Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 64 322
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 555
Пешко можеше да е много харесван, защото много жени точат лиги по него. Можеше, ако не беше толкова прост, изобщо не му е проблемът в това с кого се бил сдушил, той просто си е доста тъп - и изказът му показва много ниска обща култура, пък като се прибавят и "салфеткитье" към това, тъжна картинка, не е за харесване. Но, си има фьенки, предполагам, някои не държат на тези неща.
А и почти от началото си е все с Калоян - "винаги двама, винаги, две усмихнати мишлета, цели в гняс и стърготини..." , не е бил самостоятелен играч изобщо дотук.

# 556
Аз мога да се обзаложа, че в следващия епизод Ванчето ще ухилена до ушите и весела. Simple Smile
Само че е много жалко, че така се унижава. Важно една жена да запази самоуважението си, дори и да е много влюбена.

# 557
  • London
Реално Поли, ако иска да играе трябва да направи женски дуел. Пък и противното значи, че Пешо така или иначе ще се върне и после ще й стъжни живота. А това е начин да зарови томахавката и да продължи напред тя без да задълбочава враждата. А дори може да й е благодарен, ако опукат Ванчето и го спаси от тази досада хах.

# 558
  • Варна/Амстердам
Джепешо е един объркан човек. Шкафчето хем го дразни, хем я вкарва в ратайския креват и залоства вратнята. Тя от своя страна пък се хваща като удавник за сламка на "жеста" на идилеца. Слабохарактерна е. Бях готова да й дам шанс, но не заслужава. Освен това мърмори много и действително показва неприятни черти на характера, произлизащи от егоистично настроената й същност. Постоянно е обидена, ругае много, плаче, тръшка се и устата й не спира. В работата си съм страшен екстроверт, но в живота интровертна личност, която цени тишината. Е, Шкафчето е кречетало и мен би ме напрегнала енергийно. 😅

Марето с този троен масаж се изложи. Тя ми е по-скоро неутрален образ, но харесвах образа, който представлява-семейна жена, грижовна, добра домакиня, уважава семейните устои, работлива. Вчерашното й представяне беше в противоречие с това, на което иска да е пример. Махнала сутиена и зажаднялите за женска ласка левенти я мачкат като питка.

Историческите им въпроси бяха много лесни. Отново Митко и Надя победители, другите са неспасяеми случаи.

Стоенча е като дърто бебе. 😂

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 10:12 от voxxymoxxy

# 559
  • при късмета
Не можах да гледам вчера и сутринта си го върнах, но повече го слушах, отколкото гледах, че имах и друга работа. Цяла серия на Надка гласа не млъкна, то съвети, то наставления, то забележки, ужас, само тя се чуваше. Като някоя квачка - свекърва нареждаше, не знам за каква се е взела.
Очаквано Петър е ратай. Обаче гледам Поли още по-голямо наказание му е измислила, да го прати с шкафчето. Тя пък била се осъзнала, не била вече влюбена, както допуснаха някои. Влюбена и е още как, чак съчувствам на Петър, до там ме докара това неуравновесено същество. Ми не бива да си толкова чак инфантилен, изобщо не говори добре
Калоян няма да го коментирам, казали сте всичко

# 560
Кат, и аз така мисля. Но ме съмнява Поли да успее да превъзмогне желанието за мъст, някак не го вярвам.
И много оредяват жените - благодарение на "винаги двама, винаги" , но то защото Калчо трепери от страх от дуел, затова успя да се наложи на Пешко (заедно с Тони тъпото) да пратят Поли на дуел. Страшно тъпо - да гониш жени, вместо истинската си конкуренция.

# 561
А и почти от началото си е все с Калоян - "винаги двама, винаги, две усмихнати мишлета, цели в гняс и стърготини..." , не е бил самостоятелен играч изобщо дотук.
Аз вече ги виждам като едно цяло.
Скрит текст:
Две в едно - очаквано лоша комбинация.
Laughing

# 562
Колкото  Ваня е хиперактивна и полярна, толкова Даяна държи 'басите" в муз.композиция.Тя е меланхолична, вглъбена в някакви свои минали  преживявания и абстракции, и на финала - тъга и подтискаща за гледане - меланхолия.
Да й имам разсъжденията....
Болезнената неудовлетвореност,  удря двама човека,  но по  колко различен начин ?!
Как е при Ваня, как е при Даяна !
И двете ми идват в повече .

# 563
Дали Калата и Мара няма да се сдушат сега? Той само се чуди на коя фуста да се качи. А Марчето си е кучица...

# 564
Все си мисля, че Даяна иска да ни представи актьорските си умения. И затова се хвана и данчо торбаланчо.
Като ги погледна двамцата е! няма по нелепа гледка.
Чак пък за китка да ревнува, а и двамата се хилеха.
Защо закова вратата Джепепи, ако хепито го нападне ни'мой избегА.
И много ми хареса и на мен:
Българинът най - много обича далаверата, сеира и три почивни дни.
Не знам дали ми е точен цитата.
О, щях да забравя да ви осведомя, че Надка ме напряга. И в реала познавам една от такава най - работлива и най, пО.
Сямо това може да се чуе от такива работливи и можещи вси- чко булки.
Омятни.
Няма лошо, но другите не са слепи...

# 565
Не вярвам  Мария да стигне дотам ....
Заковаха вратата ....да не влизат плъхове Simple Smile разбира се.

# 566
Дая си е драма куин. Кефи ме, че е много натурална, кво и е на душата такова и на устата и освен това има чувство за хумор. Но абсолютно и вярвам, че се е засегнала за китката и не можа да го скрие. Поне си признава, че е болезнено ревнива. Ама па баш от Поли да ревнува... Не усеща ли, че Данчо нарочно я дразни... Милата - голямо дете е.

# 567
Мене Надка ме изкефи, че стана късно, с всички други. Така и трябва. Няма нужда да натяква, че тя готви, кафе прави, те сами ще усетят липсата на нейното шетане. Веднага се размрънкаха за закуската на Поли, което мен ме подразни - направило хляб момичето, слага на масата каквото има, аман от мрънкачи.

Надка цепеше дърва рано на сабайле, като Пешко беше фермер, той се сърдеше, че нарочно го будела (не че не беше нарочно, де Smiling Imp ). Ама не се сърдеше, че Надка им правеше кафе и закуска, нали?

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 10:54 от Ензимче

# 568
Айде дете...
Тя дете, Дана - дете.Така им изнася .

# 569
Веднага се размрънкаха за закуската на Поли, което мен ме подразни - направило хляб момичето, слага на масата каквото има, аман от мрънкачи.
Това много ме ядоса. Петър кога е месил хляб, че и претенции има, но накрая си облизваше чинията. Тоя тъпанар да не ти е в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт