💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 61 044
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 500
Александър поне не псуваше друг играч. Пламен в началото направо си напсува Тодор.

# 1 501
  • Варна
Никого не оправдавам, най- малко Сашето, но само на мен ли се случва като трябва да се мобилизирам бързо, защото няма кой друг, да помогне да си говоря, а понякога казвам и “лоши думи”, които при никакви други обстоятелства не употребявам? Така се самонахъсвам и толкова? На никого не съм споделяла. Два пъти ми се е случвало да закъсам с колата и то с малко дете с мен- беше ми неудобно от него като се слушах, но се измъкнахме? Това прави ли ме луда? Или невъзпитана?
Често се злоупотребява с понятието луд с повод и без повод. Споменава се и циклофрения по горе в други мнения, то всеки човек си  е      биполярен в някаква степен. Но болест е само Биполярно Разстройство тип 1, където е възможна и хоспитализация. Да не говорим, че ясни критерии за диагностика няма.

# 1 502
  • Вестерос
Тъкмо гледам. Бреййй, как така изведнъж трима ловци ги разгадаха Катя и Йоана изведнъж, един ден след като Ралица им каза на двете, че ще ги разкрият... Че и Тодор веднага позна, мхм, супер им вярвам!

# 1 503
  • София
Дяволче, според мен е ясно. Аз (а и не само) съм на 99% сигурна, че Йоанна ще им свърши мръсната работа. Видяхме колко иска разпадането на племето си! Видяхме я и, че няма никакви скрупули да саботира!
А и:
Скрит текст:
Ами .. още един съсипан от Тупарев формат ако сте прави за Ловците.
Аз лично не съм за тях, но съм за справедливост. А когато племе, загубило само един член се разпада е всичко друго, но не и справедливо.

За какво играха до момента? Обезсмисля се изцяло първата част на формата ако всичко се решава само от една игра. А най-лошото е, че от Продукцията вероятно освен удобно подбрана игра ще използват и играч ( Йо вероятно ) за да постигнат целта си. Предполагам
с идеята глупавите зрители да хейтят играча, а не продуцента.

Боже, колко сте бързи! Отговарям на нещо отпреди страници Joy

# 1 504
  • София
Смайли, май не разбирате същността на възмущението ми.
Ловците, по-точно членовете на това племе са си извоювали с битки и пот на Арената да имат предимство във втората фаза. Така ли е или не е така? Обаче всичко това се захвърля и ги разпределят точно тях по другите племена, за да ги гонят после (примерно). Това ли са заслужили за безбройните си победи до тук?
Тогава какъв е смисълът от първата фаза с три племена?
Аз съм на 1 място за феърплея, справедливостта и ясните и открити правила. Чак на 2 място идват симпатиите ми към Ловците.

# 1 505

Защото рискът да не се получи желания резултат от Тупарев е много голям все пак.

Не думай! Имали са достатъчно време, за да докарат “перфектния кадър“. Най-вероятно рибарите отслабват не от глад, а от умората на повторенията докато го докарат до съответния провал SmileySmileySmiley

# 1 506
Размених Левки и Ботев, но мисля, че същността на коментара ми е ясна. Нито ми допада такова поведение, нито го смятам за нормално, нито за атрактивно.

# 1 507
  • Испания
Аз не разбирам цялото това страдание за някакъв формат, който е записано телевизионно шоу и би трябвало да се гледа за развлечение и разтоварване. Ама какво ли разбирам!

# 1 508
  • София
И между другото, гледалите от тук Биг Брадър, познават стила на Тупарев и ко. Там са на принципа - щом си влязъл в нашето шоу за едни пари, ще правим с теб каквото си искаме!
Така че, наистина - няма смисъл да се ядосвате за каквото и да е! Защото те винаги ще правят каквото си искат и само си хабите нервите напразно!

# 1 509
  • Испания
И между другото, гледалите от тук Биг Брадър, познават стила на Тупарев и ко. Там са на принципа - щом си влязъл в нашето шоу за едни пари, ще правим с теб каквото си искаме!

И това се случва и извън България. Нищо ново.

# 1 510
  • София
Смайли, ти също се вживяваш и се възмущаваш, знаем се сега от не едно и две предавания Simple Smile
Не ми се отговори на въпросите, но и няма смисъл, то е ясен отговора, а аз съм го задал с въпроса...
Уви, вместо да ме развличат те ме натоварват. Това е положението.
А гледам, защото просто обичам подобен тип реалита така както сериалите, спорта и филмите. То ако трябва да спра с всичко, какво остава? Не фърфи, не е толкова просто... Simple Smile

# 1 511
  • Испания
Смайли, ти също се вживяваш и се възмущаваш, знаем се сега от не едно и две предавания Simple Smile

Не се вживявам, ама щом ти казваш... Коментирам, разбира се. Нали затова е темата!

# 1 512
Това предаване е жалък опит на Сървайвър. Не ми харесва, че няма конкретни правила за всяко едно нарушение. Но това според мен идва от водещите, нямат опита на Карамазов. Във всяка една игра почни все нещо се нарушава. В самото начало имаше битка с дънери. Тогава Лазаринов буташе дънера на Рибарите да не могат да излезнат от мрежата. Ники и Иван, трябваше да се оплачат за да се намеси Димо и след това Тошко да каже, че не е спортменско. На топката Лазаринов си беше прекарал въжето през рамо, Любо тогава се намеси. Битката от тази седмица пак Лазаринов, колко пъти му слизаха торбите почти до главата и нищо. Водещите за мен са, като арбитри и само да казват каква е играта.

# 1 513
  • Sofia
Да довърша за Александър и минавам нататък. Момчето беше май 1 от малкото, които се раздели с жълтиците си да нахрани не само себе си, а и другите, в началото. Тия неща май много бързо се забравят. Като идиот си даде парите тогава, а другите си ги кътат.
Всъщност, не, това абсолютно не е вярно. Александър никога не е имал свои жълтици. Тодор му предостави правото да спечели битката, по инициатива на Ивайло, защото по това време Рибарите, предполагаемо, "бедстваха до дивата река" и нямаше какво да ядат. Тодор преотстъпи победата на Александър, пускайки се доброволно от кола, само за да може грошовете да бъдат използвани за храна за цялото племе на Рибарите. Това беше изрично подчертано по повече от един начин. Никога, и за миг, не се е допускало, че Александър може да задържи жълтиците за себе си и да не ги сподели с останалите членове на племето. Най-малкото, Ивайло също присъстваше на тези събития, в ролята си на поддръжник, и Сашинката нямаше как да скрие истината.
Най-куриозният момент беше, че след края на битката, Сашко използва възможността да посвети великата си победа на ... маминка. Joy
Колкото до псувните... Не самите грозни думи са проблемът, а това, че тази вечер психичните отклонения на въпросния индивид бяха окончателно потвърдени.

Между другото, имам един въпрос-спойлер, ако някой знае...
Скрит текст:
В неизлъчените до момента битки между Рибари и Жътвари вижда ли се с какъв цвят на екипа са играчите на бившите Ловци, като изключим Симона, която вече разконспирирахме, като Жътварка? Simple Smile

# 1 514
Реално това предаване трябваше да е повече игра, а не шоу. Поне така е реалното предаване. Там доколкото знам и втория печели награда. Първият пари, а вторият кола.
Идиотското е, че накрая играчите гласуват за победителя. За мен всичко трябва да е една игра.
Ама той и вота манипулират тук, така че все тая. :Д Не е много трудно и играта да манипулираш, както аз смятам, че стана и миналата година. :Д

Общи условия

Активация на акаунт