Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 62 711
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 915
Нормално е да симпатизираме на участници, които са близки на нашия натюрел.
В този смисъл потребителката може и да не е Дана,но явно е доста близо до нея като изказ.
Доста близо.

# 916
А, да, то по тая логика аз трябва да имам нещо общо с Анго, ама може и да имам, знам ли. Joy

# 917
А, да, то по тая логика трябва да имам нещо общо с Анго, ама може и да имам, знам ли. Joy
Хахаа, дааа
И аз

# 918
  • София
Ооо, има кученца вече във фермата, много сладки.Heart Eyes Те и майките са много сладки.

А Марето е уникална просто: "Поли, Чи си с маската, ни ми са обяснявай.." Joy

Ам чи ко, не е ли права Марето 😁 Полито се врътна като фурнаджийска лопата. Принципно не бих я винила, но ако това е стратегия, все пак логиката е жените да чистят жени, всякакви други глупости а ла "заветът на Габи" ми докарват позиви за повръщане.

И аз нямам търпение за малките топки косми. 🥰

# 919
Да, мине се, не мине, се присети някоя за великия завет. А Габи, дето им го остави безценния завет, ако беше останала, щеше да им... ох, не мо'а да говоря така, ама... да им пръсне панаира барабар с екстеншъните на всички женички там. Joy

# 920
  • Sofia

А Марето е уникална просто: "Поли, Чи си с маската, ни ми са обяснявай.." Joy

Или уникално проста.

# 921
  • София
Не си спомням някой друг фермер да е трябвало толкова да се обяснява с избрания от него първи дуелист, да му се държи сметка за избора, да трябва да се оправдава..... Ваня съвсем изтрещя.

Поли се справя много над очакванията ми като фермер.

Ваня ще избере Даяна за втори дуелист. Дана изглежда много логичен избор, защото и тя самата, и всички я приемат за слаб противник. Но пък и Даяна до тук не е блеснала с някакви особени способности, докато Дана веднъж победи на дуел, все пак. Всички казват, че при второто стъпване на арената са доста по-уверени. Ваня е достатъчно разклатена емоционално и едва ли ще иска противник, който има психологическо предимство. Колкото и да е откачена Дана, в момента Ваня е просто развалина. Не знам как изобщо ще успее да се събере за дуела.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 00:22 от Vivi

# 922
  • Другата България
За мен най-трагичното от всичко е, че от "жените" най-близо до финал, а и защо не на него ще е Надежда.
Подмолно, лицемерно, уж отстрани и с "добри" намерения.
Той пътят към ада не беше ли застлан с тях?

# 923
  • London
Не е същото момичета, ние пишем разнородно. Аз рядко съм мнителна, но потребителката ми се наби на очи с тази Дана. Включваше статии за нея, някакви неща каква журналистка е и прочие. Всеки пост бе в нейна защита, регистрирал се е по време в което очевидно има шанс Дана да е отпаднала.... (ще видим това тепърва). Колко му е. В крайна сметка да се пишеш Тинтитри Минтири и тн? Даже мисля беше употребила кавалерщина, което вече съвсем сега ми светна, че друг едва ли ще използва. Но както и да е..... Аз си оставам с идеята, че Дана е сред нас пък.... Joy

# 924
  • USA
Всички конфликти,които стават,все Надя ги е провокирала.Прави конфликт и после се оттегля,за да гледа сеир как се настройват една срещу друга.
Ще се усетят те...обаче Надя е силна и дори да я пратят на дуел,пак ще се върне.

# 925
  • London
То е достатъчно, че хората не я харесват. Тя и Маргарита се докопа миналата година до финал и какво? Зеро вот.... Joy

# 926
И аз си променям мнението за участниците. Хепито отначало ми беше побъркана, но вече я харесвам все повече. Симпатяга е, душа човек. Прави лошо впечатление точно защото е истинска. Поли ми беше безразлична, но вече изпитвам непоносимост. Забелязахте ли как не даде на никой да се изкаже като избра дуелист - никой не изслушваше,  прекъсваше и говореше през Ваня - това е типично овенско - да зине и да заглуши всички опити на някой друг да си каже позицията.  Прави си квото и е кеф, нарушава уговорки и винаги си има нелепо оправдание от сорта Играта била в такъв етап, че вече може да си прави квото си иска. Петър има много реален поглед и много точно се изрази, че е нарцис. Самовлюбена наперена пуйка - не е дошла да кове, а да се гримира. И пак прилича на г...з. Отвратителен егоист. Тя ми е най-противна от всички на тоя етап. Само Тонката я биеше по гнуст. Петър все повече ми харесва. Изненада съм, че и Боби и Даяна ми стават все по-симпатични. Мария ще се повторя - завършена кучка. Надя е опасна, защото е взела страха на всички, а и в игрите е много печена. Дана ми е забавна. Кустев - играч, схемаджия, хитрец - има заложби да издвижи до финала.

# 927
Аз едно не разбирам, посочил си дуелист, това е твой избор. Точка. Та защо, та как, та кога. Ми няма значение. Какво скачат всички като ужилени като ги пращат на дуел? Какво очакват? Особено хора, които често са в центъра на скандал и не са от най-силните играчи. Мария тръгнала да дири сметка за формулировка на избора, Даяна се обеси на врата на Ваня веднага след избора.
Затова винаги съм предпочитала да работя с мъже. И там има гадове, но в кокошарник  не мога да оцелея. Ужасни са

# 928
  • София
Не съм гледала още-Ванче -дуелистка?
От сега е ясно-и пътничка-много ефир с нея излетя тази седмица.Накрая ми стана симпатична.
Марето -наобратно потегли,страшно ме натоварва с простотията си.

# 929
Скрит текст:
И аз си променям мнението за участниците. Хепито отначало ми беше побъркана, но вече я харесвам все повече. Симпатяга е, душа човек. Прави лошо впечатление точно защото е истинска. Поли ми беше безразлична, но вече изпитвам непоносимост. Забелязахте ли как не даде на никой да се изкаже като избра дуелист - никой не изслушваше,  прекъсваше и говореше през Ваня - това е типично овенско - да зине и да заглуши всички опити на някой друг да си каже позицията.  Прави си квото и е кеф, нарушава уговорки и винаги си има нелепо оправдание от сорта Играта била в такъв етап, че вече може да си прави квото си иска. Петър има много реален поглед и много точно се изрази, че е нарцис. Самовлюбена наперена пуйка - не е дошла да кове, а да се гримира. И пак прилича на г...з. Отвратителен егоист. Тя ми е най-противна от всички на тоя етап. Само Тонката я биеше по гнуст. Петър все повече ми харесва. Изненада съм, че и Боби и Даяна ми стават все по-симпатични. Мария ще се повторя - завършена кучка. Надя е опасна, защото е взела страха на всички, а и в игрите е много печена. Дана ми е забавна. Кустев - играч, схемаджия, хитрец - има заложби да издвижи до финала.
Мнението ни се припокрива единствено за Петър и Дана, за всичко останало - диаметравна противоположност. Това им е готиното на тези предавания, как двама човека могат да виждат едни и същи неща по коренно различен начин Yum

Интересно ми е кой ще е опонент и как ще се развие двубоя и съответно следващия фермер. Избор и загуба на Мария ми се струват невъзможни. На този етап предпочитам Ваня да си тръгне, защото едва ли ще гледаме скоро друг женски дуел и в противен случай ще трябва да й търпя като зрител налудничавото поведение още дълго. Но най-вероятно ще е срещу Дана и тя ще си отиде.

Общи условия

Активация на акаунт