Вегетарианска тема - 14

• 27 668
  • 794
  •   1
Отговори
# 75
  • Калифорния, САЩ
Бисквитена торта с шоколадов крем.
Таратор (ама хич не знаете как се услажда на американците - питат за още) Simple Smile.
Салата с домати, краствици, сирене, авокадо и зелен лук.
Препечени филии с паста от маслини Каламата.
Диня, ягоди, круши.
И доядохме бобената яхния.

Утре съм намислила бъркани яйца със зелена салата и маслинена паста. И панирана моцарела в кори за баница + таратор.

# 76
# 77
Кладницата ми, с батат, хорта и маслини.

# 78
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
В неделя намерих кладница на едни дънери, ама не посмях да я взема, много хора минаваха и не ми се влизаше в разговори какво е това 🤪

За днес съм решила типично немско ястие: кезешпецле.
За мен омлет с гъби и зелена салата.
Днес правих крем с жълтъци. Бебето извади две порции 😁

# 79
# 80
  • София
За днес ще са фузили с доматен сос и броколи
Скрит текст:
за месоядните вкъщи ще се нареже и вече изпечени кърначета
за вечеря

От утре децата са във ваканция, имам работа, че и искам да не жертвам тичането, затова ще изпека едни замразени френски кроасани с масло - никога не съм яла от тях, но изглеждат ок.
За обяд салата от нахут, моркови и сушени домати с разни сиренца за дояждане.
И за вечеря не знам... може би крем супа от леща. Писна ми от крем супи, но само такива се ядат от сина ми. Или пък суши ще купя от кварталния ресторант.

# 81
  • The QC to be!!!
боб на супа. Тези дни си мислех за виган луканката - сега не е толкова топло, че да оставя прозореца отворен да се проветрява от миризмата докато се суши. Сушилник нямам, не ми се купува. Дали ако я оставя в хладилника, без изобщо да съм я сушила в печката, ще стане? Дали няма да мухляса? Никой ли тук не е правил от нея?

Harpalike - пасираш тогава само част от супата за синковеца, останалата както са варени зеленчуците така с остава. Или му пасираш точно преди яде.

# 82
Стек от целина днес правихме и розов таратор. Интересно се получи, само дресинга на стека още не мога да го доизмисля..)

# 83
Бейби, аз не помня къде съм я сушила, ама я държах в хладилника в хартия за сандвичи.

# 84
Стек от целина днес правихме и розов таратор. Интересно се получи, само дресинга на стека още не мога да го доизмисля..)
Как се прави стек от целина?

# 85
Режеш дебели резени от грудката, мариноваш ги и на барбекюто..)

# 86
Аз първо се чудех какво имаш предвид, после загрях, че става въпрос за стейк.

Аз правих лещени фалафели на фурна и някакъв полуфабрикат: картофи като за пържене, с вкус на домат. Само мъжът ми купува подобни гадости и само той ги яде.

Салата домати и айсберг.

Маскарпоне с какао и стевия вместо Нутела. Беше одобрено.

# 87
  • София
Angel wings, какво е розов таратор?
Днес пекох юфка с настъргани тиквички кисело мляко 4 яйца и бучка козе сирене.

# 88
Таратор с цвекло..))

# 89
Боже, колко време отделяте да готвене всеки ден! Simple Smile Аз си направих картофената супа - получи се около 4 литра общо - и сега като имам какво да ям, няма да си готвя нищо до края на седмицата... Преди малко си хапнах една купичка и докато я приготвях, се замислих - как ли би реагирал някой, ако ме види да разбивам половин кофичка кисело мляко с половин чаена лъжичка чер пипер и още една с горчица Grinning А всъщност това е застройката за супата.

Общи условия

Активация на акаунт