Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 701
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 15
Годайва, благодаря за труда! Flowers Hibiscus

Определено ще е интересно с Марето фермер. И аз по-назад си разсъждавах, че не знам  дали Тонка ще се сети да избере Мария или Митко..
 Нека има раздвижване, да видим дали Пешко е познал, че: "сега и нас ша на подкарат" . Ако е Мария - едва ли, ако е Поли - почти сигурно е, че някой от дуото ще е ратай и дуелист.

А Анго шеф - това искам да го видя! Но няма да е този път.

В анкетата гласувах за Петър и Калоян, другите още не са успели да ми опротивеят толкова.

# 16
Гласувах за Калоян, Петър и Стоян.
Чудех се за Ангел, но за сега му давам шанс. Понякога ми харесва как разсъждава, преживял е много, има житейски опит, но много детински прояви има, не иска да спазва правила, скатава се и не работи. И ми е гнусен като яде от боклука или разни жили и други гадости.

# 17
Калоян, Пешо и Стоян цъкнах.

# 18
Много благодаря за прекрасната тема! Flowers Tulip

Моят глас отиде при Калоян, Петър и Йордан.
Първите двама - ясно защо, реших да добавя и Данчо заради отношението към годеницата му, не ми допада подобно поведение.

# 19
Калоян, Пешо и Стоян цъкнах.
Също, плюс Данчо.

# 20
Знам,че е късно,  но и от мен - ДОБРЕ ДОШЛА на  гостенката ни !
Много  приятно ,че се оповестихте, но и смело от Ваша страна !
Аз, лично Ви благодаря!
Сега на въпроса за анкетите
Аз пускам темата от последните, няколко (5 -6 седмици) на миналия  5 сезон ,  както и тази година .
По принцип,  анкетата официално,  се пуска с новата тема.Анкетата може да бъде всякаква, но една за цялата седмица. Обикновено питам списващите, какви анкети  желаят. Ако пусна анкета за фермер,тя се отнася за събота - след  дуел,неделя(когато се пуска темата) и понеделник, когато вече изборът е ясен. Така, се обезсмисля  пускането й ( само за  48 часа ) Ако искаме ВТОРА анкета  (в същата  седмица), трябва  да се обръщаме към модератор и т.н.

По отношение,  на факта, че представители на продукцията ЧЕТАТ - допускахме  че е така.
Но Големият въпрос,който  не само аз задавам е: Наистина ли мислите,че предаването, се развива напред и нагоре с всеки следващ  сезон?! СЕРИОЗНО ?!
Предаването, отдавна не е "фермата ",която ТРЯБВАШЕ  да бъде, защото все повече,  се превръща  в БИГ БРАДЪР. Пък Вие, се лъжете,че еволюирате за добро.И по 10 български  седмици да правите - изгубихте фокуса на предаването.
Зрителите не  искат да гледат  Бигбрадърски спа сезон, смесен с някой друг чук и пирон.
НО, явно финансовата страна, Ви касае повече от творческата.(защото "творчески"- яко сте го забили. )
И  след като четете, водете си бележки.
Ние не сме зложелатели, нали ?! Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 04:37 от *Godiva*

# 21
Ако от предаването четат, да върнат уроците по история и къщичките на дуелистите. Никой от мъжете не ме дразни, но никой не ми хваща окото като Сами от предишния сезон.

# 22
  • София
Годива, благодаря за темата. Simple Smile

Гласувах за Калоян, Петър и Данчо. Забравих да цъкна и Стоян, а сега не мога да се върна/изтрия вота. Нищо де.

Аз вече писах надълго и нашироко. С една дума, зависи от Тони. Единствения шанс да видим фермер различен от Поли е ако издигна кандидатурата на Мария. Но не вярвам да го направи. Ако го направи, плюсче от мен.
Ако Мария я изберат вице ще и е Надя. Нямам си на идея обаче кой ще прати ратай. Стоян и Дана може би, не знам. Трудно ми е и да прецена какъв ще е дуела. 50 на 50. Хайде все пак залагам на мъжки.
Ако Поли е фермер, вице Стоян, ратай Калоян/Дана или Петър/Дана, но по-скоро първото. 100% мъжки дуел.

# 23
Нищо, аз цъкнах и за Стоян. Данчо, Калоян и Петър - също.
Ако  Тонка е малко поне в час ,  да съумее ,  да "влезе"  психологически  в схемата на играта и да предложи някой от симпатизантите на Поли.
Тогава,  ще стане по - интересно.
А ,че се задава мъжки дуел......Ами , май се задава , наистина.

# 24
  • earth
Алманаха тази година е състезание за бързина. Ако нищо не знаеш но си винаги пръв, средно даваш 2 верни отговора (някои отговори са очевидно грешни и могат да се елиминират и без знания, така че вероятността е > 25%). Другият трабва да даде 5/5 верни отговора за да те бие.

Водещите не са върнали никого за фалш старт, така че има място и за шмекеруване.

# 25
С всеки следващ сезон ,водещите все повече и повече бягат от концепцията на предаването.Жалко ! Превръща се в Биг Брадър сред природата.....

# 26
  • където ми е най-добре
Чичака Митко, Стоян, Петър и Калоян отбелязвам!!!
Малко встрани от темата, но в ранни зори все чета “Антония ще се предложи на Петър и Калоян”. Който не си е изпил кафето като мен...

# 27
  • Варна
Добро утро и добре дошла на новото попълнение. Heart Eyes Хубаво е да има пикантерии от "кухнята" , до колкото е възможно.
Аз също си мисля, че Алманаха в този сезон не е ок на състезателен принцип. Преди поне се виждаше кой наистина е чел, знае и така печели. Късмета не беше на лице, ами знанията.
За анкетата - отбелязах Ангел и запецнах. Ами никой друг НЕ харесвам. Отбелязах и Данчо, че има моменти, в които ми е антипатичен. Влияе ми и историята му с Дая. Цялата ситуация с нея. И като се замисля... тази година мъжете не ме дразнят толкова.
И дано Антония посочи Мария, тя да е фермер, Митко или Надя ще са вице. Но ако е Мария, много ще ми е интересно кои ще са ратаи.

# 28
Абе, Антония може и да не посочи Калоян или Петър, ей така от яд. Защото тя се прикрепи към тях само и само да добута по напред в играта, не че толкова държи на тях. Хич даже не и пука  особено за Калоян.

# 29
Браво на Поли! Тъкмо си мислех, че всичко е безнадеждно и бам! мацката се събра.
Само заради злобния поглед на отиващата си Тонка -бонбонка си заслужаваше усилията!
Кой каза, че харесва Анго. М?
Долу ръцете от него! Мой е!😘😂🤣
Най неприятни са ми Калоян и Пешо.
А бай Митко чий го диреше в агитка на тонка? На дърти години да стенеш за кашмер.
И хепи канче в другата...
Май тази вечер ще се разбере.
Спорна седмица🤗

Общи условия

Активация на акаунт