Фермата сезон 6 Тема 7 /19.10-25.10/

• 64 635
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sunshine state
Хич няма да се учудя Ваня да е поела към психото след всичките й изяви. За мен не е много по реда си в главата.

# 1 036
  • London
Едва ли някой е объркал промотата.

Може Шкафче да я е ритнала овца, да я е ухапало кучето, всичко може, а може и да е обърнала някоя тенджера с вряла вода и хайде пак към болницата. Ама друг път в такива ситуации пищят линейки, крещи се стана нещо във Фермата....сега нямаше такова издайничество.

# 1 037
Може Ваня да е обявила бойкот, за да чете Алманаха.
И да се е наложило Мар да е ратай.

# 1 038
Може Ваня да е обявила бойкот, за да чете Алманаха.
И да се е наложило Мар да е ратай.
При бойкот на един от ратаите го отнася другия ратай и фермера.

# 1 039
За пред камерите Алба Роса.
E толкоз да не може камерата просто да се завре при кученцата и да снима, та трябва специално Надя да ги опипа, както са топли-топли. Не знам,  но за мен това е неправилно.
Също така много грозно впечатление ми направи онзи ден с петела за "Димитровден".
Никаква жал към живите твари, безцеремонно и жестоко отношение. Баба ми беше от село жената. Отглеждаше какви ли не животни. Болни пилета ги прибираше вътре на топло да ги гледа и до самия му край на животното се гледаше с някакво елементарно уважение и грижа. Всеки нормален човек, една животинка, която преди минути е тичала по двора, би изпитал поне малко съжаление, че ще трябва да я убие.

# 1 040
  • София
djoleva,
Не е подшушнала Надя на Поли, а Поли я е чула/видяла как прави забележка на Дана за алманаха и на свой ред решава да и даде задача за вършене. После Дана я подхвана Надето ама не в типичния си стил, дори и тя внимава какви думи ще използва срещу Надя. Спомняме си как избухваше срещу Мария и всеки друг. Явно наистина всички там уважават много и изпитват респект към Надя. Дори и да не я харесват. Едното не изключва другото. Но аз лично си мисля, че всеки втори мъж би подкрепил жена като Надя, поне чисто като приятел. Защото повечето мъже търсят за истинска връзка точно такива като Надя, а не като Жанета. Изключвам мъжете с много пари.

Относно поредната легенда как Надя не учила никой на нищо. Това тръгна от Мария, а точно Мария само ходи и шушу мушу напоследък и все срещу Надето. Не само е глупава и нагаждач, но и е лицемерна тоже. Та аз много добре си спомням как Надя показваше на Дана и Ваня как се процедира с картофите, после с парника, как показваше на цели три жени как се процедира в Мандрата, стъпка по стъпка. Не помня кои бяха жените обаче. Даяна мисля беше там, имаше и още две ама не помня. Това бе отдавна. Може и някоя от половината мозък да беше.
Но то си е и до желание, аз не видях някоя жена да иска да се занимава в мандрата, предпочита хахо хихи с мъжете да си лакират и да пада лаф, а в мандрата работата е много по-тежка, а и са сами.
Та така...

# 1 041
  • London
Не си ме разбрала Алба Роса, аз имах предвид, че нарочно за пред камерата ( зрителя ) се прави на грижовна, да кажат хората ''ето тя асистира на кучето'' и тн.  Сигурно знае как се плюе навън от сезон 1....всеки който не помага на животните вътре, не ги обгрижва и явно гледа да е на фокус в това отношение. Хитър играч е.

# 1 042
  • Sunshine state
Надя е един злобен и жлъчен човек, и за това не се занимават с нея жените не, че са толкова респектирани. На мен лично с тия дребни интрижки и вечното мрънкане колко е недооценена, няма как да ми стане симпатична и не бих й била в обкръжението.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 16:30 от Pupitka

# 1 043
О, Кат, за това съм съгласна напълно, да.

# 1 044
  • София
И аз гледах промото.Марето наистина е ратай.Има един кадър,в който Поли казва-дано всичко да е наред.

# 1 045
  • София
Някоя контузия ли що ли? Ще видим де, дано всичко е наред.
И какво правим с дуела в събота? Ще отпада ли някой тази седмица?

# 1 046
  • София
Може -Марето да предизвика Надето Simple Smile

# 1 047
  • Варна
Някоя контузия ли що ли? Ще видим де, дано всичко е наред.
И какво правим с дуела в събота? Ще отпада ли някой тази седмица?
Петър е ударил Ванче с брадва в главата за да бъде ратай с Мария. Trollface

# 1 048
djoleva,
Не е подшушнала Надя на Поли, а Поли я е чула/видяла как прави забележка на Дана за алманаха и на свой ред решава да и даде задача за вършене. После Дана я подхвана Надето ама не в типичния си стил, дори и тя внимава какви думи ще използва срещу Надя. Спомняме си как избухваше срещу Мария и всеки друг. Явно наистина всички там уважават много и изпитват респект към Надя. Дори и да не я харесват. Едното не изключва другото. Но аз лично си мисля, че всеки втори мъж би подкрепил жена като Надя, поне чисто като приятел. Защото повечето мъже търсят за истинска връзка точно такива като Надя, а не като Жанета. Изключвам мъжете с много пари.

Относно поредната легенда как Надя не учила никой на нищо. Това тръгна от Мария, а точно Мария само ходи и шушу мушу напоследък и все срещу Надето. Не само е глупава и нагаждач, но и е лицемерна тоже. Та аз много добре си спомням как Надя показваше на Дана и Ваня как се процедира с картофите, после с парника, как показваше на цели три жени как се процедира в Мандрата, стъпка по стъпка. Не помня кои бяха жените обаче. Даяна мисля беше там, имаше и още две ама не помня. Това бе отдавна. Може и някоя от половината мозък да беше.
Но то си е и до желание, аз не видях някоя жена да иска да се занимава в мандрата, предпочита хахо хихи с мъжете да си лакират и да пада лаф, а в мандрата работата е много по-тежка, а и са сами.
Та така...
Подкрепям всяка дума.
А и не видях, не чух/може и да съм пропуснала/някоя друга от дамите да изяви желание да научи, да смени Надя в кухнята или сега в мандата. Точно както бяха приели Кустев за даденост в кухнята, така е сега и с Надя в мандата. Добре че на нея и е приятно да прави това че ако се откаже направете си сметка, че и в мандата ще стане мърляво като в кухнята и съм сигурна че ще се хвърлят литри мляко.

# 1 049
Петър е ударил Ванче с брадва в главата за да бъде ратай с Мария. Trollface
Или я е контузил, ама не с брадвата Trollface

Общи условия

Активация на акаунт