А Радост в коя ясла е, и доволна ли е?

(ще ми е за сефте
сигурно ако не ще копна моята 

на mimi_kir.
и сигурно ще я търкаляме с тавата
иначе Явор ще се поспира да събира парчета и да ги нагризва 
), черпак, спринцовка, диск DVD, касетка, микрофон, писалка, книжка, фотоапарат, гаечен ключ
...........................леле колко съм продуктивна 
), защото още има температура, а преди малко се сетих да му бръкна на това дете в устата и какво да напипам - 2 кътника
Сигурно и на мен щеше да ми причернее, ако ми се покажат едновременно 2 кътника!!
И за болничните опитваше да прави проблем, а и се беше засилила да си ходи преди края на работното си време и пак аз виновна, че явно не съм си събудила детето, което спа цял следобед, за да отидем по-рано. За капак и охраната пред п-ката ми се скара, че се окалях в разкопания тротоар
Изобщо полудях вчера.
. Сега, дори и да не заспи, като я сложа в леглото, излизам от стаята, тя си играе малко (5-10 мин) и после сама ляга.
Погачата не съм я мислила още, но имам една книжка с много готини рецепти, на рождения ден на Ради обрах овациите с едно хлебче.

........ НО
..... Павел тръгна от миналата седмица на детска градина и аз пак тук мога да дежуря от време на време
надявам се по - честичко
..... питки се правят
.... купони разни
...... направо съм луднала . Все реве , в неделя яде само 1/2 банан , а в понеделник 3 бонбона за целият ден , вторник 2-3 лъжички попара и едва когато избиха 5 броя хапещи зъбки прояде , но не за дълго
)
...... бебоците вече не са бебоци
.... Павел миналата седмица ми свали пердето барабар с корниза , за малко не мина през стъклото на балконската врата ....... само като си помисля какво ни чака и ме обхваща страх
Но нали сме силни момичета
....
... само се надявам да е по - честичко . Абе друго си е с едничко у дома .... направо си е почивка
Довечера пак сме на преглед да видим какво ще излезе.

.Мариелка и тя не расте-8.500 кг най-много да е,на ръст не съм я мерила скоро,но не е повече от 74 см-общо взето дребосък.Ама и не яде много,а да не говорим че изразходва 100 пъти повече,отколкото изяде. 

.
.