Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 717
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 495
Ванчето не ми е особено приятна нито като е “хепи”, нито като е “хейти”, но Петър да не ти е в къщата! Егати ботур-а. Никакво чувство за хумор, не е забавен, че не дай си Боже ти да си забавен ще ти убие много бързо желанието. В същото време не блести с богата обща култура, тоест и на сериозни теми няма как да си общуваш с него, та едната гола красота, която на фона на това напълно изчезва...

# 496
Аууу, принцеса Петка не може да пипа петел без ръкавици... Голям мъж, поздравления

# 497
Пешо умира от яд че от трона се озова в обора. Много сериозно бяха решили с  Калоян че ще са на власт до края. И сега е бесен, макар че няма да си признае.
А Ваня е ужас. Тук бих съчувствала на всеки за съжителството с тая откачалката. 37 г жена. Абсолютна лигня.

# 498
Поли много сладко си го върна на Пешко. Почна да ми харесва това момиче ☺.

# 499
Стоенчо излиза на небосклона

# 500
  • Варна
Стари са тези снимки.

Пффф не гледам.. ама като ви чета ратаите са без изненади..

# 501
Пешо Жандар Сурата нали обясняваше, че Шкафчето го допълвала, чувстваше я по-специална....кво стана?
Ванче май ще стане вегетарианка. Я да спретне един гурме "кох о вин" (петел с вино) на Пешко Joy

# 502
Ни моа...Тия двамата са големи карикатури...Joy

# 503
Спомням си как Мария и стана кофти на едно от първите гласувания, че почти никой не подкрепи чичо Митко.
Та си мисля, че подкрепя този за който по-малко гласуват или по симпатия на момента.

# 504
Оф, Надя само ходи и дудне на другите.
На заколването беше много дразнеща

# 505
Флюбените се събраха. Ромео и Ромео едно ратайство не може да ги раздели!

# 506
  • Другата България
А мен ме срам, че съм жена.
Тия са тотал щета. Като изключим Даяна. Надка се смята за някаква....и аз не знам каква, тая си мисли, че и Нютон от нейните ябълки е взел, за да го чукче по канчето! Ужасна жена.
Мария е абсолютно лицемерно същество, все повече се убеждавам.  Седи и каканиже, и налива масло в огъня. Що готвиш, що не готвиш, що си така, що си иначе. Угодия няма.
Ванче е тотално изперкала.
Уплаших се. Оня пък селянин ще нарича Поли червей! Поредната унизена жена. А Джепето пък ще ги изпраща един по един по домовете!
Абе тия хора да не ги дрогират?

# 507
А мен ме срам, че съм жена.
Тия са тотал щета. Като изключим Даяна. Надка се смята за някаква....и аз не знам каква, тая си мисли, че и Нютон от нейните ябълки е взел, за да го чукче по канчето! Ужасна жена.
...
Готин лаф Joy

# 508
Ванчето ми беше дразнеща и най-вече странна, а на моменти ме е било и жал, обаче рязко ми стана антипатична. Тя голяма лигла ще излезе. То не беше цупене, пискане, мрънкане. Ами какво очаква, това е селската работа, даже доста им я спестяват и има много помагачи. Тя показа същите фасони като кифлите само че поднесени по друг начин, айде няма да трябва. Искам цигарка и розе, искам да ям, не искам това, искам онова. Поне да беше влезнала с тази заявка, че ръцете й са навряни на едно тъмно място. И ако не друго, то претендира, че иска да се научи, ама като почнат да я учат не й харесва живия живот иска да си плава по вълните.

# 509
Ванчето сбъдна мечтата си. Насаме с Пешо в леглото. Е и някоя друга мишка наоколо, ама какво са няколко плъха пред любовта на Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт