Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 63 790
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 375
А бе, като гледам какви стабилни резени хляб (тип кекс) ядат, сигурно доста брАшно мели Анго, а това си е тежък труд. Не знам, де, само предполагам.

# 376
От промото се вижда кой от мъжете е ратай според мен и кои от дамите не са.
Скрит текст:
В обора с Поли облечен в ратайското облекло беше Петър, така че явно него е посочила, а не Калоян. За жените на вечерния обичай се видяха Даяна и Дана, тоест Петър е с друга девойка, не както Ванчето си мислеше.

Къде, къде? Аз нищо не видях....
Още в началото дават Поли как готви нещо в кухнята и след това я дават в обора. Зад нея се вижда мъжа.
А за жените - в края на промото играят хоро, някакъв празник пресъздават. И мъжете също се виждат на този празник и пак един конкретен липсва. Grinning

# 377
Ама ратаите не участват ли в ритуалите? Марето беше ратай миналата седмица, пък на нея и бебето-зелка правиха погача.

# 378
  • София
То Марето такава ратайкиня беше,че заради нея смениха правилата Simple Smile

# 379
  • Варна
Не съм гледала вчера и затова няма да коментирам още.
В промото се вижда да пише  на гърба на тениската на Петър:  "Внимание.високо напрежение".  Joy

На обичая са момите, Надка и Мария ги няма. Няма я и Ванче.
Да разбирам, че ратаи са Петър и Ванче.

# 380
Петърчо май вчера си я направи тая бутикова тениска.
А ако са ратаи с Ванчето, да вземат да изпият рИкията на чича ти Митко (като Милена с бирите), и да вземат... да спаднат малко напрежението на Ванюшка, че ще експлодира от нерви, горкинката.

# 381
Пешето и Ванчето ратаи ли ще да бъдат? Доста придвидимо някак си...

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 13:15 от Little Miss Ratatouille

# 382
  • София
Петърчо май вчера си я направи тая бутикова тениска.
А ако са ратаи с Ванчето, да вземат да изпият рИкията на чича ти Митко (като Милена с бирите), и да вземат... да спаднат малко напрежението на Ванюшка, че ще експлодира от нерви, горкинката.

Ехх то баш тая седмица ще се падне да е в цикъл май, гиди късмет 😁🙊

# 383
Ваня се държи като недоклатена, ако ги сложат двамата с Пешо ратаи, може да я огрее и миряса най-после.

# 384
  • Асеновград
Тоца напълно предвидима за избора и....Много проста ....
Този Калоян , като видях че пусна и сълза .....и си казах ,,НЕ,, не може да е истина.Тези съвсем изтрещяха.
Дана , фокусника , Селяндура и Хепито , не ги трая. Тази Ванчето никак не е добре с нервите , какви са тези ревове и състояния в които изпада?
Ох, какъв беше този подбор на участници , ни един не ми харесва ....Смятам че никой не е достоен да спечели играта. Чудя се домакинът Андрей ,докога ще търпи цялата тази мизерия. Плъховете в кухнята няма да ги коментирам , това говори какви жени са всички вътре.
Мъжете , защо си мислят че като заковат по 5 пирона и всичко е супер, и видиш ли големи работяги.
Все по антипатично ми става цялото предаване.
За сега Кустев ми допада горе - долу.

# 385
Па то там сите са си недоклатени, да не е сал' Ванчето, я какви чутовни скандали вдигат за нищо. tooth

# 386
  • London
Стоян за менопаузата Ванчето ли визира? Joy

# 387
Той пък Стоян, щото ако имаше менопауза за мъже вече нямаше да го е хванала. Най-зле изглеждащия мъж за годините си. Аман от дебелашки хумор. Даже не съм убедена дали знае какво е менопауза и дали не я бърка с ПМС.
Някой от мъжете там, дето си пада по-нервак и не първа младост, ако го бъзикнат дали му е в изправност самолета, дали няма да нададе вой до небесата. Не да реве, чак, ама доста може да се разбука.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 13:34 от Анонимен

# 388
  • Варна
Стоян за менопаузата Ванчето ли визира? Joy
Да.
Па то там сите са си недоклатени, да не е сал' Ванчето, я какви чутовни скандали вдигат за нищо. tooth
Е, нормално. Все пак месец и половина са на пионерски лагер..

Разсъждавам си за дуела в събота, понеже съм приела, че ратаи са Петър и Ванче.
Поли няма да избере Ванче за дуелист, защото Ванче я подкрепи в нейния дуел и защото предполагам ще иска да направи мъжки дуел.
Дуелист ще е Петър. Той от своя страна има два избора: да се отърве от опасен за него човек или да действа сравнително на сигурно.
Лесни изглеждат Стоян и Митко, но Митко се върти около Петър, така че логичния избор е Стоян.
Ако иска да го удари на чест Петър и да избере по-труден противник изборът му според мен ще се сведе до Кустев или Ангел. Но залагам на Кустев. Ангел е много хлъзгав, докато Кустев заявява позиция и тя е срещу Петър.
Друг възможен избор е Данчо, но Данчо последно се завъртя около Петър, така че вероятно няма да е той.

# 389
Ето и моя разбор на ситуацията.

Надцених Антония. Изборът на Калоян беше безсмислен и не доведе до нищо добро за тяхната групичка - напротив. Смятам, че "приятелството " там е въпрос на интереси, защото ми прави впечатление задълбоченото мислене на Петър, което подсказва - "Упс, обърках малко и сега се чуда как да се оправя ".

Поли беше просто най-малкото зло, което да разбие статуквото. Предполагам, че повечето залагаха на добрия избор за вице. Жертвената позиция на Поли не ми харесва, сякаш има световна конспирация срещу нея.

Общи условия

Активация на акаунт