Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 64 594
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 990
П.П. Понеже не съм сигурна, че ме разбра - не мога да повярвам, че някой на 37 години е толкова наивен като Ваня, не мога, сигурна съм, че Не е. Няма как просто. Изнервена жена виждам аз, пък и с тежък ПМС, това е.
[/quote]

Именно , някои я недолюбват за това , други в коренно противоположното . За мен просто е женица в труден период, някак тъпо си повярва след два три малки жеста от страна на Петър че хвана принца за дръжката (на шкафчето). Понесе се на крилата на еуфорията (аз лично вярвам , че се поФлюби , а не го прави за цирка и постановка) , което ми доказва , че е наивна и не се прави.
После към нея има насочена реална агресия- от страна на Ангел, подигравките и явната ирония на Петър , който публично се подиграва с чувствата и . Ако аз харесвам някой и той видимо ме избягва и после спомене - ми на мен ми казаха еди си кой , че не ме понасяш ..и аз за това така , вероятно бих реагирала също остро  (не подозирайки , че ме лъже на прима виста)
Та не е просто да е изнервена , ей тъй щото птичките пеят не нейната песен, или леба е малко , или щото там някой си си нарязал 2 краставици

# 991
Йордан е познатият ни мазнушко-лицемер.Толкова е хлъзгав, че се изплъзва като змиъорка.
Калоян-гаден тип.Долно човече.Направи ми впечатление как бързо лапаше и изобщо не му пукаше дали Петър е гладен, докато другите коментираха все пак дали да споделят храната с ратаите или не.

# 992
Аз не мога да харесам Надка. Прекалено много отрицателни лични качества има според мен. А що се отнася до това, което прави във фермата, ако беше дала възможност на друг да го прави, щеше да  се справи със същия успех. Не, че другите не могат, а тя не им дава възможност. А и задачите вече не им определят, а ги избира фермера и Надка беше много мазна, докато завземе мандрата, след като Милена я изрита от кухнята
Ами съмнявам се че ще се справят. Видяхме в какво състояние е кухнята след кат Надя и Кустев я оставиха.  Пълна кочина. Те не искат да си почистят, съдовете не си мият както трябва. Всичко е покрито  с мазнина и мръсотия. Коя друга от жените би се справила и в мандрата с толкова мляко при положение че за нищо не ги бива. Може би само Мария.

Според мен всички биха се справили. Никой не се е родил научен. Ще им се покаже и ще го направят.

А Мария какво каза, Надка умишлено не ги пускала там и там или не ги учила, не знам какво точно каза.

# 993
Направи голям панаир, че са си нарязани краставици, а тя налапа бананите и отвори компотите. 😄😄😄

Фермерката после дали е търсила къде са бананите?

За едни може, за други не....

# 994
Ъъъ, не съм казала, че Ванчето няма причини да е изнервена, ама прекалено много се впрЕга. Точно си съвпада периодът от предишния ПМС, който беше по време на управлението на Милена. Mr. Green
А може да има и проблеми със серотонина, не се знае, не се подигравам, някой да не ми скочи.

А с краставиците и 'леба - там е друга работáта, Надка-пиратка си прави скандали съвсем целенасочено и подло, не че не са я нервирали, де, ама тя си е лисица таА. tooth

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 12:47 от Ензимче

# 995
Направи голям панаир, че са си нарязани краставици, а тя налапа бананите и отвори компотите. 😄😄😄

Фермерката после дали е търсила къде са бананите?

За едни може, за други не....
Да принципно си права. Само че в кухнята бяха повече от половината фермери и лапаха кой каквото набара. Явно наистина са доста гладни. А и за компота общо взето всички бяха съгласни.

# 996
  • Варна
После към нея има насочена реална агресия- от страна на Ангел, подигравките и явната ирония на Петър , който публично се подиграва с чувствата и . Ако аз харесвам някой и той видимо ме избягва и после спомене - ми на мен ми казаха еди си кой , че не ме понасяш ..и аз за това така , вероятно бих реагирала също остро  (не подозирайки , че ме лъже на прима виста)
Та не е просто да е изнервена , ей тъй щото птичките пеят не нейната песен, или леба е малко , или щото там някой си си нарязал 2 краставици
Абсолютно нищо не разбрах. За какво говориш?
Кой я е изъгал?

# 997
Ива Екимова и Антония Сандова коментират
https://fermata.btv.bg/videos/naj-interesnoto-ot-sedmicata-komen … nija-sandova.html

# 998
  • London
Нищо положително не виждам в Ангел, ревял, удря го на сълзливи приказки, на поет се прави. И на фона на ганьовщината му е толкова нелепо.... Той е роден артист, да има някоя жена да го съжалява, да го полива с канчето, да му принася салата, жили, ракии и тн. А той само корем да прави и да пръцка из масата. Ако беше много читав нямаше три раздели да има.....и да си виси още сам.

# 999
  • София
Ъъъ, не съм казала, че Ванчето няма причини да е изнервена, ама прекалено много се впрЕга. Точно си съвпада периодът от предишния ПМС, който беше по време на управлението на Милена. Mr. Green
А може да има и проблеми със серотонина, не се знае, не се подигравам, някой да не ми скочи.

А с краставиците и 'леба - там е друга работáта, Надка-пиратка си прави скандали съвсем целенасочено и подло, не че не са я нервирали, де, ама тя си е лисица таА. tooth
Ама не й липсва самочуствие и да се слага в център-имунтети ще сваля,майкоу.
А Нада си е лисана.Милена я рзбра на мига и я извади от кухнята и онази издивя.Тези жени не я ли схванаха,поне Даяна-там тече някаква мисъл поне.

# 1 000
Ще залагаме ли дали Марчето пак ще каже, че управлението е прекуцало? Тя щеше да се чувства виновна, ако нещо прекуца седмицата. Дъл' помни?
Предполагам, че са се справили със задачите, ама, виждаме, недоволни са фермерите от Поли.

# 1 001
  • Варна
Ако беше много читав нямаше три раздели да има.....и да си виси още сам.
Верно ли три? Аз за една жена бях чувала, после разбрах, че имало две. Сега три...
До края на Фермата ще станат 10-тина.
Човекът иска жената да го приема такъв какъвто е... Надя го прави... затова той й се възхищава...
Много са ми симпатични двамата.. тя как го нарежда. .а той й припява:"добре ма..."
Или той споделя че иска нещо, тя му казва: "не искаш" и той примирен: "не искам ли?" Joy

# 1 002

Ама не й липсва самочуствие и да се слага в център-имунтети ще сваля,майкоу.
А Нада си е лисана.Милена я рзбра на мига и я извади от кухнята и онази издивя.Тези жени не я ли схванаха,поне Даяна-там тече някаква мисъл поне.
Даяна я вее друг вятър. Не й е до Надка.
На мен лично Мария започна напоследък да ми изпада от класацията. Силна е,но поведението й се промени, или поне това,което ни показват. И новото,което виждам, не буди симпатии.

# 1 003
Абсолютно нищо не разбрах. За какво говориш?
Кой я е изъгал?
Думите на Поли бяха - тя седна от моята страна , защото нещо се сдърпахте . Петър предаде на Ваня думите на Поли- че си седнала от нейната страна , защо не си можела да ме понасяш (има лека разлика ми се струва Smirk

# 1 004
Аз не разбрах защо Дана се ядоса на Надка. Заради това че е подшушнала на Поли, че Дана лежи и чете Алманаха?
Ами пак ще кажа че донякъде Надежда беше права. Дана щом чуе за женски дуел и от кача. Ама ако и Мария и Даяна награбят книгата. И те са също толкова застрашени колкото Дана. Ако и Ваня която за сега е единственият реален дуелист започне да чете? Не може при положение, че има толкова работа, че трябва да довършат, Дана да се и легне огъзена и да чете, защото за пореден път си говори с интуицията и.

Общи условия

Активация на акаунт