Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 899
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 630
  • London
А според мен между Данчо и Даяна ще продължи и навън. Аз оставам с впечатление, че той го е приключил това с годеницата в сърцето си. Отделно във фейс имаше коментари на познаващи ги, че те реално имали раздяла някаква точно преди да влезе той, може да не е била окончателна, но пък може да му е дала карт бланш да се чувства свободен вътре донякъде.

# 631
И? Той Данчо с тези шарещи очи и пръсти...Пък и Даяна нали  иска мъж като Брад Пит? Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

# 632
Според мен няма истински симпатии мъж-жена вътре. Знаете, как се държи един мъж ,ако наистина харесва.
Само Ванче харесва Петър, но болезнено ясно осъзнава,че няма да я бъде тая либоФ.
И е изнервена, и огорчена, и не-хепи...

Беше интересно миналата година Караиванов-Бети, беше мило, подхождаха си много, справиха се интелигентно.

# 633
Аз искам Ол старс с Нури и Александра.

# 634
Без Нури и без Александра.
Райно и Яни.

# 635
  • Варна
Тази година разликата в рейтинга между предаванията на двете телевизии ще е още по-голям и отново няма да е в полза на Фермата.
Изобщо не им вярвам на тези рейтинги.
А според мен между Данчо и Даяна ще продължи и навън.
Не вярвам. Веднага след излизането на единия ще се намесят роднини, приятели и доброжелатели..
И не виждам Даяна да се примири с театъра в Габрово.

# 636
  • London
И? Той Данчо с тези шарещи очи и пръсти...Пък и Даяна нали  иска мъж като Брад Пит? Нерде Ямбол, нерде Стамбул.

Ами тяхна си работа в крайна сметка. Аз им желая успех оттам насетне проблема си е техен.

Според мен няма истински симпатии мъж-жена вътре. Знаете, как се държи един мъж ,ако наистина харесва.
Само Ванче харесва Петър, но болезнено ясно осъзнава,че няма да я бъде тая либоФ.

Беше интересно миналата година Караиванов-Бети, беше мило, подхождаха си много, справиха се интелигентно.

Оу, мъжете не са клонинги и аз лично от опит знам, че се държат различно като харесват някой. Та не бих генерализирала.

# 637
  • Пловдив
Вярвате ли, че Дана наистина е журналистка, която пише успешно статии? Откритие на Сашо Диков...
Само ако статиите й са на тема "лицемерие".

# 638
  • Варна
Вярвате ли, че Дана наистина е журналистка, която пише успешно статии? Откритие на Сашо Диков...
Само ако статиите й са на тема "лицемерие".
Пише на спортни теми за "любимия Левски".

На мен Дана ми е симпатична. Не знам защо.
Като че ли самочувствието й е ниско и го компенсира с агресия. Напада за да предупреди да не я нападат.
Ама все нещо не й се получава.

# 639
Юхууу, Ванчето дали ще е направила баница тази сутрин?

# 640

Ами тяхна си работа в крайна сметка. Аз им желая успех оттам насетне проблема си е техен.

Оу, мъжете не са клонинги и аз лично от опит знам, че се държат различно като харесват някой. Та не бих генерализирала.
Вярно , но кой мъж вътре ,според теб, харесва силно и кого?

# 641
Имам чувството, че излизането на Антония ще се отрази добре на Петър и Калоян. Ще се смесят с другите. Като, че ли ги отцепваше.

# 642
  • Варна
Скрит текст:

Вярно , но кой мъж вътре ,според теб, харесва силно и кого?
Геле -  Надка.

# 643
и Калоян - Петър

# 644

Общи условия

Активация на акаунт