване.

# 884
  • Sofia
Много ме е яд за Влади, той им изнесе играта и вместо благодарност, получи номинация. Не, че е учудващо, даже е напълно нормално и очаквано от злобни, елементарни, подмолни и ограничени същества, като Иванка и Вайс, но не е справедливо! Определенията и коментарите, които си позволявам да правя за тях, са на базата представянето им в игрите. Каквото повикало, това се обадило... Не ги познавам и не искам да ги познавам, не допускам подобни псевдо индивиди в обкръжението си!

Общи условия

Активация на акаунт