Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 901
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 615
А не мислите ли, че може да са се договорили преди това в едни на пари.
Визирам Даню и годеница.

# 616
Гаранция, че ако годеницата влезе във фермата, Данчо ще се държи като шушумига. Ще обяснява как с Даяна са само приятели и той и е най-близкия човек вътре, ще отрича наличието на всякакви други емоции и флирт.
Самата Даяна ще се дистанцира и заядливо ще страда.
+ от продукцията са го "омаскарили" Joy

# 617
Визирам Даню и годеница.
Не изключвам и тази възможност. Аз като цяло дори трудно приемам самата идея човек, който се готви за такова събитие да влиза в риалитита. То е почти сигурно, че ще се компрометира. Пък и...общински съветник...не знам. Пари за сватба ли няма, що ли?
Но ако има уговорка с годеницата, едва ли Дая ще е особено радостна да участва в такъв фарс без да знае. Сега гледах някакво промо, че нещо се карат с Данюва мама, ама не знам вчера ли е било докат' съм спала или тази вечер ще гледаме.

# 618
  • Стара Загора
Миналата година Сами спа със Силвия, после приятелата му си го прие обратно без никакви драми! Те участваха в предването "Смени жената" и там мъжът , при когото беше приятелката на Сами , я попита как го приела, тя каза, че все едно нищо не се е случило! Такава им била връзката! Отворена...! Всякакви жени има!

# 619
Ама спа или СПА? Гледах ги в "Смени жената" тези двамата. Той е наистина голям сладур. Тя явно си е приела, че пръска чар навред и си е наложила да не го ревнува. Иначе ще се побърка според мен, имайки превид и с какво се занимава той и това, че тя пък не е баш първа хубост. Та, нищо чудно и Данювата да е нещо такова. Само дето Данчо не е чааак толкова неустоим.

# 620
  • Стара Загора
Сами и Силвия правиха секс във Фермата 5.

# 621
  • София
Визирам Даню и годеница.
Да,от момента,когато той каза-Мисля,че се случва това,от което тя се опасяваше.Било е замислено като стратегия и са се шегували да не стане от играчка-плачка.
Епизодът вчера за първи път ми хареса,защото беше забавен и всеки в една или друга степен ми се доразкри.
Първо Марето с този злобен коментар сутринта ,а надвечер с тоталното си изтрещяване с масажа,уф.
Ами да,Маре,ще работи,щото това й е задължение,а тя спазва правилата,за разлика от теб.
Последваха някакви коментари от Дани и Кустев-ей така,колкото да кажат нещо...мъжкари големи
После Петър-до последно се надяваше червенобузко да е избраният,но не би,а за капак -сподвижница-Ванчето.
На интроверта му се струпаха доста контакти-с Поли,Анго и овцата,гони петел с две леви ръкавици,през цялото време Надето кудкудяка,за финал-свиждане-сам не остана този човек.Накрая удари мандалото и се скри от целия свят.
Никога не съм предполагала,че Ванчето е в състояние да ме разсмее-е,скъсах се от рев,то премеждия,то ескалация на напрежението,то пожари и накрая -заключена с Пешко.А сутринта просто беше недоспала,щото бебо Стоян хърка . Simple Smile

# 622
  • София
Миналата година Сами спа със Силвия, после приятелата му си го прие обратно без никакви драми! Те участваха в предването "Смени жената" и там мъжът , при когото беше приятелката на Сами , я попита как го приела, тя каза, че все едно нищо не се е случило! Такава им била връзката! Отворена...! Всякакви жени има!
Такава им е била на онзи етап, защото са били заедно от 2-3 месеца, сега вече друга песен пеят, Сами прави подкастове с Дани Петканов и там е говорил за това. Но разликата е голяма между гадже, с което още нямате истинска връзка и годеница, с която живееш и ти гледа лятото и детето.

# 623
  • София
"Дайчето" ми звучи точно като "Мимито", "Габито", "Радито" и прочие селски преобразувания на нормалните имена.

# 624
Тази година разликата в рейтинга между предаванията на двете телевизии ще е още по-голям и отново няма да е в полза на Фермата.
Откровено слаб сезон за мен лично, най-слабия до момента от всички Ферми.

# 625
  • София
Нека! Да се хванат с нещо ново продуцентите,или добре забравената Къртица Simple Smile

# 626
Къртица ми се гледа много, супер предаване. Ма нали било много скъпо за правене.

# 627
  • London

Калоян излезе извън зоната си на комфорт, много е хитър и дори ревейки сам заяви сякаш оправдавайки се, че като излезе не би общувал с Антония, а единствено във Фермата.
Не е казвал такова нещо. Каза, че ако не се познаваха от фермата, в живота навън не биха се запознали, защото не би ѝ обърнал внимание

Тоя селски мушмурок навън точи лиги по точно такива като Антония, но понеже и плюнката си не биха хвърлили на безпарковец като него е по-удобно да казва ''Не бих обърнал внимание'', някак по-достойно е. Толкова е смешен горкия.

Ще е много яко другата година да има ол старс!

Аз пък изобщо не искам да има такова нещо. Веднъж гледала някой вече не ми е интересен. По-добре нови хора, нови типажи и тн.Innocent

Ама спа или СПА? Гледах ги в "Смени жената" тези двамата. Той е наистина голям сладур. Тя явно си е приела, че пръска чар навред и си е наложила да не го ревнува. Иначе ще се побърка според мен, имайки превид и с какво се занимава той и това, че тя пък не е баш първа хубост. Та, нищо чудно и Данювата да е нещо такова. Само дето Данчо не е чааак толкова неустоим.

Аз пък мисля, че Мила не му е простила лесно и не й е било леко. Видя ми се сериозното звено в тези отношения в ''Смени жената''. Просто му е дала втори шанс, няма лошо. Дано го използва качествено Сами.

Тази година разликата в рейтинга между предаванията на двете телевизии ще е още по-голям и отново няма да е в полза на Фермата.
Откровено слаб сезон за мен лично, най-слабия до момента от всички Ферми.

За мен пък другото предаване е пълна тъпотия без никакъв блясък, та дълбоко се съмнявам да е минало някога по рейтинг Фермата.Relaxed

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 17:54 от La Catrala

# 628
  • Другата България
Още в по-миналата тема писах, че за мен това на Данчо е стратегия и предварително замислен план с годеницата.
Стоя зад думите си.

# 629
Гаранция, че ако годеницата влезе във фермата, Данчо ще се държи като шушумига. Ще обяснява как с Даяна са само приятели и той и е най-близкия човек вътре, ще отрича наличието на всякакви други емоции и флирт.
Самата Даяна ще се дистанцира и заядливо ще страда.
Може Даяна да се опита да се сприятели с годеницата...за да докаже/покаже, че е само приятел на Данчо Маджика. Уж.

Общи условия

Активация на акаунт