Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 703
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 30
Мой е Ангич, мой. Интуицията ми подсказва, че е за мен.
С всичките си пет гласа  награждавам Калоян. Ни мо'а да го трая!
Ако размисля, може и на Пешко и Данчо, да сипна - любов.
Завършвам положително с благодарности за темата Flowers Cherry Blossom

# 31
  • при късмета
Благодаря за темата!
Още не съм гласувала, мнението ми не се различава от булшинството. Ако трябва да съм честна, Калоян първоначално даде по-добра заявка и очаквах повече от него. За Петър първоначално нямах мнение, даже едва го различавах от македончето, та от него разочарование нямаше, директно лошо впечатление.
Ангел ми е симпатичен по някакъв начин, но последната седмица се смъква в класацията и симпатиите ми започват леко да се изпаряват

# 32
Flowers Sunflower

quote author=Pupitka link=topic=1260637.msg41576099#msg41576099 date=1603059222]
Калоян, Петър и Данчо са ми най-неприятни. Мислих си и Стоян да цъкна, ама не е блеснал още чак дотам. 🤣
[/quote]
И аз така

# 33
Благодаря за темата:)
Гласувах за Калоян, Петър, Ангел, Йордан и Митко.Първите 2 ма са ми псевдо мафиотчета, и ми омръзна 3 седмица да "колят и бесят" .
Йордан заради историята с годеницата, не съм забелязала да е блеснал с нешо като участник..обаче поправете ме ако греша
Ангел ми е мързелив, не ми допадат хора които целенасочено бягат от работа , ами не само това ми и правят мръсно.А простотията му съшо няма да я коментирам
Митко пък ми е супер гнусен тип сиг дето да не казвам кво прави гледайки из нета снимки на жени като Антония , самия му маниер и точене на лиги ми е безкрайно противен и гнусен.

За най красиви мъже не знам , май не се сещам.Да кажем Сами...ми допада.

# 34
Благодаря за темата Heart Гласувах за Петър, Калоян и Данчо.
Засега фаворити са ми Боби и Кустев.

# 35
  • София
Благодаря и аз за темата, нека е забавна 🌸

Гласувах за Калоян, Данчо и Петър.

За Шкафче исках да пиша преди, почва да ми се вдига в очите Simple Smile Да видим епизода днес, но дано се отърси от Петър, ще дръпне в симпатиите.

# 36
  • Буркина Фасо
Борислав не ви ли харесва?  на мен не ми допадат лъщящи глави Smiley

азбучната подредба на имената в анкетата е объркана. не моа да гласувам така rotfImbo

# 37
  • София
Благодаря за темата.
Все си мисля, че Антония не е толкова глупава и ще предложи за фермер Мария или Митко.

# 38
  • при късмета
Антония, ако имаше и една мозъчна клетка, е ясно, че не трябва да предлага нито Калоян, нито Петър. Само,че до тук изобщо не е показала наличие на такава, затова са такива предположенията

# 39

азбучната подредба на имената в анкетата е объркана. не моа да гласувам така rotfImbo

Объркана, необъркана, но Пешката го бях пропуснала. Щяхте да си останете без него Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 09:28 от *Godiva*

# 40
  • София
Годеницата на Данчо е качила стори. Пак е с пръстен на ръката.

# 41
  • Sofia
Може да е нов годеник. Joy

# 42
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата, Godiva! 🌸

Дадох глас за Калоян и Петър. Стоян, Данчо и от части Ангел също ме дразнят, но им давам една седмица толеранс. 😁

Аз също мисля, че Шкафчето е умна и увлечението й по Джепето е просто моментно. Изглежда, че го е видяла в истинската му светлина и е осъзнала, че не блести с много добродетели. Самият му пакт с Антония и Калоян бе достатъчно красноречив. Триглавата змия е сразена обаче 😁 Единственият момент, в който Ванчето показа някаква по-лоша черта, бе моментът, в който руга грозно Асен, че избира ДжеПешо за дуелист. Готова съм да й дам шанс, ако видя духовен катарзис на образа й. 😁

Пожелавам една слънчева и успешна седмица на всички! 😊

# 43
  • София
ДжеПешо 😂 не мога с теб вече 🤗

Но да, интересно е как ще се развие образът ѝ, да видим..

# 44
Калоян, Ангел и Петър са ми най- антипатичните мъже.

Общи условия

Активация на акаунт